Jump to content

Skoda Octavia II - My2008

raekwon1

Postare recomandată

Pentru ca este soare si frumos afara, reinvii putin topicul cu doua poze ...din iarna; :lol:

post-7451-0-04776200-1299936780_thumb.jp

post-7451-0-10067200-1299936789_thumb.jp

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raekwon1

84

• B_U_T

18

• STC

9

• octavia 4ever

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ok..116.000 KM, drept pentru care s-a efectuat schimbul de distributie;

Pe langa asta, am schimbat parbrizul existent (crapat) cu unul OEM..adica d`ala de la fabrica;

Drept urmare, acum ma cert cu ASTRA pentru ca trebuia sa il iau aftermarket..insa asta este alta poveste;

Urmeaza la schimb: placute + discuri fata; volant; bucse;

In rest masina merge foarte bine, are un consum excelent;

Am trecut si la jante de vara pa` 16 :lol:

Impresia nu este decat pozitiva..parca nu mai aud bucsele asa de rau :lol:

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Ma nene , alea sunt jante de o2 ? ia vezi sa nu fie de 1 ca nu le poti pune!Sunt vega? ca doar ele au capac in mijloc? posibil desi nu prea par dar poate asa sunt in poze :P

Tot pe 16" am si eu, de vara si sunt Vega.Vad ca ale tale difera putin, la capacele de la prezoane.

p1000517.jpg

Masina arata super. :icon_thumright:

La cat mai putine parbrize schimbate,eu deja sunt la al 3-lea. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Mersi la fel Nicu! :icon_thumright:

Nu stiu ce denumire modelul de jante pe care il am, insa mi-au placut la nebunie; si le sta si bine pe masina..o sa make some pictures; :lol:

Nasol..al treilea pabriz...insa nu ma mira deloc, cu drumurile noastre orice se poate intampla;

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Mersi de info Nicu; :icon_thumright:

Urmeaza schimb de disc si placute la reprezentanta;

Masina se apropie de 118.000 KM!

Still working! :lol:

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Schimbat discuri fata + placute fata la reprezentanta!

E ca noua acum.... :lol:

And some new pictures!

post-7451-0-47136900-1303289387_thumb.jp

post-7451-0-98728400-1303289391_thumb.jp

post-7451-0-02431400-1303289396_thumb.jp

post-7451-0-19013200-1303289400_thumb.jp

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

revizie 120.000!

Totul in regula...se aproprie de data vanzarii... :(

Link către comentariu

De ce se apropie data vanzarii? Dupa ce ai facut distributia plus alte consumabile masina te-ar mai tine inca 120.000km.

Si eu am cu a mea 116.000km(3 ani jumate), saptamana trecuta am facut revizia echivalenta cu 120.000 si am schimbat si bucsele fata/spate. Distributia am schimbat-o la 102.000 km placutele de frana la 80.000km. Si cam atat, in rest filtre, ulei si motorina.

Cred ca mai tin masina inca 2 ani, sa apara si Octavia 3 :Driver:

Link către comentariu

La cati km ai schimbat prima oara placutele frana fata?

Am avut si eu la fel ca a ta si la 72000 km inca erau la 50% din grosime. Dupa aceea buf :sick: Dauna totala. Alta masina.

Link către comentariu

am scris mai sus ca le-am schimbat pe la 80.000km

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Se apropie data vanzarii deoarece fac cam multi km pe luna si apoi nu mai iau mai nimic pe ea;

Curios, chiar aseara, ma uitam pe topic-ul tau si am constatat ca avem masini identice! :lol:

Am vrut sa iti dau un mesaj insa eram to tired ca sa mai scriu, asa ca -> misto masina, muti km fara probleme! :blah_:

Eu pe langa ce am schimbat mai am volant + bucse!

Deja am chetuit/o sa chetuiesc in total vreo 3000 EUR...insa este ca noua apoi;

Nu vreau sa ii dau teapa celui care o cumpara...

nsm - eram si eu setat pe S2 insa, mi-am schimbat deocamdata optiunile;

Ca sa motivez -> o parte din alegere a contat si datorita service-ului AUTEC, care mi-a pus piese care nu sunt luate prin PORSCHE ROMANIA...adica aftermarket!:icon_thumright:

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu
  • 2 months later...

long time ...no see!

Masina a trecut de 133.000 km;

Ieri s-a efectuat schimb de bucse la Serpico VW/Audi Craiova;

Acum, am liniste in interior la trecerea peste denivelari! :lol:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut ,vad ca esti din Slatina ,imi spui te rog cit te-a costat schimbul de flanse si de care ai pus eu am doar 39 000 km si deja am volanul cojit si trobcanit la trecerea peste denivelari.Sa merg la Skoda sau la VW Craiova care sunt mai buni?

Modificat de cosmin_cnl
Link către comentariu

Salutare Cosmin

Eu am mers la VW Serpico (ii cunosc pe baieti, Vali & Cezar) si numai bucse OEM am pus pe masina..

De fapt numai asa vei avea garantia ca totul e ok;

Ca si cost..undeva pe la 1000 RON;

Link către comentariu
  • 2 months later...

148000 KM, masina merge foarte bine...pana acum!

Este programata maine la VW Serpico pentru urmatoarele operatiuni: schimb placute + discuri spate; bielete antiruliu spate; inlocuire ambele protectii telescoape spate (cele vechi s-au rupt)

In rest, motorina si drumuri "bune"! :lol:

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu
  • 3 months later...

Well..long time no see!

Tot ce am scris mai sus, s-a efectuat la VW Serpico! Multumim baieti! :)

Acum, de cand am scris ultima data, skodita a implinit 160K;

Intre timp, a suferit o mica operatiune de indreptare prag, datorata zapezilor din fata blocului, si... a fost lovita de un caine! :)

Drept urmare, s-au inlocuit pe Casco: radiator AC, intercooler, carenaj roata dreapta fata, spoiler bara fata, bec proiector dreapta fata, suport prindere intercooler..parca;

Multumesc pe aceasta cale CNADR pentru plasele de protectie existente pe A1 - Autobahn si, in acelasi timp, jegurilor de oameni care le-au furat de pe A1;

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

167.000 KM - revizie mica + sigla spate + cauciucuri noi Continental;

Cu un mic delay...KIT VOLANT..

Doamneeee...pacanele... doamneee... :lol: !

post-7451-0-94039500-1335541301_thumb.jp

Link către comentariu

Operatiunea kit volant efectuata cu succes;

Parca am masina noua.. :emthup:

Link către comentariu

Sal. Am rasfeti puțin topicul tau astăzi. Știu ca mergi cu masina asta, dar si ea merge bine. Așteptăm sa citesc acum la sf

Link către comentariu

Placute/discuri fata-spate/bucse, au fost schimate la Serpico Craiova - dealer VW/Audi si nu mai imi aduc aminte cat au costat;

Le-am cerut sa fie OEM, iar preturile au fost ok... din cate stiu;

Distributia, tot la Seprico am schimbat-o; aici stiu cat a fost..undeva la 1500 RON

Am mai schimbat 2 bielete antiruliu pe spate, care au fost undeva pe la 120 RON bucata;

Pe langa bielete, pe spate, am schimbat si protectia de la telescoape..o chestie destul de ieftina (65 RON..parca) insa manopera a fost mai scumpa :lol:

Kit volant, a fost pe LUK, nonOEM si a fost 2438 RON cu tot cu manopera; poti citi aici impresiile despre el;

Reviziile au fost facute la zi, nu s-a intarziat cu ele si toate sunt efectuate la VW/Audi Serpico Craiova sau Autec Craiova;

Nu mai spun de micile reparatii pe Casco, cauciucuri de vara pentru jante OEM de 16, cauciucuri de iarna pentru cele de 15....etc;

De vandut, nici nu stiu daca ar mai fi ok sa o dau; si zic asta deoarece nu stiu ce bani as putea lua pe ea ca sa reflecte stare tehnica impecabila in care o tin si am tinut-o;

Posibil sa ma gandesc la vanzare cand apare Octavia 3, daca pana atunci nu trec la Audi sau BMW...

Se gasesc mereu alte prioritati; :emthup:

Oricum, multumesc de aprecieri! :emthup:

Link către comentariu
  • 2 months later...

176.000 KM! masina merge perfect!

urmeaza revizia de 181.000 KM...

cred ca o dau la aparitia O3!:)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!