Jump to content

Heater Valve deconectata?


AsSK
 Share

Postare recomandată

Cer parere despre urmatoarea problema.Am descoperit urmatoarea componenta deconectata.Din ce am vazut in etka ar fi heater control valve cod piesa 4A0 819 809.Ce rol are si unde se conecteaza acel furtunas.Ce consecinte poate avea aceasta piesa daca ramane deconectata.Nu stiu motivul pentru care a fost deconectata,este prima daca cand vad acest furtunas.

poza 2

3

s

post-14141-1257626237_thumb.jpg

post-14141-1257626322_thumb.jpg

post-14141-1257626607_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dupa nume este in instalatia de incalzire trebuie sa aiba legatura cu AC-ul ,nu ai nici un simptom la masina ,cum merge incalzirea racirea etc?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gata am gasit despre ce era vorba.Este o supapa pneumatica care inchide circuitul de apa care duce la radiatorul de incalzire din habitaclu.Aceata are menirea e a opri apa pentru a obtine o racire mai puternica atunci cand vrem sa folosim A/C.

Acuma poate sa imi spuna cineva cum se conecteaza aceasta valva.mai precis unde trebuia legat acel 't' sau furtunas care la mine este taiat.Nu ar strica niste imagini daca se poate.Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!