Jump to content

Coduri piese OEM Octavia 2

sorin_balan
 Share

Postare recomandată

si pentru stergerea erorilor ce pot lua?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• andrei_221

370

• GABIVVX

116

• Al Bundy

75

• lakete007

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

sau orice cititor generic de coduri OBD, cu mentiunea ca te ajuta doar pentru motor si doar pentru citire/stergere erori.

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

salutare,

multumesc de ajutor.

mai am o intrebare. vreau sa schimb uleiurile de cutie viteze si servodirectie, insa nu stiu ce anume trebuie. am inteles ca depinde de tipul cutiei de viteze. ma puteti ajuta cu codul cutiei de viteze pt VIN-ul TMBHA21Z962201515, si de asemenea, daca se poate, si cu tipul de ulei de cutie si de servo.

multumesc mult!

Link către comentariu

cutia cred ca este FVH. poti verifica mai usor cautand in portbagaj, langa roata de rezerva pe sticker-ul cu datele masinii.

ulei de servo - nu are, directia fiind electro-mecanica.

ulei de cutie  - original G 052512A2,  Febi 21829

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

ar fi de preferat doar 75w.   Cei care au folosit 75w90 s-au plans ca intra greu in viteze la rece.

Link către comentariu

Salutare,

daca vreau sa cumpar jante de aliaj, ce masuri ar trebui sa caut? Ma refer la 15" si 16" - ET, masura. Din cartea tehnica nu reiese exact

Banuiesc insa ca macar 5x112 este un indicator corect, nu?

Link către comentariu

nu e singurul indicator.

jante tabla 6Jx15'' - 5x112, ET47  (anvelopa 195/65/R15)

janta tabla 6,5Jx16 - 5x112, ET50  (anvelopa 205/55/R16)

janta aliaj 6Jx15, 5x112, ET47 (anvelopa 195/65/R15)

janta aliaj 6,5Jx15, 5x112, ET50 (anvelopa 205/65/R15)

janta aliaj 6,5Jx16 - 5x112, ET50  (anvelopa 205/55/R16)

Link către comentariu

Va rog un cod pentru placute frana fata-spate pentru octavia 2, 1,2 tsi, cod serie sasiu TMBCM61Z0A804353

Cer acest lucru intrucat s-ar putea sa fie diferente fata de alte motoare, in functie de discurile de frana.

Cam care ar fi firma cea mai indicata sa achizitionez??( stiu ca s-a mai scris dar poate se mai schimba opiniile)

ce parere aveti de placutele Mintex-englezesti?, am un cunoscut la piese auto si mi le-a indicat ca ar fi foarte bune!

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

1K0698151F este codul pentru fata ( sunt cele cu sanfren la capetele materialului de frictiune)

http://www.miparts.com/oem/1K0698151F

1K0698451J este codul pentru spate ( la fel si astea au sanfren)

eu recomand ATE, textar, trw.  

ca sa iti faci idee, cele originale sunt Ferodo, TRW, Galfer, Pagid.

Ale mele m-au indus de tot in eroare cand le-am studiat (cele de fabrica), Insemnat pe ele era  Codul de origine, langa era scris cu vopsea TRW si stantat in metal Ferodo.... 

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

...Ale mele m-au indus de tot in eroare cand le-am studiat (cele de fabrica), Insemnat pe ele era  Codul de origine, langa era scris cu vopsea TRW si stantat in metal Ferodo.... 

La fel am patit si eu ieri cand am verificat uzura placutelor de la rotile spate. Numai ca la mine au codul 1K0615415G, restul exact ca la tine. Avand in vedere ca trebuie sa la inlocuiesc urgent, ce firma imi recomanzi? Nu stiu ce sistem de franare am(ma refer la restrictiile producatorului). Sasiu TMBKS41Z168088266. Nr. tau de telefon pe privat se poate?

Link către comentariu

vezi ca e 1K0698451G

ATE, textar, trw

Link către comentariu

Ma puteti ajuta cu codul proiectoarelor rotunde pentru octavia 2 RS-2006?Multumesc anticipat!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ma puteti ajuta cu un cod la butoanele de incalzire in scaun, la acest model de clima? Multumesc frumos.

post-30494-0-66598600-1386000013_thumb.j

Link către comentariu

NU exista butoanele separat, e climatronicul  cu totul.

Link către comentariu

Buna ziua,

Am urmatoarea masina: Skoda Octavia 2 2005, 1.9 TDI, 105 CP, motor BJB, serie sasiu TMBBS41ZX52091605

La urmatoarea revizie, ce ar trebui sa fie in primavara, va trebui sa schimb si placute frana + discuri frana.

Avand in vedere acest lucru, ma gandeam ca ar fi indicat sa upgradez intreg ansamblul (lichid frana, discuri, placute, aparatori discuri, etrieri si port-etrieri).

Este posibila acesta schimbare cu piese de la modelul RS? Am auzit ca ar mai fi si variante de la Golf R32 sau Audi S3. Modelul de jante pe care il folosesc este Zenith 18" deci ar trebui sa incapa discuri mai mari de 288 mm (cat am acum pe fata cred)

1. Care sunt mai bune, din prisma raportului calitate pret? (RS vs R32 vs S3)

2. Imi poate furniza cineva codurile pe care ar trebui sa le cer pentru aceasta operatiune, atat pentru fata cat si spate?

3. Si un pret estimativ care ar fi?

4. Este o schimbare normala de piese, fara sa implice vreo improvizatie? Trebuie umblat si cu VCDS ulterior montajului pentru vreo codare?

5. Merita sa cumpar SH etrierii si portetrierii?(in sensul ca pot avea probleme din cauza vechimii). Placutele si discurile le cumpar noi.

6. Montajul nu il voi face eu. Ma gandeam sa il fac la dealer - dar stau si ma gandesc ca poate nu s-au mai intalnit cu asemenea cereri...

Cam asta ar fi dezideratul meu, upgrade-ul la frane inainte de upgrade la puterea motorului. :D

Multumesc.

Link către comentariu

acum ai discuri de 280 mm.

Pentru conversie trebuie sa iei de pe RS toata suspensia fata si sistemul de franare de 312 mm - inclusiv amortizoarele ca sunt de 55 mm diametru in prinderea pe portfuzeta. Cele pe care le ai acum au 50 mm.

Link către comentariu

esti sigur? nu pun la indoiala cunostintele tale, dar am incercat sa ma documentez cat pot de bine inainte sa pun o intrebare pe forum si mai multe articole citite si prin siteuri din uk spun ca ar fi necesare doar piesele enumerate de mine.

si-au facut mai multi upgrade la frane de s3 inlocuind doar etrieri, portetrieri, discuri si placute. nu stiu ce sa mai zic...

Sent from my iPad using Tapatalk

Link către comentariu

eu asa retin, ca sunt mai groase amortizoarele de RS

Link către comentariu

Are dreptate andrei, daca aveai motorul de 2,0, implicit amortizoarele ami groase aveai nevoie doar de piesele enumerate de tine, mai putin etrierii.

Link către comentariu

deci mai adaug amortizoare pe lista de cumparaturi? asta e valabil pe puntea fata. pe puntea spate?

Sent from my iPad using Tapatalk

Link către comentariu

pe spate doar etrieri, discuri si aparatorile discurilor. si evident amortizoare si arcuri sa se potriveasca cu cele de pe fata....

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!