Jump to content

tornado red mkv 1.4 tsi 170 magarusi

vali_devill

Postare recomandată

vali_devill

Pai bagam,dar acum sunt pe ogor pana diseara la 22.poate vineri...

Oricum, daca doamne fereste o pateste careva,se face dom'ne!

Brgds

Link către comentariu
  • 1 month later...

salut.nu am mai scris de mult pe aici si mamgandeam sa sterg un pic praful...m-am hotarat sa incerc niste produse noi,pentru jante si piele.si asa am ajunsa sa iau 1z pt piele,in loc de sonax,care a fost super.dar am zis sa incerc si din asta,ca a fost laudat.daca nu imi place trec la sonax inapoi.

Pt jante,am luat treaba de la sonax,care face janta sa sangereze...pana acum,foloseam un wheel cleaner de la 1z,dar,nu m-a incantat prea tare.poate doar prima data.asa ca...sa vedem.

produsele le-am luat de la augsburg militari,si au fost 38 de lei pt piele si 58 pt jante.

am mai luat un fel de wonder towell pt uscat,sters masina,de 60x60 cm.cam atat.

ne pregatim de mers la mare in weekend.eu si babuinul ne vom balacii.

brgds

post-34488-0-53431000-1308032512_thumb.j post-34488-0-95915400-1308032436_thumb.j

Link către comentariu

Ai idee daca solutia de jante dizolva si bitumul?

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

Iti voi raspunde eu , daca nu se supara Vali :) , Sonax Full-Efect nu dizolva bitumul, pentru asa ceva poti incerca tot de la 1Z Acrysol, este foarte bun pentru bitum.

Full-Efect elimina doar praful de la placutele de frana, acea pulbere feroasa care este foarte greu de indepartat.Este un produs excelent Sonax-ul.

Link către comentariu

Exact.acum sa vedem cum isi face treaba sonaxul.de cel 1z m-am lamurit.

Brgds

Link către comentariu

am inlocuit becurile de la pozitie.a fost un pic de chin,eu avand bixenon oem,dar am scapat fara bara si far date jos.am demontat carcasa filtrului de aer,si astfel am avut loc suficient.

in alta ordine de idei,babuinul pleaca la mare weekendul acesta,mai precis de maine dupa amiaza,deci va salutam de la neptun.

brgds

Link către comentariu

Hai ca vin si eu la Sara weekendul asta. Ajung vineri seara. Am gasit camera pana la urma.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

hahaha,se mareste trupa...sper sa fii multumit si de pba si de sara. :blah:

brgds

Link către comentariu

parca mi se pare masina cunoscuta :)) cum merge mosule ?

Link către comentariu

Merge tati,ca in prima zi.am 99k km.

Astept sa vinzi monstrul!

Brgds

Link către comentariu

Tocmai ce am incercat solutia pentru jante.UAU!

Au sangerat ca porcul taiat la jugulara.le-am lasat 5 minute-apoi am clatit abundent cu presiune.am jante noi.

Am facut poze,dar nu stiu cand apuc sa le pun,pt ca...plec la mare!

Produsul merita toti banii!

Brgds

Link către comentariu

sa faci poze babuinului pe malul marii (fara slip...sa i se vada fundul rosu :)) ) si sa bei o bere si pentru cei care raman weekendu asta intre betoanele capitalei :) :beerchug:

Modificat de corad0
Link către comentariu

Intrebare intrebatoare....daca jantele mai au si mici julituri, oare o sa le placa solutia?

Link către comentariu

@corado: suie in gti si hai sa rulam in tandem!

@sebip: nu stiu ce sa iti zic...dar am sa asigur un feedback corect.

Brgds

Link către comentariu

Maine ma duc sa iau Sonax :)) Cand spui tu ca un produs de detailing e bun, chiar o iau in serios :D

Drum bun la mare la soare...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Hahaha...pai facem asa:vii la mine,te dau cu solutia pe jante,apoi dupa ce iti cumperi,ma dai si tu cu solutie de la tine!

Sti ca ma ocup singur de ingrijirea babuinului si nu pun botu la chestii superultramiraculoase care nu fac nimic.dar asta este altceva.

Gata,am ridicat ancora.

Brgds

Link către comentariu

Urmeaza intr-o luna sa ajung si eu pe la mare, si pentru ca vad ca mergi la Neptun mai des ca Basescu :D, ce traseu alegi Bucuresti - litoral?

Link către comentariu

Ma bucur ca iti place Sonax-ul , chiar este un produs care isi face treaba bine...Daca mai vrei un produs foarte bun(dar pentru partea de vopsea) cauta un paint cleaner, iti recomand Lusso Revitalizing Creme, sigur nu o sa fii dezamagit de acest produs !!!

Link către comentariu

sa ne spui ce traseu ai ales pentru mare.....am inteles ca e inchis podul de la Cernavoda....cum se ajunge catre Mamaia spre exemplu? trebuie sa iesi mai repede de pe autostrada? sau ?

Link către comentariu

Am ajuns ok.nu e nici o panica cu drumul.se ocoleste podul.atat.

Adica dupa autostrada,dupa rond,in loc sa faci dreapta,faci stanga,intri in cernavoda,il traversezi si iesi la intrarea in comuna stefan cel mare.

Deci o abatere de vreo 5 km.

Practic e ca si cum se ocoleste podul si ecluza pe partea cealalta.

Aici la momo beach e super,apa e ok,am facut deja baie,hotelul e super,ii astept pe iepumare si posibil theo cu passatul.

Brgds

Link către comentariu

iepumare sta si citeste topicul tau ... :) momentan :D .. va invidiez baieti !

Modificat de davides
Link către comentariu

Pai hai imbarcarea in vagoane!va astept!

Brgds

Link către comentariu

Am incercat ieri Sonax-ul. Hemoragie si la mine :)). Distractie placuta si vreme buna. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!