Jump to content

Passat 1.9 TDI AVB B 97 DMT

b97dmt

Postare recomandată

A venit vremea sa-mi prezint si eu masina. Passat 1.9 Tdi , 100 Cp , PD,ESP, an fabricatie 2003, culoare urban grey , 5 trepte manuala

Masina a fost cumparata de noua de la PBN, am asteptat-o vreo 3 luni dupa ce am dat comanda , este echipare Trendline , volan , schimbator , frana de mana piele , scaune fata sport reglabile pe inaltime , lombar ,climatronic , 4 geamuri electrice ,torpedou cu racire ,oglinzi electrice incalzite , jante aliaj pe 15 la ora aia , proiectoare ceata, alarma cu senzor perimetru Gemini.Pretul ei :22.354 euro :icon_thumright:

In prezent are in jur de 74.000 km si pe 06.11.2009 va implini fix 6 anisori.

post-4558-1257006288_thumb.jpg

post-4558-1257006297_thumb.jpg

post-4558-1257006303_thumb.jpg

post-4558-1257006325_thumb.jpg

post-4558-1257006332_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu
  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• b97dmt

60

• Circoloco

8

• F l o r i n

7

• andrei-ovidiu

6

Rar mai intalnesti un B5.5 la primul propietar..Arata foarte bine,sa o conduci cu placere in continuare!

P.S Da-i jos porcaria aia de pe capacul rezervorului,strica toata laterala :(

Link către comentariu

Chestia aia ar cam trebui sa dispara dar cred ca ramane urma de la adeziv , eram mai tanar pe vremea cand am lipit-o. :(

post-4558-1257006936_thumb.jpg

post-4558-1257006942_thumb.jpg

post-4558-1257006948_thumb.jpg

post-4558-1257006956_thumb.jpg

post-4558-1257006963_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Ca modificari pana acum : jante aliaj ATP Inox pe 17 , anvelope Good Year Eagle F1 225 45 ZR 17 vara , jante aliaj Dezent pe 16 , anvelope Continental pt iarna, carcase oglinzi cromate IN-PRO , Folie autorizata LLumar autorizata pe spate 34 %, PANASONIC MP3 , Boxe fata spate DLS , huse scaune , huse piele sintetica tetiere , fete de usi piele sintetica OEM , antena scurta . Masina sta numai in garaj , incalzit, :(

post-4558-1257008036_thumb.jpg

post-4558-1257008043_thumb.jpg

post-4558-1257008049_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Sa zicem ca am incercat sa pun xenon dar am avut ghinion. Am pus pe proiectoare , cine a facut montajul nu a izolat proiectoarele si mi s-au aburit si umplut cu apa dupa un drum mai serios. Am incercat sa le demontez eu personal si a iesit o tampenie (sunt antitalent la mecanica).Rezultatul am cumparat o pereche de proiectoare noi(800 ron OEM). Si m-am jurat ca nu mai fac improvizatii pe masina.

Link către comentariu

Arata foarte bine masina. jantele le-ai ales foarte bine si sprancenele la faruri, doar ca trebuie sa ii dai jos colantul ala de pe usita de la rezervor. Poti curata adezivul care ramane cu alcool izopropilic sau chiar benzina. E pacat de o masina asa fatoasa sa poarte asa ceva. Xenon ul se va vedea belea la tine.

Link către comentariu

Poze cu husele din piele sintetica la tetiere

Toate reviziile s-au facut la reprezentanta , distributia am schimbat-o pe la 61.000 km pt ca trecusera 5 ani si nu am vrut sa risc.Masina inca are bateria originala , drept pt care o data pe saptamana iese la o plimbare. Incerc ca cel putin o data pe luna sa o dau cu ceara solida , nu o scot iarna pe zapada si de cate ori am drum in provincie plec cu ea. Mai am un Golf V cu care merg zi de zi.De asemenea evit sa merg in locuri in care nu sunt sigur ca am unde sa o parchez , ma feresc de aglomeratii , supermarket , etc :( La mine in masina nu se fumeaza , nu se stranuta , nu nimic :) Asta e regula . A masina inca are tipla pe marginea cromata din portbagaj si pe mocheta din spate si pasagerul dreapta fata

post-4558-1257008461_thumb.jpg

post-4558-1257008526_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata super masina, dar ori e Passat, ori e Audi "S-Line"...da jos chestiile alea cu S-Line...

Link către comentariu

Am schimbat pana acum la ea EGR , de 2 ori switch-ul de frana , un burduf la planetara stanga , V71 de la climatronic , N75-ul, un bec pe frana si cam atat. E o placere sa ma plimb cu ea , nu are demaraj extraordinar din cauza jantelor ,si a motorului mic, dar comsumul este o gluma 6-6.5 pe afara , 7-8 in oras.

S line din interior ascunde un defect (asa au fost livrate de Porsche , cu discount )la fata de usa , si a trebuit sa pun una si pe cealalta.

post-4558-1257009702_thumb.jpg

post-4558-1257009708_thumb.jpg

post-4558-1257009965_thumb.jpg

post-4558-1257009970_thumb.jpg

post-4558-1257009982_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Avem masini aproape la fel...culori, Trendline...difera motorul, interioriul, dotarile, jantele si pleoapele :( ...de unde ai luat pleoapele si cat te-au costat?

Link către comentariu

Pleoapele le-am luat de la magazinul Ausburg si sunt KAMEI.Pretul nu-l mai stiu

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Merge la fix o navigatie sau un DVD in bord, ceva care sa umple spatiul gol...va arata altfel masina pe interior si vei avea si de ce sa te folosesti... :D

Link către comentariu

1) Care au fost sintomele switch-ului de frana la tine?

2) Tu ai schimbat V71 si N75 sau la reprezentanta?

Link către comentariu

La V71 , climatronicul avea un bazait ciudat , dadea 4FA si 25 b la diagnoza .Am inlocuit la reprezentanta v71 , a disparut bazaitul dar si acum afiseaza eroarea 25b cu toate ca merge normal.

La n75 aveam un oracait la relanti si asta tot la repzentanta a fost schimbat.

La switch la o saptamana dupa ce am cumparat-o ramanea ESP si ABS aprins in bord.A doua oara acum vreo 4 ani facea la fel dar se aprindea si martorul de bujii.

@ Andrei- Ovidiu , navigatie am , dar ma bate gandul la un DVD cu ecran escamotabil ceva dar mai astept sa se ieftineasca marcile consacrate.

Ma gandesc sa-i schimb bandourile de pe bara fata/spate cu unele de Highline oem, am comandat deja capac la cotiera de w8 cel cromat (am vazut la Cosmin ), am comandat husa imitatie din piele pt cotiera.Mai am in plan stopuri OEM de w8 , si door pins de skoda superb ( sper ca se potrivesc).

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Se vede ca e ingrijita si ca e tinuta in garaj. Felicitari si spor pe mai departe :)

Link către comentariu

Multumim multumim :)

post-4558-1257059886_thumb.jpg

Modificat de b97dmt
Link către comentariu

Ma uit la KM tai si parca nu-mi vine sa cred...ai mers cu spatele din 2003 pana acuma? :)

Link către comentariu

Stiam de banda cromata de pe ele nu si de modul de aprindere. Aveti idee se potrivesc plug&play ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!