Jump to content

probleme clima


liviu G3
 Share

Postare recomandată

de cateva zile a ramas blocat aerul pe pozitia din mijloc, adica aerul imi vine doar in fata , la picioare si la parbriz nu vine deloc . masina are climatronic si banuiesc ca sunt ceva motorase pe acolo care comuta pozitiile

daca a mai patit cineva asa ceva , va rog sa ma ajutati ca vine sezonul in care parbrizul trebuie dezaburit ;)(

va multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

..chiar daca cu intarziere un basic settings cu vagcomul in modulul climatronicului poate rezolva problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

salutare am si eu o belea de dimineata cnd am plecat cu masina am un audi a4 2003 1.8t 163 cp am dat drumu la clima 26 grade si de obicei in 5 min cnd incepe sa se ridice temperatura imediat baga caldura iar de dimineta parca nu mai baga asa am scoso un pic in afara si daca o turez si merg mai tare cu ea in turatie sus se incalzeste baga caldura normal daca sta masina pe loc la relanti incepe si baga rece am fost la un baiat si mia zis ca sar putea sa am infundat caloriferu da eu pana acum nu am avut nici un fel de belea cu asa ceva pe o conducta venea fierbinte la calorifer iar una era rece cum pot si eu sa il desfund .......si inca ceva cecu din bord mi se mai aprinde din cnd in cnd apoi iar se stinge am fost la audi la bucuresti cu masina mia zis sa imi schimb bobinele bujiile si am mai schimbat o supapa de presiuni si o alta supapa micuta pe tester imi scria ca nu arde bine cilindrul 3 si 4 ca merge cu detonatii dupa ce am schimbat supapa de presiune aia imi face belele imi ridica din cnd in cnd turometrul la 2 mii de ture apoi iar revenea si imi trepida un pic masina am schimbat supapa asta masina a mers perfect dupa un drum de grecia cred ca sa spart membrana ca sea auzea suiera iesea aer iar pe tester imi spune ca presiunea intre turbo si clapeta de acceleratie este prea mare va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii sa nu ma apuc iar sa schimb lucruri in plus pe la motor ms frumos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa astazi am fost cu masina la un service miau spalat caloriferu ce am bagat in el acolo il suflau pe retur cu presiune in calorifer nu era nici un fel de depundere lau curatat de mai multe ori si dupaia nu baga deloc cald dupa 10 minute cu masina turata la 4 mii de ture s-au incalzit si conductele de la calorifer baga cald fierbinte in masina da ce au observat mecanicii au zis ca trebuie sa schimb pompa de apa ca nu mai lucreza bine acuma noaptea am lasato de azdupamasa iar nu mai merge credeti cumva ca este de la pompa de apa???

QUOTE inutil

QUOTE / REPLAY (citatul) ajuta cand se doreste citarea unui pasaj din alt post. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar este inutil si interzis de regulament.

Foloseste te rog butoanele ADD REPLY sau FAST REPLY.

Multumesc!

aryes13

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Buna, am si eu o intrebare: la un Audi A4 din 1996, motor 1.6 B, cu climatronic nu imi mai baga rece, clima porneste, ventilatia tot, am fost sa vad daca are freon si tipul a spus ca e in regula dar numai ca nu baga rece.A mai patit cineva sau stiti care ar putea fi problema ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
mircea dudu

Poate ma ajuta si pe mine cineva

Am un A4 din 96. Problema mea e ca climatronicul a ramas blocat pe HI , nu mai merge sa urc viteza la aer si sa scad temperatura. Toate celelate comenzi merg. Pe vag com nu da nici o eroare / Am dat si reset cu vagul si tot nimic,

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

E foarte posibil sa fi "cazut" modulul de climatronic.

Totusi, eu unul as incerca sa scot borna de la baterie pentru cateva minute sa vad daca si-ar reveni. Sau pe basic setings in modulul de HVAC cu Vag-com.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

salut. am un a4 b5 1.6 1996 fara aersau clima. caldura imi baga (de ma prajeste) dar aer rece deloc. ce ar putea sa fie...si cum s-ar putea rezolva ?(detalii pls...i'm new)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!