Jump to content

Coduri piese OEM Octavia 2

sorin_balan
 Share

Postare recomandată

Pentru skoda cu VIN TMBCM61Z0A8043533 ma intereseaza:
-incuietoare usa sofer (deci broasca partea stanga fata, broasca, nu butucul) atat pe original cat si AM, daca se poate cu recomandare care firma AM e de cautat, poate si un pret(telefonic mi s-a oferit 550 lei pentru OM si 470 pentru AM).
-capacul de la manerul portierei stanga fata, este o piesa de plastic, in care sunt si butoanele de la geamurile electrice (loc de 2 butoane electrice fata).
-grila de la tweeter portiera stanga fata, acolo unde e butonul de oglinzi electrice.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andrei_221

370

• GABIVVX

116

• Al Bundy

75

• lakete007

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu te incurca cu AM

Link către comentariu

:beer: Si codurile?

AM sunt atat de proaste?

Modificat de bogdanpiatra
Link către comentariu

De ce nu repari broasca ta?

Link către comentariu

Ce sa repar? Switch-ul l-am inlocuit si merge. dar am spus ca plasticul de pe acea cama e scamosat, si la un moment dat s-ar putea ca acel plastic rupt sa strice switch-ul si atunci nu prea mai am ce sa ii fac. as inlocui switch-uri permanent.Se poate inlocui cama? Chiar daca da ar trebui sa o gasesc si sigur nu e ca piesa separata.

Codurile mi le poate da careva?

Link către comentariu

broasca - 3D1837015AP

grila tweeter - 1Z1867435 9B9

ornament butoane greamuri - 1Z1867171E 47H

Link către comentariu

sa inteleg ca cel care ti-a desfacut fata de usa a tras de ornamentele astea prea tare? :d

Link către comentariu

Eram de fata, a avut scula din aceea de plastic, erau intepenite rau. La ornamentul acela de butoane o clapa din cele 6 s-a rupt putin, nu de tot, s-a albit plasticul in zona aceea(a lipit-o putin cu pistolul de lipit) iar acea grila la tweter a scoso cum trebuie dar cand a bagat-o inapoi o clema s-a rupt si a cazut in portiera. :lol:  Eram de fata, nu pot sa ii reprosez nimic, manerul a iesit extrem de greu, efectiv aproape ca a stricat acea scula de plastic ca sa nu bage metal. La introducerea grilei la fel, abia apasa cand poc, s-a auzit cazand in portiera. 

Deocamdata nu le cumpar acum(mai ales ca la acel suport de butoane pe forumul celalalt am primit o oferta de 123 lei), nu scartaie nimic, nu se misca nimic , e o treaba ok. Dar nu stiu ce se va intampla la o noua actiune asupra acelor componente, si atunci voi vedea cum se comporta sau ce mai ramane din ele. Sunt dintr-un plastic destul de casant, plus ca stau in soare toata ziua.

Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi tras un nene de ele in service, daca tu nu erai de fata.

Link către comentariu

data viitoare vor iesi mai usor :P

da, cam alea sunt costurile... lasa-le asa.

Link către comentariu

• 5 weeks later...
nicureddogsflo

vreau si eu cod sensor G28 cod motor BJB si sasiu TMBGS41Z462272657

Link către comentariu

• 4 weeks later...

puteti sa-mi suneti va rog care sunt codurile la "suruburile" care tin scutul si la cele care fixeaza bara fata pentru octavia 2 FL ? tx

post-137044-0-94368900-1403162989_thumb.

post-137044-0-75065300-1403162993_thumb.

Link către comentariu

N  90974701

Link către comentariu

Salutare,

avand in vedere ca volanul meu e cam distrus (plasticul din care e facut s-a uzat cam mult) as vrea sa schimb volanul, care e simplu, cu unul cu comenzi, multifunctional.

Am intrebat la Skoda si mi-au spus (dar nu prea cred) ca pe masina mea, cu sasiul TMBHA21Z962201515, nu merge din ala multifunctional; mi-au dat in schimb codul de la volanul actual, care e 1Z0419091M.

Ma puteti ajuta sa aflu daca pot sa pun un volan multifunctional pe masinuta mea si care ar fi codul sigur?

Multumesc mult!

Link către comentariu

Trebuie schimbat calculatorul de la coloana si trebuie schimbat si cablul de airbag. Cam 500 de ron costa astea. Mai adauga costul volanului care e 150 de euro nou. Eu tocmai urmeaza sa fac asta si o sa.mi vand volanul 4 spite piele ca sa mai recuperez

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Modificat de bZ1
Link către comentariu

plus calculatorul de comenzi ce se afla in volan, sub airbag.

Link către comentariu

Ma poti ajuta cu codurile pieselor necesare?

Link către comentariu

pot sa iti dau si coduri, dar nu stiu in ce masura te ajuta

cauta la dezmembrari una de pe care iei tot ce iti trebuie.

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

ok; am computer de bord. ma ajutau codurile pt a vedea daca gasesc pe net ceva. dar crezi ca la dezmembrari cunosc aia problema?

Link către comentariu

Codurile s-au mai schimbat de-a lungul timpului si poti gasi un cod care nu bate cu ce gasim noi in programe.

La dezmembrari cauti o masina similara cu a ta si care sa prezinte sistemul intreg. Il iei cu totul. Nu o sa gasesti volan de plastic cu comenzi, doar de piele.

calculatorul de coloana suporta comenzile, daca ai computer de bord cu maxidot, nu trebuie schimbat

calc de comenzi (sub airbag) 1P0959542

cablajul de airbag - 1K0971584C 

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Salut, 

As dori si eu codul pentru motorasul V159 de la climatronic, ce actioneaza clapeta de control a temperaturii pe partea dreapta, pt masina din profil. Serie sasiu TMBCS61Z352040995.

Multumesc.

Modificat de Laurentiu M
Link către comentariu

1K0907511B

Link către comentariu

Salut, 

Se pare ca problema este la V71 pana la urma, dupa codul de eroare de pe VCDS. Ai putea te rog sa-mi dai codul si de la acest motoras, V71 - Air Flow Flap Positioning Motor? Serie sasiu TMBCS61Z352040995.

Multumesc inca odata.

Modificat de Laurentiu M
Link către comentariu

1K0907511D

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Tocmai ca ma afecteaza, ca ceva clapeta de la climatronic din spatele torpedoului ticaie intr-una cand sunt temperaturi sub 20 de grade afara si este foarte enervant. Initial mi s-a spus pe alt topic ca este motorasul V159 dar am verificat cu VCDS pe AutoHVAC si mai nou am urmatoarea eroare:

01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71) 
            000 -  -  - Intermittent

Deci numai de la asta poate fi. De aceea te-as ruga sa-mi dai codul de la V71 sa incerc sa gasesc un motoras second. Merci.
Modificat de Laurentiu M
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!