Jump to content

Angel eyes vs DRL vs nimic

Ice_2k
 Share

Angel eyes vs DRL vs nimic  

128 voturi

1. 1. Ce-ati alege?

• Angel eyes
      31
    • DRL
      51
    • Nimic
      46

Postare recomandată

DRL dar sa iasa ceva gen a5 sau lasi asa cum e in momentu de fata ;)

my opinia

Modificat de rZv
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ice_2k

6

• FABIAn RuSu

5

• TIR

3

• dsf

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

si eu zic tot nimic. AE is specifice Bmw-ului dar nu la toate seriile. De ex. Bmw-ul din primele poze nu are AE din fabrica. Is montate ulterior, nici un e46 n-are AE Oem. Asta ca sa-l supar pe AlexRosiu :(

Link către comentariu

• Administrator

Radule, dupa cum vezi parerile sunt impartite dar daca ar fi sa iau eu aceasta decizie as lasa farurile OEM.

N-as schimba farurile OEM cu cele aftermarket sub nicio forma. Cele aftermarket sunt de departe mai urate si mai proaste.

1. Cu toate ca nu-s adeptul angel eyes-urilor, cred ca ar arata oarecum dragut pe farurile oem dar: ar trebui sa fie ccfl si in plus, ce faci cu becul de pozitie?

Daca-l anulezi arata urat rau, daca il lasi arata la fel de urat...

2. DRL-urile sunt dragute dar cele din poza arata ca... nuca-n perete.

Sar in ochide de la doua poste pentru ca nu se incadreaza in ansamblu si se vede de departe ca-s "aruncate" acolo.

Cat despre farurile gen "devil eyes"... :D

PS:

Cred ca Alex are dreptate si de data asta. ;) ;)

Link către comentariu

Eu votez varianta "nimic".

Intr-adevar angel eyes sunt specifice BMW, dar in ultima vreme nu mai sunt chiar atat de specifice... au fost puse aftermarket pe multe masini. Nu stiu daca e "ok", dar mi se pare un disclaimer bun pentru "angel eyes pe Audi".

DRL cu LED sunt intr-adevar specifice Audi, insa modelelor noi: A5, A4 B8, Q5 etc. Fac parte dintr-un anume design, pe care B6-le nu il are. Pe langa asta, exact cum spunea si BogdanS, mi se par de-a dreptul hidoase in bara aia, in locul ala. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca toate Logan-urile au LED-uri in faruri, langa faruri, sub faruri sau in loc de faruri. :)

@Calin78

Nu am de ce sa ma supar. Exact din motivul enuntat de tine, le-as da jos, daca nu mi-ar placea atat de mult cum arata. Este singurul motiv pentru care le tin, in rest orice alte motive sunt impotriva lor.

@Ice

Fa exact ce vrei sa faci, nu ce ar vrea altii. Daca vrei DRL/LED, pune; daca nu-ti plac, le dai jos. Sfatul meu e sa fii atent totusi la faptul ca in momentul asta ai o masina frumoasa, cu destul de multe addon-uri. Ar fi pacat sa treci de o anumita limita si sa ajungi intr-o zona unde stiu ca nu vrei sa fii. :D

Link către comentariu

FABIAn RuSu

NIMIC

si asa e plina tara asta de "tiunninguri" destule...

Link către comentariu

Nimic - si eu la randul meu am fost tentat de DRL si faruri cu leduri, etc - concluzia la care am ajuns - 1 set de faruri originale noi (ca alea vechi erau matuite si ciobite de la drumuri si varsta).

Link către comentariu

FABIAn RuSu

cele mai tari sunt meganurile sau audiurile cu sirul de leduri aliniat sub far "aftermarket" :))

mai lipsesc perdelutele de la geamuri si jaluzelele de pe luneta...

Link către comentariu

am perdelute si pe geamurile spate laterale si pe luneta :)) De fabrica toate 3.

Link către comentariu

Votat DRL, angel eyes sunt "marca inregistrata" BMW si mi s-ar parea cam kitsch. Dar niste DRL-uri, daca sunt bine montate, ar putea da bine. Parerea mea, stiti vorba aia cu gusturile ;-)

Link către comentariu

FABIAn RuSu

de aia am zis de jaluzele...stii bine la care perdelute ma refer....gen Dacia from OT "tuning"

Link către comentariu

ice, dupa cum vezi ... nu sunt deloc la egalitate!

masina ta, e de departe cel mai frumos B6 pe care il stiu ... dar cu angels-urile ai cam dat gres!

Modificat de lucianwwl
Link către comentariu

• Administrator

Am votat Nimic.

Link către comentariu

Votat nimic.

Link către comentariu

Nimic...

DRLurile postate de tine nu mi se pare ca se potrivesc deloc, parca strica tot aspectul... prea AM.

Link către comentariu

Am votat DRL.

Eu sincer m-am cam plictisit sa vad AE pe toate masinile de la Audi/VW/Seat/Alfa/Skoda pana la Mercedes.. au devenit mult prea banale din punctul meu devedere a.i nu mai atrag atentia in mod placut.Nu zic ca nu vin frumos dar..nu isi au locul din punctul meu de vedere.

Prefer in loc de AE,DRL ca al TT sau vechea generatie de A4 (la fel e si pe Touareg,Q7,Passat parca) Atasez poza.

post-20287-1243073056_thumb.jpg

Link către comentariu

Votat DRL. dar nu din alea care se pun in bara.

Link către comentariu

FABIAn RuSu

ok o sa pun si eu DRL pe dacie

sunt sigur ca se vor potrivi....

:)

Link către comentariu

DRL, votat si eu.

Link către comentariu

las-o asa!

Link către comentariu

DRL

Va pupa tata si :beerchug: Safe

Link către comentariu

maurice2001

Votez "Nimic".Ce-i din fabrica original e de bon ton.

Link către comentariu

am votat DRL, chiar am faruri cu drl si sunt bestiale si sunt tipice grupului VAG, e de toata jena sa pui AE pe masinile din VAG, AE sunt specifice BMW si fiecare marca trebuie sa aiba identitatea sa.

Modificat de dsf
Link către comentariu

DRL OEM Audi S6 sau DRL cum am eu pe a mea. DRL OEM dar in locul unui bec banal am pus LED.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!