Jump to content

Sfat urgent audi a6 2.5 tdi


TheMendacious
 Share

Postare recomandată

Masina nu mai trage deloc peste 2000 rpm si consuma exagerat doar daca ii scot mufa de la debitmetru trage ceva mai binisor .

Ideea e ca am fost la mecanic cu ea si mi-a zis ca nu deschide wastegate-ul ... cand la deschis el manual turbina intra deci functioneaza ...

Din cate am inteles nu gasesc wastegate separat si turbina sh e de la 15 mil in sus cu a mea la schimb .

Mecanicul mi-a zis ca se aude si volant (la relanti cateodata zornaie ceva ca si cum ar atinge toba de caroserie) si mi-a zis ca e problema comuna la asta , ca se aud axele si ca motorele astea tin doar 200.000 km adica exat cat are masina mea si ca axele dupa ce incep sa se auda ma pot astepta oricand sa imi crape motorul .

Ce sa ma fac ??? Chiar e cea mai proasta motorizare asta ??? Gasesc volant care sa nu fie dubla ???

Sa cumpar alt motor ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai nou a inceput turbina sa mearga ???!!! mai ales in treptele 1 si 2 apoi cateodata mai cedeaza in treapta 3 si isi revine la o alta plecare de pe loc ... are cineva idee ce poate fi ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pt inceput,schimba mecanicul!!!Turbina nu wastegate,ci cu geomatrei variabila!Si mecanicul mi se pare ca incearca sa-ti bage cam multe pe gat!Daca zici ca ai scos mufa de la debitmetru si trage mai bine,inseamna ca acesta e terminat;cel mai bine fa o scanare cu wag com-ul pt erori si un log in mers sa vezi exact cum stai cu presiunea in turbina si ce valori citeste debitmetrul si sa vezi daca egr-ul se inchide-deschide cum trebuie,log-ul e sfanr,te ajuta sa determeni problema exact,nu pe ghicite.Pe de alta parte,e adevarat ca f multi cu aceste motoare pana in 2005(cand s-a pus axe cu came de titan) au avut prob cu tachetii si axele cu came de pe la 200k km.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corectie: axe cu came din titan sunt pe motoarele BDG si BDH, 163 cp FWD, pe modelele 2004 si 2005(made 07.2003-> final de viata) si 179 cp AWD(Quattro), model 2005 (07.2004-> final de viata).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

salut prietene am luat audi a 6 2.5 tdi motor akn acum 6 luni scotea fum ca raba nu tragea se limita la 2000 si ceva de ture toti spuneau ca ba turbo.ba debitmetru si pana la urma era infundat complet egr-ul l-am curatat merge racheta fara gram de fum nici daca o turez la maxim si se mai blocheaza si clapetele la turbo cu calamina dai jos cureti si e ok !! toate aste se intampla de la mersul subturat trebuie sa schimbi vitezele minim la 3000 ture bafta!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!