Jump to content

Golf 5 GTsport BKD

gabytzuku

Postare recomandată

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Multumesc! la fel si tie! ai o masina pe cinste!

Link către comentariu

detalii?unde e ceata acum?m-ar interesa...brgds

Link către comentariu

am mers cu un a4 140 cai 2006 si tragea foarte bine fata de 1.9al meu ... banuiesc ca gt-ul tau rupe dar totusi stiam ca 170 cai are stock ca e varianta gtd nu? ... eu am sa merg saptamanile astea la reprezentanta sa imi cumpar praguri de la vw de gti ... uneste foarte misto fustele barilor

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

este un golf 5 2.0 tdi 140 cp stock, echiparea este GT Sport...deci nu este un GT cu 170 cp stock...si eu imi doresc praguri si o sa le am curand, sper!

Link către comentariu
  • 7 months later...

Noutati:

- fusta spate young

- Navigatie replica RNS 510 (de care sunt f f f multumit)

- tavita de portbagaj

- leduri albe si la picioare

niste poze :D

post-44927-1287920286_thumb.jpg

post-44927-1287920303_thumb.jpg

post-44927-1287920454_thumb.jpg

Link către comentariu

E foarte faina masina dar ai mi putea sa pui niste folie pe geamuri si cred ca ar arata mult mai bine.

Link către comentariu

imi place ass-ul ei ... poti te rog, sa imi dai detalii mai multe cu privire la fusta young? Multumesc !

Modificat de davides
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte bine arata masina...sa o porti sanatoasa! Fa publice detaliile legate de fusta, mai sunt si altii interesati :D

Modificat de sebip
Link către comentariu

Frumoasa masina, dar si pozele sunt foarte artistice. Intodeauna combinatia ideala si iese o poza pe masura.

Modificat de blordc
Link către comentariu

Pai din cauza emblemei erau in masina 25 de grade! :D

Modificat de sebip
Link către comentariu

Initial imi doream o fusta de gti+ tipsuri, dar m-am razgandit !

Fusta am luat-o de la un coleg de pe forum, era faultata foarte putin in zona pe care se fixeaza numarul de inmatriculare, m-a costat 600 ron + taxe de transport 28ron la care s-a mai adaugat reparatia acelei mici crapaturi cu un kit special 3M, pregatirea pentru vopsit si vopsirea in sine, operatiuni efectuate de baietii de la reprezentanta Ford si am platit 350 ron. deci distractia m-a costat in jur de 1000 ron.

Cand am facut pozele alea erau vreo 10 grade afara :))

Link către comentariu

EXACT ca mine. Si eu am dat 600 pe bara, si a mea era putin faultata langa numar, si vopsitul m-a dus 300.

Link către comentariu
  • 1 year later...

As dori stergerea topicului! Am schimbat masina, poate curand o sa o prezint pe aceasta! Multumesc !

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!