Jump to content

Nou pe forumul vostru

dnldnl

Postare recomandată

Bine v-am gasit

Golf 6 alb 2 usi cumparat de la Porsche Vest, 2.0 TDI cu DSG

Nu are nici cea mai mica modificare si nici nu cred ca va avea pe viitor :)

In afara de faptul ca am mai vazut vreo 50 la fel este o masina superba :)

post-3991-1257437410_thumb.jpg

Link către comentariu

pardon ... era postul meu dar fiind primul pe siteul vostru am ramas logat cu userul prietenului meu care are saracul doar un golf 5 :)

Link către comentariu

si te-ai pus pe burta sa faci o fotografie :) ?

Faina masina. Sa te bucuri de ea si km cati mai multi fara probleme

Link către comentariu

Frumoasa masina :) sa o stapanesti sanatos! ne poti da mai multe detalii in legatura cu performantele si dotarile masinii? Asteptam mai multe poze cu ea si cu interiorul :)

Link către comentariu

Ce performante ?... vorba unui prieten de al meu este moarta in ghete :) (mai ales daca esti si motociclist in timpul liber)

Interiorul este ok ... daca nu te-ai suit inainte intr-un GTD :)

Pentru mine unul a fost o surpiza DSG-ul nu am mai condus asa ceva, este tot ce poate fi mai relaxant in aglomeratia urbana si daca vorbesti la mobil fara handsfree (va rog sa aveti in vedere ca este interzis prin lege asta :)) )

Ca puncte slabe DSG - lipsa totala a franei de motor, nu stiu cum va fi la iarna cu putin noroc o sa punem cateva anvelope Dunlop Winter Sport M3 si poate supravietuim. Initial am fost socat si de delay-ul datorat de turbo mai ales la plecarile bruste de pe loc in trafic unde poti avea frigiderul plin intr-o secunda de mocaiala, dar cu timpul am invatat sa o controlez ok si se poate pleca chiar foarte tare de pe loc cu apasarea franei cu stangul si turarea motorului (am aflat asta dupa ce am citit in cartea masinii de launch control)

PS - este o placere pe un drum virajat sa te joci cu ea si uneori ma bucur ca nu este mai puternica altfel ar fi dea dreptul periculos la nivelul meu de cunostinte de pilotaj sportiv

Modificat de mau77mau
Link către comentariu

Pai ai motor 2.0 TDI pe ea.Si ea face parte din clasa compacta.Cam in cat face 0-100? Eu am 1.9 pe a mea care i destul de grea (aprox. 1.5 tone) si nu mi se pare lenesa deloc. :))

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, sunt destul de rare inca Golfurile VI Coupe la noi (eu unul nu prea am vazut) deci inca un plus. In fine... iti urez sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu
Pai ai motor 2.0 TDI pe ea.Si ea face parte din clasa compacta.Cam in cat face 0-100? Eu am 1.9 pe a mea care i destul de grea (aprox. 1.5 tone) si nu mi se pare lenesa deloc. :))

Nu stiu cat face 0-100 si nici nu cunosc vreo metoda sa masor asta fara sa fiu penibil

Pleaca oricum mai tare fata de una fara DSG dar totul depinde la ce ne raportam, chiar nu stiu exact cat are ca timp plecarea de pe loc si nu sunt foarte pasionat de asta atata timp cat aceasta masina este de familie si nu de performante sportive

Modificat de mau77mau
Link către comentariu

frumos modelul,mai ales ca e si-n 3usi

stiu ca pe golf6 2.0tdi exista 2 puteri...110cp si 140...al tau de cat este?

Link către comentariu

140 cp

Da este aceeasi masina ai observat bine :blah_:

Modificat de mau77mau
Link către comentariu

Titlul topicului spune : "Nou pe forumul vostru, si Golful 6 la fel!!!" : In mod evident masina a mai fost prezentata pe forum, dupa cum a subliniat si TheOne06.

Vrei sa lamuresti problema ?

Link către comentariu
Ca puncte slabe DSG - lipsa totala a franei de motor, nu stiu cum va fi la iarna cu putin noroc o sa punem cateva anvelope Dunlop Winter Sport M3 si poate supravietuim.

Se poate comuta foarte rapid maneta DSG pe modul manual de schimbare a treptelor si retrograda intr-o treapta inferioara. Nu-ti fa probleme din cauza DSG-ului, e chestie de obisnuinta...

Link către comentariu

Dar tot nu ne-ai lamurit a cui este masina... a ta sau a lui blackrose.

Legat de aceasta masinuta, pot spune numai de bine. Am avut ocazia sa testez un 2.0 tdi (chiar alb :Driver:) cu DSG si m-a impresionat. Intr-adevar, nu are cine stie ce performante dar este "acolo". Este o masina care nu te poate dezamagi in oras. Chiar si in regim extraurban face fata cu brio traficului si conditiilor de drum din Romania. Iti doresc sa te bucuri de ea in continuare :rolleyes:

Link către comentariu
Se poate comuta foarte rapid maneta DSG pe modul manual de schimbare a treptelor si retrograda intr-o treapta inferioara. Nu-ti fa probleme din cauza DSG-ului, e chestie de obisnuinta...

Ai incercat asta practic ? Eu am facut cateva teste mai ales in zone montane in coborare in perspectiva iernii ce va venii.

O sa ai surpriza sa observi ca retrogradeaza efectiv doar cand vrea ea, pe la 2.600 ture, cand are putina frana de motor, dar aceasta este nedozabila si insuficienta, este ca si cum nu ar fi aproape. (astfel pe optiunea de schimbare manuala a vitezelor tu ai optiuni foarte limitate de a te juca in plaja de turatii - nu iti da voie sa schimbi decat in limite prestabilite destul de drastic)

Dar tot nu ne-ai lamurit a cui este masina... a ta sau a lui blackrose.

Legat de aceasta masinuta, pot spune numai de bine. Am avut ocazia sa testez un 2.0 tdi (chiar alb :D) cu DSG si m-a impresionat. Intr-adevar, nu are cine stie ce performante dar este "acolo". Este o masina care nu te poate dezamagi in oras. Chiar si in regim extraurban face fata cu brio traficului si conditiilor de drum din Romania. Iti doresc sa te bucuri de ea in continuare :lol:

Masina este a prietenei mele care a intrat pe forum anterior.

Eu sunt motociclist dar pentru ca prietena mea si prietenul meu cel mai bun sunt posesori de golf si au laudat siteul vostru am zis sa intru si eu si sa discut cu voi mai multe, mai ales ca am avut placerea sa conduc acest vw si lucrez in domeniul auto/moto.

PS - nu as fi trecut la datele mele personale golf6 daca administratorii ar fi permis accesul meu pe site cu datele introduse initial: si anume eu sunt mai mult motociclist si trecusem datele motocicletei mele honda ... cu aceste date nu am fost acceptat pe site-ul vostru :))

Modificat de mau77mau
Link către comentariu
  • 2 months later...

Este aceeasi masina, a fost un mic incident ca nu ne-am vorbit si am postat amandoi acelasi topic. Eu stau mai rar pe forum si el oricum e mai internaut decat mine si se pricepe si mai bine la tehnica...

PS: Masina merge foarte bine, dar o sa vad la vara daca poate tine locul motocicletei sau nu...

Link către comentariu

Chiar daca masina este a ta sau a lui era suficient deschiderea unui singur topic.Oricum s-o stapaniti sanatori si multi km fara probleme.

Link către comentariu

Cred că topicul ăsta e unic pe țară...mai multe mașini la aceeași persoană s-a mai văzut dar mai multe persoane la aceeași mașină e o raritate. Poate chiar unicat. :icon_thumright:

S-o stăp

Link către comentariu

@TheOne06: Multumim...iti dai seama ca doar nu eram nebuni sa deschidem mai multe topic-uri, a fost o greseala ca nu ne-am vorbit.

@LNT: Noi ne consideram ca un intreg, nu ca 2 persoane :Driver:

Modificat de blackrose
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Nu pot deschide inca topic nou

Sunt insa contrariat de o problema tehnica la Golful 6

Clapeta de la busonul de benzina are un sistem de incuiere automata cand folosesti inchiderea centralizata. Sistemul de inchidere deschidere este printr-o apasare in partea stanga. Am observat in timp ca usor usor clapeta nu se mai inchide perfect pentru ca acum acest lucru sa fie evident astfel mai poate fi inchisa normal doar daca o ti apasata cu mana in timp ce armezi din telecomanda inchiderea centralizata. Altfel sta putin intredeschisa mereu. Aveti ceva sugestii pana voi ajunge la prima revizie ?

Link către comentariu
Nu pot deschide inca topic nou

Sunt insa contrariat de o problema tehnica la Golful 6

Clapeta de la busonul de benzina are un sistem de incuiere automata cand folosesti inchiderea centralizata. Sistemul de inchidere deschidere este printr-o apasare in partea stanga. Am observat in timp ca usor usor clapeta nu se mai inchide perfect pentru ca acum acest lucru sa fie evident astfel mai poate fi inchisa normal doar daca o ti apasata cu mana in timp ce armezi din telecomanda inchiderea centralizata. Altfel sta putin intredeschisa mereu. Aveti ceva sugestii pana voi ajunge la prima revizie ?

cred ca intrebarea ar trebui pusa in aria tehnica..

masina fiind in garantie tr sa mergi la service :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!