Jump to content

Golf 6 - Anvelope

M. Golf
 Share

Postare recomandată

Au incaput jante de 16 pe GTI? Nu ating de etrier, pe fata cel putin?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Din cate stiu eu, nu s-a modificat sistemul de franare fata de generatia anterioara (disc 312mm fata), pe care intra janta de 16... e drept, la limita, dar intra

(In cazul meu, avand acelasi sistem de franare fata, janta de tabla pt iarna de 16" este foarte aproape de etrier insa mai sunt cativa milimetrii salvatori ;) )

Link către comentariu

Si a mea a venit tot cu Michelin Energy Saver pe 15.

Link către comentariu

a mea a venit cu hankook 195/65/R15

Link către comentariu

Ciudat.....mie mi-au spus cei de la Midocar ca nu se potrivesc tocmai din motivul ca ating, iar pe 17 cica nu se gasesc de tabla.

Link către comentariu

Am primit anvelope Bridgestone Potenza 225/40/18 - de vara - pe jantele Vancouver (optionale desigur) . Calitate si confort foarte bune.

Link către comentariu

Am luat roti pe 16/55/205 de iarna si au intrat fara probleme. Am postat in masina mea si niste poze. Cauciucuri i-am pus michelin alpin si se comporta foarte bine.

Modificat de blordc
Link către comentariu

hankook 195/65/R15

se pare ca g6 luate de la scorpion focsani vin incaltate cu hankook :)... de ce oare?

Link către comentariu

• Administrator

Nu are nicio importanta dealerul... Chiar crezi ca Scorpionul le "incalta"?!?

Probabil acelasi lot de masini, aceeasi fabrica, aceeasi perioada de fabricatie, samd...

Topicul asta curge incet-incet spre o adunatura de informatii fara nicio finalitate/utilitate :)

blordc: told you so :P

Link către comentariu

@cristian2cu, am vazut si la midocar un g6 1.2TSI cu aceleas cauciucuri. Mie nu mi se pare normal ca unele autoturisme sa vine cu cauciucuri foarte proaste calitativ si altele cu Dunlup, Michelin (scz daca nu am scris bine numele)

Link către comentariu

golful meu a venit cu Continental eco contact 3.

masina: golf 6 plus 1,6 tdi 105 cp.

Link către comentariu

salve, la mine a venit cu hankook optimo k406 de vara. parca prin noiembrie la sfarsit i-am pus anvelope de iarba goodyear ultragrip7+, pe unde stau eu si cu zapada de zilele trecute nu stiu cum m-as fi descurcat fara ele...

Link către comentariu

Are oare vreo legatura si echiparea? Pana acum am citit in acest thread posturi in care cei care aveau TL au primit cauciucuri mai slabe calitativ iar cei de pe HL goodyear sau continental.

Link către comentariu

Nu are nici o legatura cu echiparea. Si eu am TL si a venit incaltata cu continental r15

Link către comentariu

oricum m-a suparat chestia cu hankook.... chiar daca acum sunt pe val... vad peste tot ca semneaza contract dupa contract cu marile firme producatoare si se pare ca se baga si in F1

sincer ma asteptam sa vad un producator german pe o masina germana asa cum am avut pe masinile anterioare luate de la mama lor Deutschland :rolleyes:

Link către comentariu

Nu s-au mai inteles la cascaval daia gasesti marci diferite sau calitatea difera destul de mult.

Link către comentariu

Michelin Energy Saver 205/55/R16 ;) Golf 6 1.6 TDI

Link către comentariu

la fel - Michelin Energy Saver 205/55/R16 Golf 6 1.6 TDI

Link către comentariu

Bridgestone Potenza 205/55/16 .. arata super ok .

Toate Golfurile venite in aceasta perioada la dealerul meu, au venit echipate cu Bridgestone doar pe HL, iar pe CL aveau Dunplop. Desi lumea spunea ca nu conteaza echiparea.. atunci de ce pe acelasi trailer au venit cauciucuri diferite la echipari diferite.. practic este vorba de acelasi stoc..

Ceea ce am observat la CL aveau jante de tabla speciale.. care cu capace dau senzatia de jante aliaj.

Link către comentariu

• Administrator

E corect sa aiba legatura cu echiparea insa nu cred ca este o regula (vezi coleg caruia i-a venit masina cu Michelin Energy Saver (cauciucuri verzi, continut mult de siliciu pentru o rezistenta mica la rulare insa cu proprietati low-medium dpdv al performantei) pe echipare HL dar pe un motor mic (1.6, 102 daca nu ma insel)

E la fel de corect ca modelele >150cp sa vina cu pneuri mai performante macar prin prisma deciziei de achizitie a masinii (iei cai multi cu un scop)

Ca un scurt rezumat, observ ca majoritatea golfurilor 6 cu motorizari "mici" au venit fie cu Michelin, Hankook sau Continental in timp ce modelele mai puternice sau cu optionale (jante 17, 18..) au primit pneuri superioare dpdv al performantelor dinamice - lucru iar logic pentru ca ti-ar scumpi masina pe care tu o iei pentru oras (1.4, 1.6 benzina, 1.6 tdi) total nenecesar prin dotarea respectivului model cu high-performance tyres

My 2 cents...:offtopic:

Link către comentariu

Pirelli PZERO 225/45 R17 Golf 6 2.0 TDI Highline

Link către comentariu

• 3 weeks later...
E la fel de corect ca modelele >150cp sa vina cu pneuri mai performante macar prin prisma deciziei de achizitie a masinii (iei cai multi cu un scop)

E greu de intuit care este exact explicatia dotarii masinilor cu anvelope de la brand-uri diferite. Nu stiu daca nivelul de echipare sau performantele motorizarii sunt niste criterii, atat timp cat anvelopele corespund cerintelor privind viteza maxima, greutatea, etc. La mine masina a venit echipata cu Michelin Energy Saver, desi motorul are 160 CP. S-ar putea insa ca aspectele legate de economia de combustibil si implicit gradul mai mic de poluare sa fi fost un criteriu (teoretic), cel putin pentru alegerea acestor anvelope. Desi numai spre economie nu te indeamna motorizarea respectiva!

Link către comentariu

A mea a venit cu Dunlop Fast Response Sport Contact 2. 205x55 R16. am un prieten care si-a luat la corolla exact din astea de curand. zicea ca le-a luat ca erau un compromis bun ca pret si performante. nu stiu ce sa zic, decat ca merge frumos masina cu ele si sta bine pe drum. dar nici nu merg la limita.

Link către comentariu

• loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!