Jump to content

VW Passat

robbin

Postare recomandată

Salut , sunt nou pe forum si dand peste sectiunea asta , am zis sa fac si eu un topic in care sa-mi prezint masina .

E vorba de un VW Passat din 2004 , berlina , TDI , 130 CP . Il am de aprox. doua luni .

Cutie manuala 5+1 , cd-player , comenzi pe volan , pilot automat , 4 geamuri electrice , proiectoare , semnalizari pe oglinzi , cotiera fata+spate , climatronic , inchidere centralizata , oglinzi si scaune reglabile etc .

Deocamdata nu am modificat nimic la ea , poate pe viitor niste jante mai frumoase si folii .

2v865bb.jpg

2s8n4so.jpg

b4yput.jpg

foerv6.jpg

fz8cw7.jpg

6r7xqa.jpg

O sa vin si cu niste poze din parcare , deocamdata nu am fotografiat-o decat prin sate ;) .

Modificat de robbin
Link către comentariu

Foarte frumoasa passata :) . Sa o conduci cu placere. Jantele sunt pe 16"?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Culoarea imi place mult. Jantele eu nu le-as schimba. Imi place cum vine modelul asta de jante pe Passat. Poate pui si ceva poze cu interiorul. Cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Din cate observ, ai motor AWX (ca si cei doi colegi care ti-au raspuns pana acum :) ) si mai ai si senzori de parcare pe spate. Sa ai noroc de cati mai multi kilometri cu ea!

Link către comentariu

frumoasa masina

sa o stapanesti sanatos si multi km cu ea fara probleme

da ne mai multe date despre ea , pret , km , de unde ai achizitionat o

p.s. nu schimba jantele , sunt cele mai frumoase jante pe care le ar putea avea PASSAT-ul

Link către comentariu

Da , jante pe 16 , toti care au aflat ca vreau sa mi le schimb , au zis sa nu fac asta si vad ca la fel ziceti si voi .. :)

O sa fac cateva poze la interior cand o sa le fac si pe alea din parcare de care am zis :))

A costat 8000 de euro , am luat-o de la cineva din Timisoara dar nu a fost rulata in Romania , doar in Franta , 120k km .

Multumesc de urari , la fel si voua !

Modificat de robbin
Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. Referitor la jante... nu le schimba. Iti va parea rau. Cum spunea si cineva mai sus, sunt cele mai frumoase si mai cautate jante pentru Passat B5.5. Eu am cautat aproape 1 an pana am gasit la pret convenabil. :cool:

Link către comentariu

pozele cu interiorul :

2u7vqmt.jpg

a0ihyf.jpg

2jdhz68.jpg

2whgl8m.jpg

2i6mfmg.jpg

2ly0pdi.jpg

stiu , tre' facuta o curatenie generala dar cu ploile astea cam greu , asta e prima zi fara ..

Modificat de robbin
Link către comentariu

extrem de bine il prinde culoarea

sa-l conduci cu placere cat mai multi km

si eu sunt de parere ca n-are rost sa pui alte jante

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea , foarte frumoasa si dotata , jantele sa le pastrezi , si culoarea o prinde perfect :)

Link către comentariu

multumesc la fel ! :icon_cheesygrin:

Ok , nu schimb jantele .

De folii ce ziceti ? Am inteles ca se pot pune si fara sa se demonteze usile dar nu se pun asa de bine iar daca se demonteaza , dupa remontare nu va mai fi cum era etc ..

Modificat de robbin
Link către comentariu

Eu la masina cand am pus folia, m-am gandit si eu daca e ok cu datul jos al geamurilor. Baietii de la firma respectiva mi-au spus ca ei altfel nu pun, ca nu mai garanteaza ca lucrarea iese bine. Lafel cum le-au dat jos, asa le-au si pus; inclusiv luneta si a iesit super :icon_cheesygrin:. Daca vrei sa faci treaba buna, da-le jos!

Link către comentariu

Multumesc ! :biggrin:

Am dat pe ea 8000 EUR , cu ~120k km rulati in Franta .

Modificat de robbin
Link către comentariu

Eu te sfatuiesc sa pui folii. Diferenta la confort mai ales pe timp de vara si evident estetica imbunatatita :biggrin: Ca sa iasa treaba buna, panourile portierelor trebuie date jos, dar nu ar trebui sa ai probleme dupa. Eu unul nu am.

Link către comentariu

cand am vazut titlul topicului si prima parte a primei poze am zis ca e vreo cazatura de b5.5.dar de fapt este o adevarata bijuterie. sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. intr-adevar foliile ar da foarte bine avand in vedere si culoarea. am mai vazut un passat aceeasi culoare cu folie si arata extraordinar

Link către comentariu

Multumesc la fel !

Deci deocamdata raman jantele si cu prima ocazie pun folii si revin cu doua-trei poze .

Link către comentariu

foarte foarte frumoasa

sa o stapanesti cu placere

chiar imi place mult cum arata

bafta maxima :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!