Jump to content

Am nevoie de sfaturi si pareri

Ten2
 Share

Postare recomandată

Vi s-a intamplat vreodata sa puneti frana de mana adica cea de la buton si cand ati vrut sa o luati sa plecati de pe loc sa puneti contactul si sa se aprinda un bec martor spunand ``PARKING BREAK FAULT``???

Modificat de Lapazan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lapazan

11

• Ten2

9

• Mama Omide

6

• danmatyas

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut

scuze daca sunt off topic

nu am gasit in alta parte pe forum discutii legate de problema pe care o am eu

am 45000 km si in ultima perioada am observat ca pe fata mi se cam uzeaza cauciucurile mai mult pe interior

defapt se unzeaza mai ciudat in sensul ca pe mijloc sunt cel mai uzate, mai putin pe interior si cel mai putin pe exterior

din cate stiu si eu se uzeaza mai mult pe mijloc atunci cand sunt unflate prea tare

nu este cazul

am facut geometria rotilor si au zis ca totul e ok

alte pareri sustin ca e normal la passat sa se intample chestia asta

altii care au bmw au avut aceeasi problema cale uza mai mult pe interior si la geometrie era totul ok, dar au descoperit ca era ceva bucsa cauza, o bucsa ce sustine bratul inferior. Bine ca la ei era pe spate, deci tot pe rotile tractoare. ziceau ca la cluj ar fi un service care solicita pe mai multe directii articulatiile si isi dau asa seama daca unele din elementele de directie ar avea o problema, care de altfel la o verificare simpla par ok

daca a ma avut cineva aceasta problema si a reusit sa o rezlve il rog sa imi dea un sfat

merci

Link către comentariu

Normal nu e.... dar nici de la geometrie nu cred ca e. Asa stiam si eu, ca daca ai presiunea prea mare, atunci se tocesc pe mijloc....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!