Jump to content

Skoda Superb Extended 1.9 TDI 115 CP

EmilianPop

Postare recomandată

foarte frumoasa masina. de apreciat ca ti-ai achizitionat-o noua.

sa o conduci cu placere, bafta multa si km si mai multi :P

Link către comentariu
foarte frumoasa masina. de apreciat ca ti-ai achizitionat-o noua.

sa o conduci cu placere, bafta multa si km si mai multi :D

Mersi mult,a costat ceva dar imi doream mult o masina noua.In primavara o sa am 2 ani de cand am luat-o.Iar la "aniversare" o sa i fac un chiptuning si probabil atunci va avea in jur de 150 cp :D

Link către comentariu

Poze noi cu skoda "curata" :D dupa o impotmolire sanatoasa :vaidecapulmeu:

post-22229-1258223791_thumb.jpg

post-22229-1258223821_thumb.jpg

Link către comentariu

Pozele is de iarna trecuta :rolleyes: anu asta nu am dat de zapada :wub: dar sper sa nu dea masina de ea ca si data trecuta :)

Link către comentariu

:P Din cate stiu eu Tele (de pe MFD2 e pt televizor )..... adica daca bagi o anumita in spate prinde anumite posturi. Mufa costa vreo 200e deci din punctul meu de vedere o investitie cam inutila. Eu astept sa imi fac rost de un DVD cu Harta EUropei inclusiv Romania cat mai de actualitate... Ca din ce am inteles pt MFD 2 nu e dvd de romania :(

Link către comentariu

A sosit si "sora cea mica" de care vorbeam mai sus :P este tot Skoda Superb :)

dscn0918q.jpg w3072.png

dscn0875k.jpg w3072.png

dscn0881j.jpg w3072.png

dscn0884d.jpg w3072.png

dscn0891v.jpg w3072.png

dscn0892xr.jpg w3072.png

Din pacate nu am gasit macheta la modelul cu facelift.Asa ca am luat cu primul model de SUperb :(

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Am avut placerea sa conduc o Skoda exact ca a ta , am ramas foarte inpresionat . S-o conduci sanatos.

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina. Am avut placerea sa conduc o Skoda exact ca a ta , am ramas foarte inpresionat . S-o conduci sanatos.

Mersi mult :) In rest ce sa zic modificari majore nu cred ca va mai suferi in viitor..Doar acel chiptuning la primavara de care vorbeam mai sus si eventual functia leaving home(ca eu am doar coming home)..Dar care sa o activez de la comutatorul de lumini.Ca la passat de exemplu sau skoda O2 etc. Ceva idei sau preturi? :D

post-22229-1259009596_thumb.jpg

Modificat de emi_arad
Link către comentariu
  • 4 months later...

Mai revin si eu cu niste poze pe aici :D Cat despre chiptuning-ul de care vorbeam mai sus am renuntat momentan, ca masina inca nu a iesit din garantie si se misca destul de bine pentru greutatea ei :P

03042010044.th.jpg03042010058.th.jpg04042010077.th.jpgemi140.th.jpgemi132.th.jpg03042010050.th.jpg

Modificat de emi_arad
Link către comentariu
  • 10 months later...

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat pe aici.. Intre timp, tatal meu mi-a "predat masina" deci si topicul :D. Masina are aproximativ 45000 km iar pe parcursul lor am schimbat o janta ( multumiri drumurilor noastre :) ) iar acum cateva zile, pe drum spre casa aud niste zgomote ciudate sub masina. Cand ma uit, scutul crapat complet. Va trebui schimbat si ma tenteaza sa pun unul metalic. Tin sa mentionez ca masina nu o folosesc pentru drumuri de tara dar pentru orice eventualitate. Ma intereseaza si greutatea scutului. Pareri? :D

Link către comentariu

faina masina, da nu ai folie pe fata sa fie black toata. schimba stopurile cu unele cu led-uri daca ai posibilitatea.

nu pune metalic daca nu ai in gand sa mergi pe drumuri " de tara " ( cu toate ca la noi in tara asa-s toate), e greu de plimbat dupa tine si greu de demontat daca ai vreo belea sub masina.

Modificat de Quino
Link către comentariu

Mersi :) Geamurile asa sunt din fabrica, 65% parca. Probabil ramane sa iau tot din plastic. :D

apropo, stie careva cum sa modific titlul topicului? :)

Modificat de emi_arad
Link către comentariu
  • 3 months later...

Astazi m-am ales cu o zgarietura pe masina pe partea dreapta incepand de la aripa fata pana la usa spate. Ceva idei cum as putea rezolva problema avand in vedere ca eu stau in arad? :)

Link către comentariu

poti sa pui o poza cu zgarietura? cat de adanca e? agata daca dai cu unghia? daca da, atunci va trebui revopsita, la polish nu va iesi

Modificat de v@sy
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!