Jump to content

A mai luat cineva skoda prin prg REMAT?

furiarosie
 Share

Postare recomandată

Hmm.. asa sta treaba plateste statul bani? nu credeam sa existe asa ceva.. ma gandeam ca acele sume li se deduc din datoriile curente/viitoare la stat..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suma de 30.000.000 lei nu va fi incasata direct de persoana care achizitioneaza

autoturismul. Aceasta se vireaza in contul de trezorerie al producatorului validat care vinde autoturismul si se va scadea din pretul de achizitie al autoturismului.

Persoana fizica se prezinta la producatorul validat (care i-a eliberat Nota de Acceptare in

Etapa 1) cu urmatoarele documente:

a) actul de identitate;

B) certificatul de

Link către comentariu

Am citit si eu la inceputuri regulile jocului facut de remat. Si le-am respectat intru totul. Si la porsche e la fel. Ce nu stiam si nu scrie in reguli e ce am zis ultima data (procedurile de decontare si faptul ca porsche numai odata pe luna depune dosare - dupa ce ca dureaza asa mult nu inteleg de ce naiba nu depune mai des).

Se pare ca din cei 600 de beneficiari ai acestui program numai la skoda de la porsche numai eu am calcat pe acest site :D Asta e. O-i trai si o-i vedea cum o sa fie. Poate nu o fi asa de negru dracul.

Multumesc tuturor pt pareri, felicitari si incurajari.

Link către comentariu

Bafta multa la achizitionare.

Eu sunt trecut prin acest program cu "ajutorul" tatalui meu. Am reusit sa-l conving sa nu ia Logan, in detrimentul unui Clio. Mai mult de Clio nu am reusit sa-l fac sa ia. L-am indrumat spre o Skoda Fabia Combi sau Sedan, dar nu a vrut ca erau prea scumpe pt el. Asa ca a ales Clio. De altfel l-a si luat si are aproape 1000 km cu el.

Iti tinem pumnii si-ti dorim succes.

Link către comentariu

Tocmai am aflat ca mi s-a fabricat masina saptamana trecuta :P De fapt asa trebuia. Acum sa speram ca ajunge bine si repede in tara.

Oricum o sa dau o fuga pe la dealer sa incerc sa ma lamuresc cu directorul in cazul cel mai rau cand va tb sa stau o luna pe tusa :)

horgarban tatal tau a avut probleme d-astea cu asteptat masina din cauza decontarii dealer-ului cu fondul de mediu? Ce stie tatal tau despre treaba asta?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Fericire mareeee :)

Mi-a venit masina in tara pe 21 iulie la vreo sapt dupa ce s-a fabricat.

Si ieri 27 a ajuns la dealer in curte :) Dar nesimtiti cum sunt nu m-au anuntat niciodata care e starea masinii. S-or fi asteptat sa sun eu probabil invatati cu clientii (nerabdatori, regula generala).

In fine mai era o problema: sa-mi dea masina inainte de decontarea cu fondul de mediu. S-a rezolvat si asta dar dupa ce voi semna o declaratie pe propria raspundere ca daca FM nu acorda banii, din vina mea, sa-i platesc eu. Din vina mea nu are cum pt ca am depus toate actele conform legii la dealer care le-a verificat. Dar voi semna daca nebunii vor.

Apropo de dealer, Porsche Aviatiei, subscriu si eu la ce s-a mai spus pe forum ca e neprofesionist. Am sunat in disperare de cauza si la FM si dupa ce le-am povestit care e pb mea, mi-au ghicit imediat dealerul :banghead: Pt ca e singurul din tara care face magariile astea (retinerea masinii pana primesc banii de la FM).

In fine luni ma duc s-o iau acasa :)

Sper acum ca sa fie ca din cutie fara bug-uri.

Una peste alta sunt tare nerabdator sa-mi iau in primire noua Furie Rosie. Desi am asteptat numai 1 luna si jumate. F putin in comparatie cu cat se sta la Octavia.

Toate cele bune tuturor!

Link către comentariu

Sper acum ca sa fie ca din cutie fara bug-uri.

Una peste alta sunt tare nerabdator sa-mi iau in primire noua Furie Rosie. Desi am asteptat numai 1 luna si jumate. F putin in comparatie cu cat se sta la Octavia.

Toate cele bune tuturor!

<{POST_SNAPBACK}>

"AN 2020

din istoria Porsche Aviatiei:...se facea ca pe vremea in care lumea dadea cojile la remat a venit ziua in care un client al nostru ne-a tinut in curte 7 ore la soare (cca 45 grade C la umbra) toata echipa manageriala si dpt de vinzari pentru a verifica masina mult asteptata. Dupa ce masina a fost controlata de proprietar, a venit rindul unor amici de forum ai clientului, care la rindul lor au avut ceva de munca pina sa dea verdictul.

Dupa ce proprietarul a semnat pentru masina, parcarea a devenit neincapatoare din cauza numarului mare de ambulante."

ACU PE BUNE ...FREACA-LE RIDICHEA LA MAXIM SI SA FII NEMULTUMIT DE ULTIMUL FIR DE PRAF PT CA MASINA AIA E PLATITA DE TINE ASTA CA SA VEZI SI TU CUM ARATAI CIND MERGEAI LA EI SI SE UITAU DE SUS

Link către comentariu

Tocmai m-am intors de la dealer. Nu am rezistat pana luni. M-am dus sa vad masina :( Cu emotii mari pe o caldura ingrozitoare am purces la verificarea masinii. Intai p-afara si apoi la interior. La exterior am descoperit ca placuta pe care scrie TOUR are fondul ala negru cojit la un capat. :( M-a deranjat un pic dar nu fac un capat de tara din asta. Am intrebat pe cine are grija de ele si mi-a zis ca se poate revopsi. Dar nu m-as risca sa nu dea cu vopsea pe alaturi. Sau sa curat tot fondul ca e o vopsea care oricum se vede ca nu prea sta bine pe inoxul tablitei. In rest nu am observat nici o zgaraietura sau alte defectiuni la exterior. O sa mai ma uit si dupa ce o sa fie curata.

In rest totul pare ok. M-a aratat un pic mirat de functionarea oglinzilor. De aia va intreb si pe voi dc e normal ce am constatat (ei au zis ca e normal). Cand joystick-ul pe pe L se misca ambele oglinzi nu numai cea din stanga asa cum m-am asteptat. E normal? La R se misca numai cea din dreapta.

Desi este putin off-topic as vrea sa stiu de la voi ce ar trebui sa verific la masina ca sa nu am surprize. Vreau sa verific la sange sa nu ma trezesc cu ceva nelalocul lui cand ajung acasa.

Link către comentariu

In rest totul pare ok. M-a aratat un pic mirat de functionarea oglinzilor. De aia va intreb si pe voi dc e normal ce am constatat (ei au zis ca e normal). Cand joystick-ul pe pe L se misca ambele oglinzi nu numai cea din stanga asa cum m-am asteptat. E normal? La R se misca numai cea din dreapta.

<{POST_SNAPBACK}>

"asa face toate"

Link către comentariu

"asa face toate"

<{POST_SNAPBACK}>

Merci. M-am linistit :(

Link către comentariu

e drept, "asa face toate", dar doar la inceput.

cand ajungi la prima revizie si se leaga la calculatorul de bord, poti cere mecanicului sa iti schimbe setarile, astfel incal pe "L" sa miste doar stanga si pe "R" doar dreapta. :)

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare si/din miscare...

Sunt vechi cititor al forumului, dar acesta e primul post.

Am decis sa reinvii acest topic ca sa nu mai deschid altul...

Luna aceasta se reia programul RABLA. Am reusit sa fac rost de o rabla, saptamina viitoare o cumpar (ma costa doar actele, banii pe casare ii dau actualului proprietar).

Am fost la Autec Craiova (cititi Skoda) pentru masina din semnatura (aproape sigur O2) si cica abia spre sfarsitul lunii se definitiveaza treburile pentru inscrieri. In plus, cica trebuie dat avans 30% din pretul masinii la inscriere, basca faptul ca vor trebui dati toti banii odata atunci cand vine masina (adica nu leasing, doar credit de pe unde se poate). Chestia din urma o inteleg, dar avansul... ??

Am fost si la Opel, care tocmai primisera ieri informatiile, astia dau discount 30 mil. la Astra G si 40 mil. la Astra H. La ei se dau doar 35 mil (deci 1000 EUR) pentru rezervarea locului in program. La Skoda ar fi cel putin 5000 EUR.

Oare Skoda nu face vreun discount sau poate considera ca deja O2 Trend e superoferta ??

Stiu ca trebuie sa incep investigatiile pe la banci, dar daca cumva aveti la cunostinta despre ceva credite interesante... v-as ruga frumos...

Va multumesc anticipat !

LE:Am mai studiat ofertele Opel si de fapt reducerea se refera la pachetele pe care le ofera ei promotional.

Asadar, nu e mare scofala.

Modificat de Alextz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!