Jump to content

Golf 6 - Anvelope

M. Golf
 Share

Postare recomandată

Golf 6 GTI livrat in Martie, a venit incaltat cu Bridgestone Potenza (R18), comandat de la Autoworld Cluj Napoca.

A avut cineva curiozitatea sa caute pe net un studiu, pe dimensiuni de cauciucuri similare, despre nivelul de zgomot emis de diverse modele?

Modificat de cojo_
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Potenza RE050A? Pe 17 cine a avut Potenza tot RE050A erau?

Sa verifici presiunea, au fost cazuri de masini livrate cu 3 bari :icon_thumright:

Link către comentariu

@spb:da, asta e modelul

multumesc de sfat cu presiunea, voi verifica

Link către comentariu

Cum a fost cazul meu. Presiunea e 3 bari - pentru transportul pe trailer. La livrare e obligatia dealerului sa regleze presiunea... La mine a uitat.

Link către comentariu

victoriancu22

a mea a venit echipata cu bridgestone potenza, de iarna am nokian, cand am pus la loc pe cele de vara nu ma mai intelegeam cu masina de zgomot, asa ca daca va treziti cu zgomote verificati minunatele potenza fabricate in polonia. le-am inlocuit cu michelin pilot sport

Link către comentariu

Si a mea a venit la fel si intradevar sunt mai zgomotoase aceste cauciucuri fabricate in polonia. Nu stiu cum or fi altele fabricate in alta parte.

Link către comentariu

Golf VI Variant, livrata 31 marite 2010: Pirelli P7 205/55 R16 91V

Link către comentariu

• 1 month later...

A mea a venit cu continental eco contact3 195.65 r 15

Link către comentariu

Masina livrata ieri cu Continental eco contact3

Modificat de leinad
Link către comentariu

Presupun ca amandoi aveti Trendline.

Eu totusi tind sa cred ca dotarea cu un anumit tip de anvelope este legata de echipare in primul rand.

Link către comentariu

Eu da. In showroom mai erau doua masini identice cu a mea si aveau tot Continental, iar alta pregatita pt livrare (comfortline sau highline, nu stiu ce motorizare) avea Dunlop.

Link către comentariu

Presupun ca amandoi aveti Trendline.

Eu totusi tind sa cred ca dotarea cu un anumit tip de anvelope este legata de echipare in primul rand.

Daca te referi la motorizare, ai dreptate. In rest, nu se zgarcesc. Totul tine de logistica, optimizarea stocurilor si alte chestii plictisitoare. :blah:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

masina din semnatura venita cu anvelope Bridgestone Turanza ER300 2055/55 R16 -pe jante alianj Antlanta (optionale)

grig

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Tot Bridgestone Turanza ER300 2055/55 R16 am primit si eu ,pe CL 1.4 TSI 160cp.

Link către comentariu

amandoi aveti 2055/55 R16? :(

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

bravo!

ai un bun spirit de observatie :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sincer minunatiile alea de la michelin, energy saver m-au scos din sarite

am pe c4 de 3ani si ceva

avand in vedere iernile 2006-2009 si faptul ca merg doar in oras cu masina, nu mi s-a parut o investitie corecta cumpararea de pneuri de iarna (unele bune erau peste 2000lei)

pana iarna asta n-am avut nici o problema

in schimb ultima iarna ... treceau masinile pe langa mine de nu va povestesc (nu spun cat ma chinuam dimineata sa ies din parcare)

cand am vazut ce pneuri am imi venea sa urlu nu altceva (nu verificasem pana atunci pt ca nu ma interesase)

consumul ... nu stiu daca a fost influentat f tare ... hai sa fim seriosi conteaza daca e 7.1 sau 7.3l/100km?

oricum consumurile date de ei nu au nici o treaba cu consumul din tarisoara noastra

Link către comentariu

Pentru masina din semnatura: Hankook Optimo 195/65R15 91H

Obs.: multumit pedeplin de ele.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

mie inca nu mi-a sosit...si mult mai am de asteptat. As vrea insa ca prin noiembrie sa pun cauciucuri de iarna pe jantele cu care o sa vina (16" - highline), sa incerc sa dau cumva cauciucurile stoc de vara iar la primavara sa cumpar un set de jante(negre(+pneuri pe 17.

care sunt toate dimensiunle pt 17", asa cum sunt trecute in talon, ca sa pot face si rar-ul cu ele?

Link către comentariu

Golful meu a venit cu Bridgestone Potenza - 225/40/18.

La mine in cartea de identitate, pentru 17" e trecut - 225/45/17.

Link către comentariu

nu stiu daca intreb bine, dar j-ul cat este?(latimea)

Link către comentariu

7J x17 et 54

7.5J x17 et 51

6J x17 et 48

Astea sunt dimensiunile pentru jantele de 17.

Pentru alte informatii, citeste aici.

Link către comentariu

din pacate trebuie sa pun aici intrebarea mea pt ca nu pot deschide nou topic. Eroarea urmatoare imi este afisata atunci cand incerc sa deschid topic nou:

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum

Am scris la mailul forumului, dar nu am primit nici un raspuns....asa ca rog un moderator sa fac un nou topic pe tema asta

Si acum vine si intrebarea: Ce jante se potrivesc pe G6? Merg cele de pe G5?

Intreb daca merg cele de pe Golf 5 pt ca pe multe situri care vand jante nu este specificat nimic de G6, ei sunt un urma cu update-urile

Mersi

Link către comentariu

@-vali83, gasesti un tipic despre jante pt golf VI in aria Jante si Anvelope.

aici

Link către comentariu

• loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!