Jump to content

Suport pahare

Flaviu
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Deschid acest topic intrucat sper sa putem rezolva o problema care pe mine cel putin, ma deranjeaza tot mai mult. Este vorba despre lipsa unui suport pt pahare/sticle in toata masina. De fiecare data cand merg la drum lung, simt lipsa acestui suport. De mers cu torpedoul deschis nu se pune problema(acolo ar exista un pseudosuport) iar altundeva nu ai cum sa pui o sticla de 0.5 cu apa sau o doza de cola/pepsi/etc. Ma refer la un spatiu in care sa stea fixa, ca se poate pune pe oriunde prin masina, dar la curbe sau accelerari/decelelari se misca, iti distrage atentia..posesorii stiu sigur cum e.

Tot cautand pe forum am gasit un topic in care e posibil sa avem solutia. Nu sunt sigur ca se potriveste, insa cred ca mai sunt persoane care se afla in aceeasi situatie cu mine si care ar dori sa gaseasca o rezolvare(in afara de cea cu schimbatul masinii :D ).

Asadar, dragilor colegi "de suferinta" spuneti-mi daca voi ati reusit sa combateti problema mentionata mai sus.

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sinn3r

10

• doruuuu

7

• Flaviu

6

• pop cristian

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Presupun ca au cotiera in fata. Eu am modelul clasic de bord si implicit un suport de pahar in spatele manetei de la frana de mana. Intr-adevar asa zisul suport din torpedou e mai mult o gluma ...

Ar mai fi solutia suporturilor acelea care se agata de usa (se dadeau intr-un timp de la McDonald's).

Link către comentariu

Eu ma gandeam daca nu cumva s-ar putea potrivi suportul acela din linkul prezentat mai sus, fiind 1DIN, in locul existent acum sub cdplayer, deasupra de climatronic/ac. Eram curios daca si-a pus cineva pana acum, fiindca sunt convins ca mai exista persoane care s-au lovit de aceeasi dilema: unde imi pun sticla cu apa? Pe Golf4/Bora, exista suportii de pahar sub fantele de aerisire aflati deasupra consolei centrale si sunt foarte practici. Poate in cehia nu se hidrateaza lumea la volan...

Modificat de Flaviu
Link către comentariu

artistultehnic

Sa nu exageram, exista un suport (ascuns) pentru pahare , doze suc intre scaunele din fata dar este destinat mai mult pasagerilor din spate.Poate fi folosit si de sofer cu un minim de efort daca masina nu are montata o cotiera fata.Se gasesc o multime de suporti adaptabili la orice magazin de profil pentru diferite doze, sticle, pahare care se prind intre grilele de aerisire din fata pentru a pastra la rece lichidul din ele.La Selgros am vazut uni nemtesti la un pret modic.

Link către comentariu

Este putin hilar raspunsul lui artistultehnic, nu o spun cu rautate, din contra, iar posesorii de O1 sau Tour stiu foarte bine de ce zic asta. Voi si argumenta, in cele ce urmeaza. Suportul pentru pahare dintre scaunele din fata este cu siguranta destinat pasagerilor din spate. Poate fi folosit si de sofer, daca masina sta pe loc. Daca masina are cotiera(care chiar ajuta, mai ales la drumurile lungi) atunci soferul trebuie sa-si gaseasca alt loc pentru depozitarea lichidului. Spuneam ca poate fi folosit si de sofer daca nu este in trafic, deoarece ca sa-ti iei apa din suport, trebuie sa faci aceeasi miscare ca si cand ai dori sa iei un obiect dintre scaunele din spate. Este chiar periculos, ca sa nu mai zic de punerea sticlei in suport, operatiune care dpdv al meu este si mai periculoasa, fiindca trebuie sa te intorci putin si sa te uiti unde pui sticla, ca sa nu o lasi pe langa, momente in care nu poti fi atent si la trafic. Probabil cu un exercitiu zilnic, se va ajunge la un moment dat sa stii aproximativ locatia, insa daca as avea o doza deschisa, fara capac, nu m-as risca fara sa ma uit pe unde-o pun..

Legat de suportii adaptabili...aici fiecare este cu parerea lui, faptul ca se prind in gurile de aerisire este un lucru bun dpdv al mentinerii lichidului la o temperatura scazuta, insa consider ca nu e bine sa se procedeze asa, deoarece in cazul utilizarii zilnice sau repetate, exista sansa ca suportii sa se rupa(nu au fost construiti sa poata sustine aprox 0,5l in conditiile in care mai prinzi in trafic o trecere la nivel cu cale ferata, un drum in lucru.. etc...

Suportii care se prind pe usa ii consider kitch..eu nu mi-as monta asa ceva in veci...

As fi vrut sa stiu daca dintre noi, este cineva care sa-si fi pus asa ceva:

post-10630-1248555197_thumb.jpg

Este varianta care arata cel mai OEM, daca am putea spune asa :D. Se incadreaza bine in plansa de bord, iar din ce-am vazut in topicul de la seat(alta varianta nu am gasit), in afara de faptul ca micsoreaza spatiul acela de depozitare dintre cdplayer si clima, s-ar potrivi chiar bine si la SOT. Ca si costuri nu este o avere, insa e ceva...aprox 120-150 lei +montajul(linkul de mai sus e chiar un tutorial de montare la seat cordoba). Daca in schimb s-ar monta cdplayerul deasupra climei iar acest suport in locul cdplayerului in partea de sus, atunci pe langa faptul ca s-ar pastra lichidul la o temperatura scazuta si ar fi intr-un suport fix, locatia respectiva ar fi cea mai potrivita pentru a nu distrage atentia de la sofat, fiind pe consola centrala. Ramane doar intrebarea daca se potriveste la SOT, iar in cazul unui raspuns pozitiv, ar urma intrebarea daca se poate monta in partea de sus, in locul cdplayerului...

Link către comentariu

e foarte ok suportul de pahare dintre scaune chiar daca am si cotiera.Pt pasagerii din spate am suport separat de pahare unde e scrumiera.Ma mir totusi ca voi nu aveti asa ceva.

Link către comentariu

avem,avem. cel putin unii dintre noi. unul in fata care nu se poate folosi decat daca ridic cotiera (io tin acolo o cutiuta cu gel odorizant) si unul in spate.

Oricum nu le foloseste nimeni, preferand sa bem fiecare din sticla lui. avantaj : are dop. La cum iau curbele, un lichid intr-un pahar mi-ar stropi pielea imediat, facand-o de un original bej plus ce s-o nimeri :maro, rosu, etc., functie de licoare. Si nu stiu daca tavanul ar scapa intact...

Modificat de sady_e
Link către comentariu

eu zic ca merita investitia si o sa-mi iau

chiar arata mai bine si bordul

Link către comentariu

@seban07 poate tu ai inca un suport sub cotiera, la tour nu prea exista asa ceva.. Chiar si cel din spate pentru pasageri este destul de precar, astazi chiar am facut o proba cu o sticla de dorna de 0,5l care a cazut la a 3-a curba luata mai sprinten. Am prieteni care cu golf 4 iar la ei in suportii din consola centrala poti pune linistit si doze desfacute si sticle fara sa stai cu gandul va curge la un drum mai virajat sau la vreun crater mai consistent. Problema este daca se pot monta in suportul existent in forma pe care am descris-o in postul 5. Insa din cate vad nu prea s-a incercat varianta aceasta..

Link către comentariu

Am vazut si eu la Octavia unui prieten suport de pahar sub cotiera, langa frana de mana, in acel spatiu. Poate ne spune cineva codul produsului ca pe mine m-ar interesa.

Eu mai folosesc uneori suporturile de pahare de la McDonalds.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Din cate vad nu e practic suportul de sub cotiera. Daca e cotiera lasata ca sa te poti sprijini, nu-l poti folosi..

Link către comentariu

da. ala e.

Si da, Flaviu, ai dreptate. Nu poate fi folosit ca suport pt. bauturi daca nu ridici cotiera.

Link către comentariu

salutare

Si pe mine ma deranjeaza foarte mult ca skoda tour nu are niciun suport de pahare si caut o solutie de ceva vreme. Mi se pare interesanta solutia suportului care se monteaza deasupra aerului conditionat insa s-ar putea sa nu mai ai acces la radio/mp3.

Link către comentariu

In primul post am pus un link catre un suport de pahare pt ibiza(parca). La deschiderea topicului ma gandeam ca probabil si-a mai pus cineva pe tour, dar vad ca am presupus gresit.

Link către comentariu

O solutie care a functionat intotdeauna pt mine a fost sa-l dau pasagerului din dreapta sa-l tina :))

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare. Scuze daca readuc in actualitate un topic vechi, dar... v-ati montat suportul acela frontal pt pahare in SOT?

As fi curios cum arata, cum l-ati montat si cat a costat cu totul. SI bineinteles, daca sunteti multumit de el :)

Multumesc

Link către comentariu

• 1 month later...

si totusi nimeni nu a montat asa ceva pe octavia??? :P

Link către comentariu

O prostie din aia prinsa de gura de ventilatie...

In lipsa de altceva mai bun....

:offtopic: in lipsa de suport mi-am tras aparatori de noroi :))

Link către comentariu

si eu ma gindesc la o prostie de aia ca oricum pe stinga soferulei am 2 liniute de la aerisire care nu mai lucreaza. :offtopic: aparatori am si eu 3 :blah_: ca una pe spate a fugit impreuna cu capacul.

Link către comentariu

• 2 months later...

eu mi-am montat deasupra casetofonului ..............cea postata mai sus!

mi-am monta un suport prezentat mai sus .........deasupra casetofonului .........e destul de practic,

desi aveam si unu' sub cotiera!

Modificat de doruuuu
Link către comentariu

eu mi-am montat deasupra casetofonului ..............cea postata mai sus!

mi-am monta un suport prezentat mai sus .........deasupra casetofonului .........e destul de practic,

desi aveam si unu' sub cotiera!

De unde l-ai luat? cat costa?

Link către comentariu

si pe mine ma intereseaza..o fi scump? Ma gindeam intr-un timp sa adaptez unu de ala de golf IV.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Ala de sub cotiera este aproape inutilizabil, ca daca pui un pahar mediu de la mc donalds cotiera sta mai sus, iar de vreo sticla nu se poate pune. Iar suportul din consola, cel din spate este la fel de nepractic... Merita ceva pus sub cd player!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

costa destul de mult pentru un suport de pahare!

nu stiu daca merita!

cca 50euro!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!