Jump to content

Proceduri VCDS

Seby19
 Share

Postare recomandată

multumesc florin am refacut codarile originale,nu stiu exact ca am bifat sau nebifat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salutare . 

am o problema ( cred)

mai nou a aparut in familie un B6 ( 2009 ) are montat pe ea un RNS 510 pus ulterior ( nu corespunde seria de pe el cu seria masini ) . Functioneaza perfect cu comenzile pe volan , cu bordul , afiseaza senzori de parcare dar climatronicul nu afiseaza pe RNS . Am si un CC in familie care afiseaza , Exista vreo codare sau ceva de facut sa-mi afiseze climatronicul ? Detin interfata VCDS daca trebuie vreo codare .

Multumesc , 

Link către comentariu

Ai nevoie de alt modul climatronic care sa stie sa afiseze..modul dupa 2010...

Link către comentariu

Deci din modul este . Este cel cu afișaje digitale pe albastru . Sa iau modelul de la golf 5/Passat cc 

Link către comentariu

De golf 6 nu 5 passat b6-7 CC etc.

Link către comentariu

Un coleg de forum mi-a activat cornering pe proiectoare, cu toate ca am far special pt cornering. Dupa ce am revenit la setarile de cornering pe far, am observat ca proiectoarele nu se mai aprind pt ceata (stopurile de ceata merg, dar nu si proiectoarele).

Va rog sa ma ajutati cu informatii unde as putea verifica setarile pt activarea proiectoarelor.

Va multumesc anticipat

PS Am cautat in forum informatii, insa nu am gasit.

Link către comentariu

Pe centrala electrica.

Link către comentariu

15 hours ago, OT79LAU said:

Un coleg de forum mi-a activat cornering pe proiectoare, cu toate ca am far special pt cornering. Dupa ce am revenit la setarile de cornering pe far, am observat ca proiectoarele nu se mai aprind pt ceata (stopurile de ceata merg, dar nu si proiectoarele).

Va rog sa ma ajutati cu informatii unde as putea verifica setarile pt activarea proiectoarelor.

Va multumesc anticipat

PS Am cautat in forum informatii, insa nu am gasit.

09-centrala electrica - la long coding -  probabil ai debifat front fog light installed - bifeaza si trebuie sa mearga

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

On 3/14/2017 at 9:16 AM, F l o r i n said:

pune o poza`sa vad cum itit afiseaza

Uite Florin cum arata pe ceas.

20170317_173433[1].jpg

Link către comentariu

15 hours ago, Hudrea Tudor said:

Uite Florin cum arata pe ceas.

20170317_173433[1].jpg

Salutare! La fel si la mine! Am incercat sa caut info despre cum sa schimb in km/h, insa fara succes!

Multumesc!

Link către comentariu

Care e setarea sa se aprinda mai repede luminile cand ajung de ex la 80 km/h Pe senzorul de lumini?

Link către comentariu

în urmă cu 2 ore, -Cristian- a scris:

Salutare! La fel si la mine! Am incercat sa caut info despre cum sa schimb in km/h, insa fara succes!

Multumesc!

Cred ca am mai citit despre asa ceva, parca este o setare care se face din manetele si butoanele de pe bord pentru cazul in care se ajunge in tari in care unitatile de masura sunt imperiale si vrei sa stii in sistemul respectiv daca depasesti limitele de viteza, etc.

Poate gasesti in manual despre asta.

Link către comentariu

3 hours ago, lucaflo26 said:

Care e setarea sa se aprinda mai repede luminile cand ajung de ex la 80 km/h Pe senzorul de lumini?

NU este.

Link către comentariu

Bună seara! Am montat pe Passat b6 un bloc de lumini cu senzor de lumini. Senzorul l-am lipit în fanta de pe plansa de bord, la 10 cm de stâlp, sa aibă lumină destulă şi să nu se vadă. Am activat coming home cu vcds, dar funcționează cam aiurea. Noaptea, când descui mașina, nu se aprinde faza scurtă, ci clipesc intermitent de vreo 10 ori pozițiile fata, spate şi becurile de la număr. În schimb dacă descui mașina ziua, se aprinde faza scurtă. Nu am codat corect? 

Link către comentariu

Nu este nici o setare de pe CB am incercat am schimbat mile/litri mile/ora si nici o modificare trebuie ceva tot de la codind sau ceva cu o modificare de setare.Eu spre ca poate gasim ceva sau ceva coleg sa ne dea raspunsul la problema noastra.

Link către comentariu

Nu in CB, se foloseste o secventa de actionari a butoanelor de bord (sau manete) si cheia cu/fara contact, nu exista in Instruments vreo codare in sensul asta.

Link către comentariu

Va salut. Am postat acum ceva timp o problema cu codarea martorului centura siguranta. Codarea este k. Acum am observat ca in mers se aprinde martorul si bipaie doar de cateva ori ... 1 2 3 secunde. M-am uitat sub scaunul soferului mufa este k, dar la scaunul din dreapta nu am acel slot pentru mufa? Ma puteti ajuta cu o schema electrica sau care este firul/ mufa. Va multumesc 

Link către comentariu

Daca iti bipaie in mers, aleator, pb este la teaca centurii.

Link către comentariu

Deci trb sa desfac teaca. Aveti vreun diy ca sa nu fac prostii acolo?

Link către comentariu

Se taie apoi se lipeste la loc-asta dupa ce intaresti contactul din interior. Sau se inlocuieste.

Link către comentariu

Salut.

Ce alte adaptari se mai pot face cu vcsds , pentru a functiona mai bine masina, inafara de egr  BS grup 3,turbo BS grup 11,pompa de abs si cea pentru dsg ?

Multumesc. 

Modificat de Ionut Leon
Link către comentariu

??? cum adica pentru a functiona mai bine? Te referi cred la un log in mers. Nu inteleg ce vrei insa de la pompa ABS sau de la DSG.

Link către comentariu

Pai eu stiu de aceste patru adaptari,pe care le fac cam din 2 in 2 luni...pentru masina mea  preventiv.Vroiam sa stiu daca mai sunt si altele.

Link către comentariu

@ Ionut Leon

La ce adaptari te referi si cum va functiona masina mai bine? Poti dezvolta pe scurt?

Multumesc

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!