Jump to content

CONDUCTE FRINA DE CUPRU PENTRU BROTACI SI NU NUMAI

misu ploiesteanu
 Share

Postare recomandată

misu ploiesteanu

pentru ca imi pun pompa dublu circuit in x pe broasca am fost nevoit sa imi fac singur conductele de frina, fapt care a presupus niste investitii in scule si dispozitive, ca sa imi mai scot din investitie am hotarit sa confectionez si pentru cine mai doreste un circuit de frina ce nu rugineste. Pret set 220 lei

pun pentru lamurire urmatoarele poze:

- caracteristicile tevii de cupru

- exemplu de bercuire dubla

- poza cu holendere teava si doua conducte (holenderele folosite sunt noi si cadmiate)toate sunt made in UK

daca sunt doritori pentru broaste am nevoie de mai multe date:

- lungimea tevilor

daca sunt doritori pentru alte masini( custom made) am nevoie de mai multe date:

- lungimea tevilor

-tipul bercuirii simpa sau dubla( broasca are dubla "bombata", simpla este ca la dacie)

-tipul holenderului mama sau tata si marimea si tipul filetului m10x1 sau m10x1,25 sau m12x1,25 sau chiar in inci- bineinteles ca vor exista niste costuri suplimentare

seturile se pot confectiona doar daca se string 2-3 doritori ca sa nu coste in plus si posta pt achizitionarea materialelor...

post-15699-1259527538_thumb.jpg

post-15699-1259527553_thumb.jpg

post-15699-1259527572_thumb.jpg

Modificat de misu ploiesteanu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posturile off-topic au fost sterse.

Evitati offtopicul.

Multumesc.

Link către comentariu

• 11 months later...

mai e valabila prestarea de servicii? poti estima cat m-ar costa un set de conducte de ficat 500? cele de pe masina is intregi, fara mizerii dar din pacate ciupite de coroziune pe exterior destul de tare si nu m-as risca sa le las acolo. in plus, as vrea s aumblu o singura data la frane.

din ce stiu eu , sunt 7 conducte, tip sertizare tip concav si convex, holenderele le pot refolosi pe cele de pe masina, dimensiunea tevilor se poate masura dupa cele originale. e simplu circuit toata treaba.

nu am conducta de cupru, cam aia ar fi problema. diametrul ei, cat aia de dacie, sau de broasca. nu is diferente.

spune-mi pe PM ce si cum.

Merci

Modificat de Fikat
Link către comentariu

conducta de dace fata-spate e ieftina si buna. are fo 4m

Link către comentariu

am fost azi la magazin, asa este. 30-40 lei max o conducta de 4 metri de dacie, acelasi diametru cu cea de ficat/broasca. singura problema ramane sertizatul, dar am vb cu MisuPl si o comitem in weekend.

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!