Jump to content

Probleme electrice


Vizitator
 Share

Postare recomandată

De ceva timp, buzzerul care ma avertizeaza ca am luminile aprinse nu mai functioneaza. In plus, plafoniera se aprinde imediat dupa ce scot cheia din contact, iar la deschiderea usii soferului plafoniera nu se aprinde.

Astazi am incercat sa montez niste leduri in ochii de pisica pe care-i are masina in usile din fata folosind tutorialul din linkul urmator:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=57019

Am constatat cu stupoare ca nulul nu deschide circuitul cand este usa deschisa, deci ledurile nu se aprind. La usa pasagerului din dreapta fata ledurile functioneaza, deci problema e undeva la nivelul switchului sau al contactelor de la calculatorul de confort.

Mentionez ca usa soferului se inchide normal, nu se deschide dupa ce a fost inchisa, deci switchul e putin probabil sa fie stricat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu inteleg un lucru.plafoniera se aprinde la scoaterea cheii din contact indiferent ca merge switch-ul sau nu.poti verifica functionarea switch-ului in felul urmator:te urci in masina,inchizi portiera(toate celelalte portiere sa fie inchise),pui contactul si deschizi portiera.daca se aprinde plafoniera cu contactul pus,inseamna ca merge switch-ul.daca nu se aprinde,e dus si trebuie schimbat.faptul ca ramane usa incuiata/blocata nu tine de switch.tine de lipiturile mufei pe placa broastei;acele "lipituri reci".verifica treaba asta cu contactul pus si deschiderea usii si revino cu detalii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Maine revin cu detalii. As prefera ca problema sa fie switchul, macar stiu care e problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut proba, plafoniera nu se aprinde cu contactul pus la deschiderea usii soferului. Kelu, o sa te sun sa vedem cand rezolvam problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

te astept cu mare placere :)

(ma dau si io bine pe langa nenea moderatoru`:D)))) )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!