Jump to content

Golf 7 - cand ?

voinea
 Share

Postare recomandată

Poate nu ai cautat...

Evo magazine: "Sharing many components from within the Volkswagen Audi Group, the new Leon will use the MQB platform, which also underpins the latest Audi A3 - meaning MacPherson strut front, and torsion beam rear suspension set-up, with more powerful models getting the full multi-link rear set-up".

Si in revistele de profil din Romania a fost facut aceasta precizare referitoare la puntea spate..

Asta e referitor la noul Leon, dar fiind facute pe aceiasi platforma MQB (Leon/A3/Golf) probabil solutiile tehnice sunt cam aceleasi..

Daca o sa se aplice si la Golf, mai putin si vedem.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 812
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• The_Ego

83

• Rave

72

• Bogdan VW

59

• mandelu

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Toata platforma MQB, pe care e bazat atat Golful cat si Leon/A3/Octavia/Polo/Fabia/Ibiza/Tiguan/Q3/etc (nu, nu glumesc) va avea pe motorizarile mici (sub 140 CP parca) punte rigida spate.

Link către comentariu

Sa reduca costurile orice e posibil,vezi beetle si jetta ca nu mai au nici macar telescop la capota motor,iar la jetta fetele de usi sunt dintr-un plastic dur.Vedem diseara noutati despre mult asteptatul G7 :)

Link către comentariu

Mai mult ca sigur va fi similar si in cazul Golfului.

Off topic: Polo/Ibiza/Fabia actuale nu sunt bazate pe noua platforma MQB. Urmatoarele generatii ale acestor modele vor avea la baza aceasta platforma.

Link către comentariu

jetta si beetle au si fost vitregite ca se fabrica in Mexic.

Sasiul este inovatia la acest model, mult trambitatul MQB va deveni mainstream prin intermediul G7.

Schimbarile la interior vor fi preluate de la Leon 2013 cu ceva modificari la materiale.

Link către comentariu

Nu la Leon, ma refeream la Golf... eu n-am gasit nicio referire prin articolele pe care le-am citit pana acum la faptul ca ar putea avea suspensie semi-independenta.

Modificat de cris.g
Link către comentariu

Jetta si beetle sunt antice, pt ca sunt pe platforma pq35 pe care e G5,6, a3 8p, O2, Leon 2, Tiguan, q3, rocco, eos, etc. Asa ca nu e de mirare ca au si punti rigide dar mai nasol cu modelele noi pe platforma mqb care or sa aibe punte rigida pe spate.

Sper sa aibe in continuare look-ul distinctiv de Golf, cu farurile rotunde. Cgi-urile cu farurile alungite de asitatice ma ingrijoreaza. :unsure:

Link către comentariu

arata bine, dar volanul plin de butoane. speram sa bage rotite, ca pe Audi. iar interiorul e frumos, dar aia nu e calitate de eklasse. plus ca sunt curios de echiparile de inceput de gama, nu alea cu piele. acum sa vedem preturile si mai ales preturile la optionale.

Link către comentariu

Chiar sunt curios cum arata versiunea de baza.Toate masinile arata bine cu jante pe 18" ,arcuri sport, xenoane , leduri ,navigatii ,piele ...etc.Motiv pentru care sunt sigur ca in primlele poze masina o sa dea bine, dar probabil cu un cost de achizitie de 30 000EURO.

Link către comentariu

Vad ca masina din poze are noul motor 1.4 tsi 140 cp cu dezactivare a cilindriilor. Aflam mai tarziu si preturile.

Link către comentariu

Interiorul superb, dar cu exteriorul trebuie sa ma obisnuiesc. Are foarte multe muchii ascutite peste tot si asta nu imi place.

Stopurile iar inspirate dupa Touareg (cum a fost si la G6)

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Parca la exterior diferenta e mai mica intre 6 si 7, cum a fost intre 5 si 6...

Link către comentariu

O da, ce... ce... banala spre urata e, calitatea materialelor si feelingul de condus au ceva de recuperat ca sa compenzeze exteriorul.

Sper ca observati ca are angel eyes nu? :lol: Moama zici ca e facuta de un pusti ca i-au pus bad boy look din fabrica angel eyes si juma de grila cromata de G6. Iar farurile cu halogen din poza asta arata ok desi look-ul agresiv nu-mi place. http://lh6.ggpht.com...%255B2%255D.jpg

Iar la interior oglinda e montata aiurea rau pe bucatoaia aia de plastic, clar G7 nu va avea parbriz panoramic. Iaar restul interiorului e o mare de plastic negru lucios care o sa se faca varza, o sa se umple de zgarieturi ca sa nu mai vorbesc de praf care o sa se vada horror.

Avantajul pt noi astia cu G6 e ca o sa ne confunde cu G7 diferentele sunt relativ mici si de detaliu.

Vreau sa vad un G7 candywhite, ca daca imi iau unul tot alb o sa fie. :))

Edit: De acum incolo o sa aibe G7 gemuletul de plastic de la Leon 2 :P

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Ce rau esti Mihnea :P

Am remarcat aparitia unui mic gemulet in fata oglinzilor laterale, micsorarea stalpilor A :icon_thumleft:

Link către comentariu

Oglinzile retrovizoare exterioare arata bine, si daca au micsorat stalpul A cu gemuletul a bv.

Ne trebuie si niste poze facute pe bune nu cu 3 tone de photoshop si din unghiuri care sa avantajeze masina.

Link către comentariu

Culmea dar o sa aiva trapa panoramica, nu chestia asta mica de acum. Chestia de plastic pe care sta oglinda contine senzorii de Lane Assist, City Brake, Light Assist etc :P

Si de plastice nu fiti rai, daca nu se zgaraie astea de pe RCD-uri de ce s-ar zgaraia cele de pe bord?

Dpmdv... Este un Golf VI restilizat, asa cum se astepta toata lumea. Dar... lasand la o parte ecranul gigant... deocamdata prefer noul Leon! :)

Sunt curios cum va arata GTI-ul...

Trapa:

Seat-Leon_2013_1600x1200_wallpaper_04.jpg

Modificat de Rave
Link către comentariu

EDIT : dupa ce am vizionat in renumarate randuri pozele m-am sucit.Imi place :lol:

Nu ma injurati.Sunt curios de preturi.Daca raman macar la preturile de acum cred ca iar se va vinde "in draci"

Modificat de sudberlin
Link către comentariu

Nush de ce,dar aparitia g7 imi lasa impresia ca a fost foarte fortata ca sa contracareze expansiunea marcilor asiatice.Imi pare destul de ciudat ca Volkswagen renunta la un model si o serie care a aparut acum 3,5 ani.Posibil e tendinta universala la toti constructorii de auto sa scurteze durata de fabricatie a unui model.

Link către comentariu

Pai G6 e de fapt un G5.5 si comparativ cu concurenta e in urma toata concurenta directa si-a schimbat platforma si caroseria iar VW nu putea ramane in urma. Verdictul final legat de G7 il pot da numai dupa ca m-am urcat in unul. Eu inca mai tin minte cum a fost primul test drive in G6 comparativ cu A3 si daca G6 vs G7 va fi la fel, cum arata nu o sa ma intereseze f mult. Senzatia la volan, calitatea materialelor si a finisajelor e mai importanta decat look-ul.

@Rave Plasticul lucios de pe rcd 510 e f mic pe cand la G7 au cam sarit calul.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Arata bine, cum a spus cineva mai sus, e nevoie de timp de acomodare cu noile linii. Sa vedem preturile.

Link către comentariu

Nu vreau sa transform asta intr-un versus dar hai sa comparam putin ce avem. Doar din primele poze se vede ca Golf-ul o sa fie altceva fata de ce e acum.

Daca acum era comparabil cu celelate din clasa lui se pare ca o sa iasa putin in fata.

Renuntarea la frana de mana manuala, ecranul gigant care nu e folosit doar de sistemul multimedia ci va ingloba si setarile masinii, trapa gigantica, dotarile, toate astea tin de clase superioare.

post-12783-0-73363100-1346783017_thumb.j

Leon-ul, si banuiesc ca si noua/viitoarea Octavie, raman in trecut la dotari. Fara sistem multimedia, frana de mana manuala, mai mult ca sigur nu va avea nici dotarile de fite (City Brake etc)

Asa ca exteriorul Leon-ului a fost facut mai agresiv, ca sa compenseze lipsa dotarilor din interior (fata de Golf). Desi sunt chestii ciudate, de exemplu Golf-ul castiga geamul mic al Leon-ului, in timp ce noul Leon renunta la el...

post-12783-0-37925200-1346783018_thumb.j

Alte chestii ciudate sunt farurile. Golf-ul ramane la clasicul xenon in timp ce Leon-ul (o masina mai ieftina) castiga faruri cu LED...

post-12783-0-40491700-1346783016_thumb.j

Ce nu inteleg la spatele Golf-ului este linia ascendenta a stopurilor. Cred ca a fost pusa acolo doar ca sa nu semene cu cele de pe Golf VI, sa nu fie criticati ca au facut alt facelift pentru ca nu se leaga cu nimic... Asta in timp ce Leon-ul are un spate absolut superb, desi mai inclinat, care reduce atat din spatiul interior (de parca ar conta...) cat si putin din vizibilitate.

post-12783-0-06478100-1346783017_thumb.j

Fata de ce e pe piata Golf-ul VII a pastrat niste linii absolut clasice, laterala e aproape identica cu cea a Golf-ului VI, si incearca sa compenseze cu botul ceva mai agresiv. Ceva mai agresiv, dar in nici un caz cu adevarat agresiv... meh. Sunt curios GTI-ul ce va scoate din maneca la capitolul design. Pana acum ma declar fan Leon, cu conditia sa fie folosite aceleasi materiale la interior, chiar daca trebuie sa renunt la ecranul ala...

Link către comentariu

e facuta la buleala, ca sa tina primele pagini auto

le e frica de hyunday si de Kia care au crescut enorm de mult in ultimii 3 ani

cel putin modelele I30 si Ceed care au muscat sanatos din segmentul compactelor

oricum fiabilitatea de 10 ani a murit de mult la VW, si e pacat

Modificat de alios
Link către comentariu

• loghy unpinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!