Jump to content

Motorul pierde putere in mars-arriere...


Komissar
 Share

Postare recomandată

Deci pe scurt. - 1965 beetle - mot. 1.2 . Carburator de Dacie :D ( dati cu parul, va rog ) .

La plecarea de pe loc, din 1-a , totul este OK demaraj bun (pt. un 1.2 :icon_thumright: )

Insa, la plecarea de pe loc in mars-arriere, pedala trebuie calcata bine de tot, altfel motorul se "chinuie" si moare. Chiar si cand masina este in miscare ( in mars-arriere ) , pedala trebuie calcata mult, mult mai mult decat o calc in viteza 1, la o viteza "relativa" a masinii comparabila ... sper ca m-am facut inteles :)

Deci... intrebare intrebatoare: ce sa fie ? :) ... sau poate e normal ... ? :)

Modificat de Komissar
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

normal pe naiba! :P deci ori se mishca din tampoane, cumva si se intinde manshonu' de la acceleratie... :icon_cool: ori ceva..nu stiu...sa frece la un sabot care nu e fixat ok... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Genial...asta imi mai trebuia :huh: .... si daca nu le inlocuiesc in "secunda urmatoare " risc sa ma trezesc cu cutia de viteze pe jos, in mers ? :) ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

adica, atunci cand dai inapoi se misca ceva si cursa cablului creste, :) si trebuie sa apeshi mai tare...nu-i musai sa fie rupte, poate doar slabite sau ceva...dar la cat ghinion ai tu... :blah_: orice e pozibil...suspenda pe rand cate o roata spate, avand pene la roti fata, si da-i in marsarier..vezi pe rand, daca se blocheaza ceva...sau se misca ceva... :huh: pui ceva la mine, acolo?odata?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am banuiala ca e ceva cu franele. Mi s-a intamplat asta o data, demult, am desfacut tamburii pe spate si am descoperit ca se rupsese o bucata din ferodoul de la sabot si cand dadeam cu spatele bucata aia se intepenea intre sabot si tambur si frana cu de la sine putere. Salta masina pe cric si roteste rotile cu mana spre inapoi si vezi daca se misca liber.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Subscriu, cel mai probabil de la frane. Ori cum a spus Radu ori un sabot slabit care se autofraneaza cand dai cu spatele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deci? deeeeeeci? :icon_thumright: ai vazut? :D ce e?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

N-am vazut :D , am ridicat rotile individual, si am invartit la mana de ele - nu freaca nimic, ... tocmai vin de la un drum de ~ 300km ... "napasta" cand se intampla, cand nu.. habar n-am ce-are. (desi, la un moment dat, pe un "sector" de drum, intre 2 popasuri ( cam 20km ) se simtea ca mergea infranat ), dup-aia si-a dat drumul. ...

post-8329-1244526690_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!