Jump to content

Unde se fabrica Golful 6 ?

YEP
 Share

Postare recomandată

Din cate stiu eu se produce numai la Mosel si Wolfsburg in DE.

Daca gresesc ma poate contrazice cineva

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
Asa consider si eu, chiar nu e util pentru noi. La cat costa de mult mai strang din dinti sa zic asa...si iau XENON. :lol:

:Driver: Mi-a zis cineva ca golf VI se produce si in Turcia :blink: . Stiu ca putem verifica asta pe sasiu daca stim sa traducem acel cod de 17 caractere, care, il gasim si in certificatul de inmatriculare(nu sunt f. sigur). Voi ati verificat asta? Ati intrebat dealer-ul, v-ati convins ulterior? Numai bine!!

Am vazut pe Wikipedia: golf 6 se produce doar in Wolfsburg Germania.

Link către comentariu

Am fost la dealer si mi-a zis ca golf si passat se face la Wolfsburg Germania si jetta se face prin Mexic se asambleaza da mai trece si prin Germania la verificari

Link către comentariu

Golfuri se mai fac si la fabrica din Mosel (pe langa Nurnberg)

Link către comentariu

Ca si Passat-ul de altfel :offtopic:

Am impresia sau modele noi intai se dezvolta la Wolfsburg si dupa se decid unde fac linia de asamblare :offtopic:

Link către comentariu

WVWZZZ1KZ9P447799

Unde P = Mosel

Link către comentariu

Mai exact iepumare :Driver:

jpg.bmp

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

Este foarte posibil ca asamblarea finala sa se faca la Wolfsburg (sau Mosel). Cu siguranta ca diferitele subansambluri sunt facute in alte tari. Dar chiar si aceste subansambluri din cate stiu eu sunt facute in general in Germania sau in cel mai rau caz printr-o tara europeana.

De altfel are sens sa produci masina (si toate componentele ei) aproape de piata pe care vrei s-o vinzi.

Si pana la urma, in orice tara s-ar face productia, rezultatul trebuie sa se incadreze in standardele de calitate ale producatorului. Si asta nu e doar marketing. Din cate stiu toti producatorii de autovehicule au periodic audituri prin fabrici cu auditori externi si tot tacamul.

Link către comentariu

cip311 ce vrea sa insemne "Unde P = Mosel"? si golful meu are acel P in serie asezat tot acolo. dar cum "P"=Mosel?

Modificat de GL-17-SEP
Link către comentariu

• Administrator

:) Mosel este localitatea din Germania unde exista o fabrica VW si unde este facut golful lui cip3118... exista o codificare a fabricilor VW in VIN-ul tau...Ca idee, GT-ul meu este facut tot acolo

Link către comentariu

EU am V asta de unde mai e?

Link către comentariu

• Administrator

robi_zet

V vine de la Palmela, Setubal, Portugal

Scirocco este fabricat acolo :blah_:

Link către comentariu

B ce locatie este ?

Modificat de alios
Link către comentariu

• Administrator

Bruxelles din cate stiu eu

Link către comentariu

La mine este tot "P" (Mosel). Ar fi interesant sa aflam ce reprezinta respectivele litere. De pilda, am gasit un VIN cu "E". Scuze de offtopic.

Link către comentariu

• Administrator

E = Emden, Germany - se fabrica Passat

Uitati aici o lista pe care am cautat-o vreo jumatate de zi :icon_thumright:

Rog ramaneti ontopic, anume discutii despre G6

Mersi

Link către comentariu

• 1 year later...

WVWZZZ1KZAM706713

doresc sa ma ajute cineva cu ce anume am pe masina (dotari ) si unde e fabricata ca cei de la porsche vest 1 sunt praf nu stiu sa imi explice

multumesc

Link către comentariu

Eu am impresia ca modelele mai bine echipate se fabrica la Mosel iar cele mai basic la Wolfsburg.

Link către comentariu

Nu cred.

Eu am avut un golf 6 trend (fara nici o optiune pe ea ) si tot la Mosel a fost fabricata

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Este adevarat m -am eu informat in ITALIA SI SI SI asa zic EI uitate ae wikipedia o ca sa Vezi fabricile de la VW. Vreau sa IMI cumpar SI eu unul disel dar tot ma socotesc . Imi Poti spune CEVA Despre el cum cum unione e la caroserie ce ai.Eu optiuni vreau 2.0 TDI Highline delle Nazioni Unite . Astept raspuns daca ma poti ajuta TU SI. :D

Link către comentariu

• 3 weeks later...
stefan-valentin

De exemplu...la aceasta serie care este tara de frabricatie? WVWZZZ1KZAM697291

Link către comentariu

• Administrator

conf wikipedia (linkul era pe pagina cealalta, era mai usor sa citesti topicul) vin-ul apartine unei masini facute se pare la Puebla in Mexico

Link către comentariu

• 4 weeks later...
stefan-valentin

Multumesc frumos.

De citit am citit si rascitit..nu am reusit sa ma dumiresc.Asa ca am apelat la tine...E mai garantat :icon_thumright:.

Multumesc

Modificat de dudu
Nu mai da Quote mesajului anterior! Foloseste AddReply sau FastReply! Mersi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!