Jump to content

Golf 6 - Anvelope

M. Golf
 Share

Postare recomandată

Bridgestone Potenza 225/45 R17 pe jante Seattle

Masine e g6 HL 122cp. Impresii de la altii cu bridgestone?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

G6 1.4 MPI Trendline

botosheii din fabrica pentru alergari au fost : CONTINENTAL ECO CONTACT 3 195/65 R15 (vara)

iar acum este echipata cu ghetutze de iarna: VREDESTEIN SNOWTRAC 2 195/65 R15 (iarna)

*(scuze pentru sh si tz dar meritau folosite de aceasta data :D )

Link către comentariu

George Mihail# Citeste cateva pagini mai inapoi ca au venit multe masini cu ce ai tu, pana si a mea a venit cu aceleasi cauciucuri insa zgomotoase si pierd cam repede aderenta(Made in Polonia pneurile mele).

Modificat de blordc
Link către comentariu

Si astea sunt tot in Polonia facute, pacat ca au coborat standardul cei de la Bridgestone (am observat si eu un zgomot la rulaj mai mare, comparativ cu michelin pilot primacy 245/40 r18 de pe masina tatalui). Pt iarna clar trec pe Michelin

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

• 1 month later...

Din fabrica masina a venit cu:

- Micheline Energy Saver - de vara , super silentioase

De iarna am echipat-o cu:

- Goodyear UltraGrip 7+ - sunt super multumit de ele

Toate sunt 195/65 R15 T91

Link către comentariu

• 1 month later...

A mea a venit cu Pirelli P Zero Rosso 225/45/17 inclusiv rezerva

Link către comentariu

Masina mea, G6 1.4 TSI 122 CP Comfortline, a venit in iunie 2010 cu anvelope de vara marca Dunlop Fast Response Sport Contact 205/55R16 (Made in Germany)

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Stiu ca problema mea nu tine neaparat de acest topic dar nu am gasit nimic similar. (poate un moderator va crea topic separat)

Am dat cu golf-ul in niste gropi pe E58, si mi-am indoit 2 jante.

Cum mi se parea ca masina trepideaza m-am dus la PVB1 sa vad ce are. Au concluzionat ca trebuie inlocuite jantele ... VW nu recomanda indreptarea lor din motive de siguranta :(.

Asiguratorul nu vrea sa ma despagubeasca...

Ma intorc la PVB sa vad cat costa jantele Cleveland.

Sa cad de pa scaun ... 1745RON/JANTA!!!! Sunt nebuni!!!!

Ma puteti sfatui ce sa fac?

Link către comentariu

Nu prea ai ce sa faci, la o masina asa noua merita casco, pentru ca preturile la piese sunt mari si nici nu se gasesc prin dezmembrari inca, jantele se pot repara daca nu sunt foarte stricate. Vezi ca pe forum sunt vreo 2-3 firme care se ocupa cu asa ceva.

Apropo de anvelope pentru golf 6, in ultimul numar din autobild este un test de anvelope 205/55/16 si masina de test e un golf 6.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Golf-ul meu a venit incaltat cu Good Year Excellence 195/65 R15 91H made in Germany. Deocamdata sunt multumit de comportament (parca un pic cam zgomotoase fata de Michelinurile pe care le-am avut pe fosta masina), dar fiind in rodaj nu am testat nici acceleratia si nici frana la capacitate maxima.

Modificat de xpert
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Imi dau si eu cu parerea aici,

Golf-ul meu a venit cu Bridgestone Potenza 225/45/R17, le-am schimbat in momentul cand am ridicat masina de la reprezentanta, in noiembrie 2010, cu Nokian WRG2 225/45/R17, iar cu o luna in urma, odata cu caldura le-am pus la loc pe cele de vara Bridgestone Potenza. Nu mi-au placut deloc, mi s-au parut foarte zgomotoase, asadar le-am pus din nou pe cele de iarna(Nokian), am vandut cauciucurile Bridgestone si mi-am comandat cauciucul Nr.1 in 2011, dupa mai multe publicatii de specialitate si anume Nokian V 225/45/R17, care o sa-mi soseasca in 2 saptamani :)

Revin cu detalii dupa ce o sa le montez pe masina!

Link către comentariu

Am uitat sa spun ca si ale mele (Dunlop Fast Response Sport Contact 205/55R16) sunt destul de zgomotoase desi au o aderenta f. buna. Cand o sa le schimb, probabil ca voi lua Michelin.

Link către comentariu

Mi-au sosit cauciucurile Nokian V 225/45/R17, le-am pus pe masina si pot sa spun ca sun bestiale, geniale, super silentiose, amortizeaza foarte bine iar diferenta e uriasa fata de Bridgestone Potenza.

Sunt foarte multumit si cred ca am facut o alegere foarte buna. Le recomand tuturor!

Link către comentariu

• Administrator

Exista o arie dedicata cauciucurilor de toate felurile si marcile, dimensiunile si sezoanele

Scopul acestui topic a fost de a enumera brandurile de pneuri vs. echipare, samd si asa doresc sa ramana

Mersi

Link către comentariu

• 3 weeks later...

La mine a venit incaltata cu CONTINENTAL ECO CONTACT 3 195/65 R15.....model TL......

pot sa spun ca sunt multumit de ele deocamdata...dar am doar 300KM parcursi.....

Link către comentariu

• 2 years later...

Din ce am citit cam toata lumea are indicele de greutate 91 ( 615kg ).

Nu ar merge fara probleme si un indice de 86 ( 530 kg ) pentru o masina care nu are mai mult de 1900 masa maxima autorizata ?

Are cineva pneuri cu indici de greutate mai mici de 91 ?

Link către comentariu

Tu crezi ca producatorul(care face reduceri de costuri peste reduceri de costuri pentru a maximiza profitul) este fraier si nu ar fi facut economie daca putea?Eu zic sa nu te joci cu siguranta.

Oricum posibil sa te coste amenda si spaga la itp mai mult decat economia facuta..

Modificat de TDR
Link către comentariu

• 5 months later...

Salutari,

Vreau sa cumpar niste jante de tabla pentru un golf VI Variant 1.6TDI, fabricat in 4.2011, imi puteti spune daca dimensiunile acestea sunt bune: Latime/diametru: 6/15, PCD: 5/112 ET: 47 ?

Multumesc!
Link către comentariu

Da, sunt corecte informatiile tale. Diametrul la gaura centrala e de 57.1 mm.

Cauti noi? sau sh?

Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns!

SH am luat dar pe 16 pana la urma.

Link către comentariu

Salutari din nou, revin cu o intrebare:

Pe jantele achizitionate se regasesc urmatoarele: 

WW0

1K0601

027A

II/04

11/06 

ET50

6 1/2J X

16H2  

VW AG DE

Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca sunt potrivite pentru GOLF VI si ce inseamna toate astea.

Eu intentionez sa pun niste cauciucuri 205/55 R16.

Multumesc!

Link către comentariu

Da merg.

Par sa fie jante oem.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

As dori da iau si eu niste Debica, mergand tot pe varianta 205/55/R16, cum sunt si cele de vara( in momentul de fata am pe ea Pirelli).Care are deja cauciucuri de la Debica, puteti spune o parere?Stima.

Modificat de ken.revelite
Link către comentariu

• 1 month later...

Dilema:am un golf 6 1.6tdi bluemotion achizitionat de curand sh care a venit cu cauciucuri vara 195/65/15 iar de curand am vazut in civ masinii trecut dimensiunile 185/70/15 si 205/55/16 insa cei de la rar nu au avut nimic de comentat.

Rog pe cei cu aceeasi motorizare sa-mi zica ce au trecut in civ :)

Si la subiect:foloseste cineva nokian wr3 iarna sau vredestein snowtrac

Totusi cred ca o sa merg pe varianta cea mai raspandita 195/65/15

Link către comentariu

Daca nu ai ce este trecut in carte in principiu nu poti trece itp-ul, cei de la rar probabil nu au observat.

Totusi cred ca dimensiuea corecta/normala este 195 65 r16 si cel mai probabil o ai in carte.

Modificat de TDR
Link către comentariu

• loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!