Jump to content

frana spate bus


KRAKEN
 Share

Postare recomandată

cum zic, am nevoie urgent de indicatii pretioase... :icon_thumright: trebuie sa schimb semipuntile din spate, am altele si nu stiu cum mama naibii intra cablul de frana... :blink: Cum se vede in poza, e un putzoi in care intra doar miezul de la cablu...sarma...nu mai pot baga arcul, nici nu am cum baga ceva...de la frana de mana..deci, cum se baga chestia?nu am vazut desfacuta, nu stiu cum se baga... :angry:

deci pliz, ajutor.. :D

post-1207-1244315429_thumb.jpg

post-1207-1244315443_thumb.jpg

post-1207-1244315458_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pe partea cu interoir. nu are un surub care are ca un fel de saiba care o tine acolo?

viestia aia iese afara, asa ar trebui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Liviu eu zic sa il scoti din fata si sa il prinzi in spate prima oara. Daca vrei sa il pui pe ala din poza curata si tu talerele si da-le cu niste vopsea pt ca ruginesc rau si o sa intre mizeria intre saboti si tambur si o sa ai mereu probleme. Cablul se prinde de un soi de ureche care se afla pe unul dintre saboti. Daca l-ai slabit din fata iti este mai usor sa comprimi arcul ala. Bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci revin! :icon_thumright: Cablul de frana are un manshon...prin care intra miezul cablului...La capatul spre roata Manshonul are un shtutz din metal care s'a incotzopenit in chestia care iese din taler.. :angry: .Am aratat azi lu' Mishul si el zice ca trebuie sa iasa stutzu' daca'l incalzesc cu lampa de gaz... :rolleyes: Si...ca idee, aia, taleru' era inainte de curatzare... :blah: io zic ca'i mai bine sa'l ung cu vazelina sau oloi de cutie.. :blah_: .care atrage un strat de praf...protector... :blah: incerc maine...daca vrea cineva sa vaza... :icon_cool: poa' sa vie! si suna inainte..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mersi nenea! :lol:

DECI NU POT SCOATE CABLUL DIN CAUZA CA S_A INCOTZOPENIT IN PUTZOIUL CARE E PRINS PE TALER! ...deci STIU sa scot cablul dar nu iese din cauza la dracia aia incotzopenita!!!! :P

Am iesit azi si am dat, pana sa vina ploaia, cu degripant! Draci! :blah: mai repede se indoaie tabla talerului sau se invarte piesa de sustinere decat sa se desfaca stutzu" cablului... :angry: M'a prins ploaia! :D cand s-a oprit am coborat cablul si am dat cu flexul...cate un shantz mic, la imbinare, ca sa poa' sa patrunda zeama aia..daca nici acum nu....flacara! :blah: cu arzatorul si dalta...daca nici acum nu...tai orizontal si dau cu spiral pana scot toata prostia aia care NU iese! :angry:

ps...pe partea cu interoir. nu are un surub care are ca un fel de saiba care o tine acolo?

viestia aia iese afara, asa ar trebui.

NU stiu la ce faci referintza... :blink: Cablul e scos, se vede in poza...ce sa mai aiba surub?sa tina...CE? :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ps...

Nu pot sa crez ca au putut fi atat de tampitzi :blink: incat sa puna o piesa supusa frecarii si mizeriei aruncate de roti FARA GRESOR! noi avem la cablul de fr. de mana la Trabant gresor de prin 70, minim... :rolleyes: chiar ma gandesc foarte serios sa tai cumva, in fatza, la intinzator, miezul la cablu si sa bag manshon de trab.. :) ..cu gresor...apoi prind laloc miezul..cu bride d'alea mici, cu shurub... :rolleyes: ..daca, doamne feri, treb. sa schimb repede, printr-o parcare din germany cablul???ce fac??? :blink: stau trii zili??? :blah_:

:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am taiat plin de satisfactie tubul ala de fier dintre taler si traversa spate ca sa pot scoate cablurile si pe o parte si pe alta ... la un cablu m-am chinuit o zi, am tras cu o parghie de un metru jumate de cablu, degeaba ruginise si se strimbase tubul ala si n-avea cum sa mai iasa capatul ala filetat ... asta pentru ca am fost bou si zgarcioman, ca puteam sa tai capatul filetat de la inceput, ma gandeam sa pastrez cablul vechi ... era oricum un rahat .... nu faceam nimic cu el ...si pt ca nu aveam timp de pierdut ... le-am taiat pur si simplu. A iesit cu tot cu cablu ... oricum nu vad de ce vrei sa pastrezi si mansonul ala de cauciuc, sau de ce nu iasa ... ala face oricum corp comun cu cablu, cablul e sertizat dupa ce e bagat prin el ... parerea mea e sa decupezi tot ce e acolo fara nici o jena si sa cumperi cabluri noi ...

pierzi timpul ... dar vad ca ai ! :icon_thumright:

PS. Nu-ti trebuie gresor ... nu vad de ce-ti foloseste cablul ala de 1000 de ori intr-o viata ... eu i-am dat cu vaselina pe toata lungimea ... zic ca mi-e suficient pentru o durata normala de exploatare. A, o sa inlocuiesc si tubul ala ... (adica o sa caut sa sudez altele) dar dupa ce trec itp-ul.

Modificat de tipatescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci nu numa' io vreau sa.... :D deci, cablul de mana se misca prin manshon...frecare...apa de la roti...rugina...blocaj////de aia trebuie gresor... :icon_cool: la mine, de rujina, cablur era/s'a rupt... :blink: maine vreau sa tai motzul ala blocat, apoi dau cu spiral din ce in ce mai mare....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

update- am taiat cu flexu' motzu' ramas de la capatul cablului de fr. :).. la ce am pe mash. motzu' e din plastic...norocu' meu...si am muncit singur, asistat de Sorin ATW, :Driver: si am sch. pe dr. spate complet, taler si alea... ;) Azi urmeaza si pe stanga....uishi mi lac! :cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am schimbat....Am pus lichid... :icon_thumright: Am aerisit...FRana tine cum trebuie, nu numa' la a doua pedala..sta sus pedala...Nu mai am joc la roata... :icon_cool: E cum trebuie sa fie... :icon_thumright: M'am rezolvat singur-singur! :blah_:

sa vedem cat o sa tina si dac'o curge pe la vreun pistonash.... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa aerisesti si la compensatorul de frana de pe spate, ala de pe la mijlocul masinii. Am patit si eu acelasi lucru si aveam aer acolo. Dupa aia s-a rezolvat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sa vad...mersi! :unsure:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

s-a rezolvat cu frana fara sa umblu si acolo... :scratch:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!