Jump to content

Un alt LUPO

steamroller

Postare recomandată

Slutare colegi !

Am achizitionat de curand (august 2009) si eu un VW Lupo , negu 1.4L MPI (AUD) cu geamuri electrice si clima.

avea 65000km si e din 2003

l-am luat din Romania , nu pare sa fie muncit... interiorul e ok si merge bine.

Pe parcurs vor urma lucrari de intretinere si unele modificari la exterior si interior.

Astept parerile voastre , sugestii etc si sper sa va placa cum o sa-l fac :cool:

Poze din ziua in care l-am adus acasa !

- primul lucru care l-am facut a fost curatenie generala :)

- pe urma i-am inrosit, cu lac rosu, putin stopurile pentru ca nu erau la fel si au niste crapaturi in plastic , acum nu se mai vad asa , oricum probabil pe viitor o sa le schimb dar nu reperezinta o prioritate momentan. Spray lac rosu 20 ron.

- i-am comandat un set de presuri de guma originale (cele cu care l-am luat errau tip dacia 1310 , oribile si impiedicau apasarea ambreiajului pana in capat) pret 116 ron VW Sibiu , asteptat cam 3 saptamani dupa ele...

- l-am facut ardelean dupa vreo doua saptamani SB-14-NTY

- i-am cumparat 2 faruri de la Slick pe care le voi modifica

- am legat calumea CD playerul ca nu tinea minte ceasu si se oprea cand opream motorul nu cand scot cheia din contact cum e normal...

- i-am cumparat alarma cu pager si am montat-o

- am rezolvat mici probleme cum ar fi spritiera din spate si manerul de deschis capota . Manerul se misca bleg acolo , lam dat jos si strans surubul dupa indicatiile unui coleg de pe forum (nu mai stiu exact topicul dar tin sa-i multumesc ) si in spate nu stropea pentru ca apa ajungea in masina dearece era scos furtunasul dintr-o imbinare in dreptul spatarului banchetei .

Am modificat farurile si i-am cumparat o instalatie xenon .

I-am pus alte roti pe 14 pentru ca alea cu acre l-am luat erau coapte , asta temporar pana da frigul si ii pun de iarna. La primavara urmeaza unele de aliaj 15 sau 16

- Lupo a primit placute de frana Mintex si discuri Brembo , lichid de frana , filtre noi si ulei Mobil 5W40.

- i-am desfundat gaurile de scurgere pentru apa ca la viraje se plimba apa pe la baza parbrizului :)

- stergatoare noi

post-4236-1258146315_thumb.jpg

post-4236-1258146340_thumb.jpg

post-4236-1258147318_thumb.jpg

post-4236-1258147353_thumb.jpg

post-4236-1258147402_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• steamroller

23

• Slick

8

• johnyBOY

5

• Bogyciu

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aaapai ce-i cu pozele astea vechi...? N-are nici rotile actuale, nici suspensia....slab...slab... Ai uitat sa precizezi ca va primi un eleron in curand :D

S-o stapaniti sanatosi! :(

Link către comentariu

multumesc pentru aprecieri !

am luat-o de la inceput... urmeaza o poza cu suspensia sport pentru lup si pe viitor unele cu ea montata !

post-4236-1258149912_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos pe Lup si la cat mai multi km fara nicio problema :(

Link către comentariu

Va multumesc pentru urarile de bine !

Astazi i-am aplicat si stickere cu wforum si am cumparat difuzoare pentru partea din spate. In curand va avea 8 difuzoare si un subwooofer JBL amplificat ;)

Link către comentariu

Observ ca se inmultesc "lupii" pe forum si toti vor modificati. O sa deveniti o armata.

Modificat de selecţionerul
Link către comentariu

@ slick :frigbaitata:

@selectionerul - da se inmultesc... , e bine ca oricum eram putini :D

@ Z X Z - farurile dupa cum am spus sunt home made din farurile stock cumparate de la slick :Driver: si mie imi place cum au iesit , a meritat osteneala.

din pacate jantele actuale au fost niste table pe 14 care acum s-au transformat in table pe 13 pentru gumele de iarna...

cele la care aspir sunt unele de gti daca iese afacerea pe ebay zilele astea sau unele Fox R3pe 15 sau 16... daca se tin de cuvant cei ce importa asa ceva in RO si mi le aduc la primavara cand mai fac un import...

urmeaza sa fac si semnalizarile ... numai sa vad daca se pot desface in siguranta...

post-4236-1258374941_thumb.jpg

Modificat de steamroller
Link către comentariu
urmeaza sa fac si semnalizarile ... numai sa vad daca se pot desface in siguranta...

Cu semnalizarile fa un DIY sa ne apucam si noi de treaba :drunken:

facem o cheta pt o bere :lol:

Modificat de Slick
Link către comentariu

Multumesc de urari !

Deocamdata este in constructie lupul... probabil la primavara va fi marea lansare :D

pana va fi gata cum fac ceva o sa apara si aici , in weekend il spal si ii fac o poza doua sa se vada cat de aproape e de pamant , acum e ca porku nu poate a fi vazut asa :Driver:

Link către comentariu

Din surse sigure stiu ca se pregateste ceva la lup, asa ca asteptam nerabdarori rezultatele :icon_thumright:

Link către comentariu

Vezi poate uiti sa dai cu lac pe hayon si cand il speli redevine gri :icon_thumright:

Link către comentariu

salutare

astazi am upgradat partea audio : am montat difuzoare in spate in gaurile originale si un mic subwoofer JBL amplificat in portbagaj

mai am de lucru la capitonaje care astupa practic difuzoarele si nu razbat prin ele sunetele de frecvente medii si inalte... oricum ce a fost mai mult de lucru a fost facut

poze

post-4236-1259438668_thumb.jpg

post-4236-1259438696_thumb.jpg

post-4236-1259438712_thumb.jpg

post-4236-1259438937_thumb.jpg

post-4236-1259438967_thumb.jpg

post-4236-1259439050_thumb.jpg

Link către comentariu

salut

@ octavia 4 ever : Da subwooferul e amplificat , JBL Bass Pro II , eu sunt multumit de el si l-m mai avut intr-o alta masina... ce sa zic... are un dif de 16cm cu 4 bobine si 4 amplificatoare separate TDAxxxx (nu mai stiu exact) , ei zic ca e de 150W

e fainut ca e mic si suna destul de bine , l-am pus odata intr-o octavia 1 si facea fata volumului mai mare al habitaclului , eu l-am folosit intr-o skoda felicia si acum in lupo... daca ai drum prin Sibiu se poate testa oricand.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut , nu s-a mai facut nimic la lup... momentan nu permite timpul liber... probabil toate operatiunile vor ingheta pana la primavara datorita temperaturilor scazute , zilelor scurte si activitatilor casnice :frigbaitata:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Lupo erhielt neue Reifen und Felgen !

DA ! desi nu e vremea lor Lupo a primit niste jante si cauciucuri de vara , asta in ciuda zapezii de afara si pana da caldura mai are de primit o macara geam drepta , cablu ambreiaj , cabluri timonerie , un lustru nou , folie pe geamuri si eleron

am renuntat se pare la jantele fox , astea imi plac mai mult dar nu am gasit in stare buna pana acum .

post-4236-1264032906_thumb.jpg

post-4236-1264032928_thumb.jpg

Modificat de steamroller
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!