Jump to content

Intercar


alecsmed
 Share

Postare recomandată

Buna tuturor!
Daca ati avut careva treaba cu dealerul skoda din sibiu, puteti sa va dati o parere va rog? Din punct de vedere al garantiei si al service-ului(mai ales). Sau orice poate fi util. Daca moderatorii cred ca acest post ar trebui mutat pe un topic mai specific, chiar va rog.
Multam! rolleyes.gif

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand bine ai venit pe forum. Dupa cum vad esti proaspat posesor de Octavia tour. S-o stapanesti sanatos si fara probleme

Despre Intercar poate cei din zona sa-ti dea mai multe relatii. Aici in Bucuresti, nu prea stim multe despre Intercar.

Ce pot sa-ti spun ca la intalnirea de primavara de la Paltinis, dealer-ul Skoda, Intercar Sibiu a fost prezent cu o Skoda Octavia 2 Combi, prin persoana domnului Badea - manager vanzari si a inca unei persoane de sex feminin, careia, din pacate, nu i-am retinut numele. Daca citeste acest post o rog sa-mi accepte scuzele. Sincer cele doua persoane mi-au facut o impresie foarte buna. Daca si servce-ul si totul la acest dealer are oameni ca cei doi, cred ca este bine, si poti avea incredere in ei. In rest numai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Intercar Sibiu este dealer Skoda pentru doua judete: Sibiu si Alba. Nu iti pot da o indicatie legata de calitatea serviciilor oferite (mai ales pe partea de service). Totusi, am avut ocazia si placerea de a intra in contact cu reprezentantii Intercar cu ocazia intalnirii vwforum din aprilie de la Paltinis. I-am invitat sa ia parte la intalnirea noastra, iar ei (domnul Badea, director vanzari, si colega sa de la marketing) au venit acolo cu noua Skoda Octavia Combi. Dansul ne-a facut o prezentare ad-hoc a acestui model si mi-a dat impresia ca este foarte bine informat in legatura cu marca Skoda (si nu numai).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Multzam tuturor pt. raspunsuri. intre timp am auzit si eu niste chestii ciudate despre serviceul Sibiu. Daca puteti recomanda alt service prin zona Ardealului... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Brasov ...exista seriozitate sau probabil mai mult interes .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Se pare ca lucrurile s-au mai schimbat de la ultimul post si pina acum. Eu sint multumit de serviciile oferite de Intercar(atentie, nu foarte multumit) iar daca esti un pic exigent, obtii rezultate multumitoare.Oricum, au un inginer foarte priceput-Niristeanu Dan-care are raspunsuri documentate la problemele ce le aveti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Se pare ca Niristeanu tine service-ul Intercar. Si pe mine m-a tratat impecabil de 2x. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Mie dealerul din Sibiu mi-a lasat un gust amar, si ma refer aici la consilierul vanzari Andrei Catalisan.

Concret, am scris un email la intercar in care ii intrebam ce discount imi pot oferi pentru o Octavia MY2009 1.8TSI DSG7, cu ceva dotari pe care le-am insirat, pret de lista undeva aproape de 24000EUR. Imi raspunde frumos d-l Catalisan ca imi ofera 1000EUR discount daca comand masina din Sibiu. Ulterior il sun si imi confirma discountul, drept pentru care a doua zi, 22 decembrie 2008, ma duc la Sibiu (eu locuiesc in Buzias). Acolo aflu cu stupoare ca de fapt discountul este pentru vechea Octavia, iar pentru cea noua nu ofera nici un discount, fiind model nou aparut. Si asa, mi-am pierdut o zi pe drum, chiar inainte de Craciun. Benzina n-o mai pun la socoteala (500km dus-intors).

Ulterior am dat comanda la dealerul din Arad, primind si un discount, mai mic de 1000EUR, dar substantial totusi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!