Jump to content

tornado red mkv 1.4 tsi 170 magarusi

vali_devill

Postare recomandată

Ai mare dreptate,de pietricele capota mea nu mai zice nimic de multa vreme.

Una peste alta,let's keep'em shiny!

Brgds

Link către comentariu

Dap,este traseul meu de 3-4 ori pe zi.imi pare rau dar nu te-am zarit.

Brgds

Link către comentariu

gata,am plecat la mare.si o poza cu bordul dimineata,asa de plictiseala.

post-34488-13761039142482_thumb.jpg

Modificat de vali_devill
Link către comentariu

post-34488-13761915712301_thumb.jpg

rasaritul de la etajul 12...

brgds

Link către comentariu

Nu ne propusesem,dar din pat se vedea direct marea!

Era unul din momentele alea cand te trezesti sa bei apa...si am zis de ce nu????

Sa ma duc pe plaja special pt asa ceva,cam greu!

Brgds

Link către comentariu

Stiu,dar din pacate de cate ori mi-am propus,nu am reusit.

Oricum,apa si plaja sunt belea weekendul asta.

Brgds

post-34488-13762239894521_thumb.jpg

Ghiciti ce face babuinul acum!

Brgds

Link către comentariu

Am ajuns acasa...cateva cifre.

Rond agigea-rond bucuresti,221 km,127 media orara,timp 1 ora 37,consum 8.4

Babuinul s-a miscat exemplar si fiecare drum e o placere chiar si dupa atatia ani.

Brgds

Link către comentariu

Babuinul merge perfect, ca de obicei,  vezi ca telefonul nu iti merge bine. Cred ca nu ai semnal in buzunar (ca altii) :).

Link către comentariu

Hahaha.am vazut tarziu ca m-ai cautat.

In alta ordine de idei,totul merge perfect si ne apropiem de 150 000 de km!

Brgds

Link către comentariu

felicitari ! faina povestea de ...dragoste.

:P

ca fapt divers, anu asta am prins toate rasariturile, mai putin ala din prima dimineata.

oldis but goldis.

Link către comentariu

Multam fain...mai facem,sezon mai este.

Astazi am curatat botul la babuin de muste si fluturi ce au murit in glorie.

In rest punem kilometri si cred ca duminica ne pozam pe transfagarasan.sau transalpina.

Brgds

Link către comentariu

@c6t9: apa calda rau turnata pe o carpa de microfibra,si lasata carpa pe bot,sa se inmoaie gazele.apoi cu niscai servetele umede si cu sonax concentrat de parbriz,il fac intr-o sticluta cu fas-fas, cu multa grija si simt de raspundere,ca vopseaua e de kakao oricum,sare daca gazele poarta casca!

Abia dupa aia o pot duce la spalatorie,poate sa fie mama jetului si spuma spumei,nu iese nici de a draku,daca nu intervin old school.

@ robi: eu resetez cand vreau sa observ ceva.adica cand plec la drum,ma duc alimentez,resetez ambele pozitii,si plec la drum.la intors e clar ca va diferi pozitia 1 de pozitia 2.

Pt intoarcere,am resetat inainte de a intra pe autostrada la agigea,mai precis in petrom la eforie.mai sunt cativa km intre rondul eforie si rondul agigea.

Datele de mai sus sunt pt drumul de intoarcere.

Zic ca am avut un consum bun,impreuna cu viteza de rulare.insa am avut drumuri de mare in care am avut consum 10.2...iti dai seama cam ce jar a mancat babuinul.

Ca sa raspund pe scurt,este consumul de autostrada.plus 7-8 km de la pompa pana la rond.nu cred ca au influentat cu ceva km astia in datele din cb.

Brgds

Link către comentariu

dis de dimineata,transalpina here we come!operatiunea lets find some zmeura si mure!

brgds

Link către comentariu

Ne-am intors de pe transalpina.mereu surprinzatoare si frumoasa,dar de fiecare data cu bizonii ei.

Masina ca deobicei,o incantare.resetat cb in fata casei,am avut la sosire 590 km,consum 7.5%

Deci se poate,si uneori si mai bine pt ca acum am fost 4,si iar am alergat,e adevarat,mai usor decat la mare.

Brgds

Link către comentariu

Cam maricel consumul, nu stiu cum reusesti.

"Baga, baga, baga Km!"

Link către comentariu

Nu stiu cum or putea altii,dar eu nu am mers niciodata la consum cu masina asta...duminica fiind,a fost destul de aglomerat pe transalpina,s-a mai si stat pe loc uneori.

Oricum,este genul de masina la care notiunea de consum mic nu este aceeasi cu cea a unui propietar de motorizare diesel.

Personal,consumul il raportez la performanta dezvoltata,iar aici stam bine,am impresia ca ar trebui sa consume mai mult decat o abuzez eu.

Brgds

Link către comentariu

Da man,stiu,nu-i bai.dau cu biciul sa-nroseasca!:-D

Apropos,dar tare ocupat mai esti!!!!!!

Brgds

Link către comentariu

Iar am vazut marea. Dar weekendul asta e sigur ca nu mai plec, asa ca te voi contacta telefonic :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!