Jump to content

Va salut pe toti


florinSLX
 Share

Postare recomandată

Va salut si imi cer scuze ca nu am mai vizitat acest forum (foarte drag si de care ma leaga amintiri placute) de multa vreme. Noutatile ar fi ca mi-am schimbat serviciul cu altul extrem de solicitant (cel putin pana acum) si cel mai important mi-am vandut masina. Deocamdata nu mi-am cumparat alta, dar sigur tot VW va fi, poate un Golf.

De ce totusi am postat la Seat: am un prieten foarte bun ce si-a achizitionat un Seat Ibiza din 1991, motor 1200 cmc, benzina, cu calculator dar habar nu am ce tip de mufa are. Problema este ca la jumatate de ora (nu stiu daca exact 30 min de fiecare data) se opreste motorul, da la cheie si apoi pleaca mai departe.. si tot asa. Il poate ajuta cineva cu un sfat sau chiar cu o diagnoza?

Cu stima si prietenie,

FlorinSLX

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la astea ar fi un defect... se supraincalzeste aprinderea electonica da poate fi si altceva poate mai dau cu parerea si colegii de forum :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

este si o alarma aftermarket pusa pe ea ? sa nu fie legatura cu immo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu stiu ca IMMO este introgat numai la pornire. In timpul mersului nu mai conteaza.

Poate ca alarma este prost montata si taie contactul la fiecare 30 de minute.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Seat Ibiza are platforma Polo (6N). La aceasta platforma, la fiecare 30 min, calculatorul trimite un impuls la actuatoare sa le "verifice". Posibil sa fie din montarea gresita a unei alarme, care, atunci cand verifica, tai si contactul.

Incearca sa mergi cele 30 min, fara a inchide usile de la telecomanda sau de la vre-un buton. Daca merge peste 30 min, inseamna ca este ceva montat gresit la alarma/inchidere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ooops, stati asa ca e din 1991. Atunci nu erau chiar asa cum sunt acum. Poate ca e ceva de la alarma (daca are). In rest, calc de bord nu cred ca are (ECU), poate un calc de injectie, care ar mai putea face ceva probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!