Jump to content

golf6, 2.0 TDI

blackrose

Postare recomandată

Hello,

Eu sunt Corina, sunt vietnameza dar locuiesc in Bucuresti ^_^. Mi-am luat de curand un golf 6, 2.0 TDI, 140CP, cutie DSG, varianta Comfortline + cateva dotari optionale. Vreau sa va spun ca am facut un drum mai lung (Buc-Bv-Sibiu-Cluj-Piatra Neamt-Bacau-Buc) sa-i fac rodajul si sunt super incantata de masinuta asta.

Am carnetul doar de peste un an si inainte am mai condus un opel vectra, care m-a ajutat sa invat f mult. Am intrat pe forumul asta cu scopul de a mai afla lucruri noi si poate sa ma alatur intalnirilor voastre.

post-54468-1254943578_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea facuta . Sa o stapanesti sanatoasa si multi km fara probleme.

Link către comentariu

Bine ai venit! Foarte frumoasa masinuta. Ii sta bine alba, si in 2 usi... si cu geamuri privacy. S-o folosesti sanatoasa cat mai multi km.

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum blackrose ! Ai o masina frumoasa si iti doresc multi kilometrii cu ea si fara incidente ^_^

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatoasa, sa ai grija de ea!

Daca vei avea rabdare, vei invata multe de pe forum, despre masina ta si nu numai ;)

Pune poze si cu interiorul.

Link către comentariu

Bine ai venit pe vwForum! Vreau sa iti spun ca ai ales o masina superba, cu motorul si cutia ideala, iti urez sa o stapanesti sanatoasa, si cat mai multi km fara incidente. Ceea ce vreau sa te rog, este sa dai mai multe detalii, si eventual sa mai pui cateva poze cu masinuta sa o vedem si noi (daca vrei binteinteles)! :P

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum! Foarte frumos golful mai ales ca e in 2-3 usi! Multi km fara evenimente! :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc tuturor pt urari. o sa mai fac in curand poze si o sa pun si cu interiorul

Link către comentariu

Bine ai venit pe vwForum!

Sa o stapanesti sanatoasa si cati mai multi km fara evenimente neplacute. :huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!