Jump to content

HELP! Cineva mi-a turnat vopsea pe masina!

the_punkreas2003
 Share

Postare recomandată

the_punkreas2003

HELP! Cineva mi-a turnat vopsea pe masina! Cred ca e vopsea de ulei, nu stiu ce sa fac. E mai bine sa fac in noaptea asta niste sute de kilometri si s-o duc la o spalatorie (masina nu e la mine, am fost sunat) sau sa o las sa se usuce si apoi sa o iau cu ceva gen benzina or stuff?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cum adica vopsea de ulei??masina unde se afla?au mai fost cazuri cand masinile au fost parcate sub cablurile de la troleibuze si acestea au fost unse recent si tot ce s-a topit a cazut pe vopsea.nu stiu daca iese la spalatorie.daca e vopsea vopsea sigur nu iese la spalat,iar daca este groasa,nu stiu nici benzina daca face minuni.CASCO are?

Link către comentariu

Dar poate rogi pe cineva sa o duca, sa te scuteasca pe tine de km aia.

Oricum, ma indoiesc ca va ma arata la fel vopseaua, indiferent de metoda cu care o vei curata.

Eu zic sa rogi pe cineva ACUM, sa o duca la o spalatorie ceva, sa incerce sa ia vopseaua.

Link către comentariu

Si eu zic sa fie dusa cat mai repede la o spalatorie...ce oameni bai nene sa-ti strice masina.. :|

P.S unde e aruncata vopseaua?

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

the_punkreas2003
Publicat (modificat)

E vopsea vopsea, d-aia cu care se dau tevile. Si a fost turnata pe parbriz si sus pe cupola. Adica nu prea mai vezi sa conduci.

Sunt doua variante: o duc la spalatorie si iese complet - ceea ce m-ar mira extraordinar SAU va ramane inca vopsea pe masina - which is not good.

Cred ca voi face asa: va merge dimineata prietena mea la politie si o declara vandalizata, imi face si poze apoi ma duc la casco sa-mi dea scris ca ma lasa sa incerc s-o curat eu cum stiu iar in cazul in care nu reusesc sa o duc sa mi-o vopseasca. Cred ca e cea mai buna solutie, nu as vrea sa risc cu spalatorii si alte cele iar apoi la casco sa-mi strambe din nas. De parbriz si chedere nu-mi fac probleme, cupola era partea care m-a pus pe ganduri.

Nu a fost parcata aiurea, era langa bloc, in rand cu alte masini. Probabil ca a mea arata cel mai bine si o fi zis sa moara capra vecinului :)

Modificat de the_punkreas2003
Link către comentariu

cea mai buna varianta e cea cu CASCO

ce oameni, probabil a ta era singura cu numere de Bucuresti :)

Link către comentariu

the_punkreas2003

Nu stiu ce sa spun, sunt multe masini de B in Galati din cauza leasingului. Inclusiv taxiuri. Probabil unii se plictisesc prea tare, acum vreo 3 saptamani avea picatele de vinarom dar atunci cu siguranta a fost vopsit un balcon sau ceva pt ca erau niste chestii punctiforme. Acum se pare ca va trebui curatata vopseaua inainte de a putea conduce masina ca se vede mai greu.

Sunt si eu curios maine sa primesc pozele si sa vad ce-mi spun baietii de la EUREKO.

Link către comentariu

de pe parbriz se ia, dar daca se intareste pe caroserie cand o sa o dai jos o sa se ia cu tot cu lac...sa faci si o reclamatie la politie. asa sunt romanii.... si eu am patit o cu acid de baterie pe capota

Link către comentariu

the_punkreas2003

Clar aistia vor fi pasii: sunat la politie, asteptat sa vina sa constate (la vandalism vin ei), luat autorizatie de reparatie sau ce rahat de acte imi vor da, vorbit la casco, incercat cu diverse solutii. Daca rezultatele sunt necorespunzatoare - VOPSIT.

Oricum daca-l prind pe ala o sa se roage sa-l fi dus la politie. Trebuie sa vad ce tip de tus, cerneala etc nu se ia de pe piele si-l fac ca pe Constantinescu pe fata.

Link către comentariu

Eu nu-i inteleg pe oamenii astia deloc:| Bafta sa rezolvi problema cat mai repede si bine!salut

Link către comentariu

ai sigur la casco , asigurare si pentru vandalism ?

cunosc cazuri in care nu au avut :)

Link către comentariu

the_punkreas2003
Publicat (modificat)

Am full casco intern si extern. Singurele chestii neacoperite sunt atentatele teroriste, casco extern in tarile din fosta URSS plus Estonia, Letonia, Lituania, Bulgaria doar daca este destinatia finala (daca sunt in tranzit prin Bulgaria sunt acoperit full casco). In rest orice fel de dauna este acoperita, chiar si pe teritorul Turciei fara niciun fel de exceptie (ceea ce altii nu ofera, TR e bagata langa tarile mai sus amintite si trebuie polita separata).

PS: multumesc tuturor pentru gandurile bune!

Modificat de the_punkreas2003
Link către comentariu

Vopseaua merge jos cu diluant daca faci operatiunea asta in maxim 8 ore dupa ce masina a fost stropita cu vopsea , stai linistit nu merge jos si vopseaua originala Incearca pe o portiune mai mica cu o carpa si cu diluant si ai sa vezi ca merge

Link către comentariu

the_punkreas2003

E cam tardiv cred sa mai incerc diverse chestii. Cel mai probabil au trecut 8 ore de cand a fost turnata vopseaua. Masina a ramas nemiscata de alaltaieri deci nu pot sti exact cand mi-a facut beleaua. Multumesc pt sfaturi.

Link către comentariu

the_punkreas2003

Se pare ca dracul nu e chiar atat de negru pe cat mi s-a relatat aseara. Marea parte a vopselei este pe parbriz si luneta, cupola fiind stropita doar. Cel mai probabil o sa iasa bine fara sa fiu nevoit s-o vopsesc. Inca astept pozele sa vad exact despre ce e vorba ...

Link către comentariu

the_punkreas2003

Am rezolvat. A iesit totul foarte frumos cu spray WD-40 pentru balamale. E perfecta masina cu exceptia zonei unde a dat prietena mea cu benzina. Dar asta rezolv cu polish.

Good job, babe!

Link către comentariu

Mare noroc ai avut,sa iasa cu wd-40.E bine de stiut si pt altii in caz ca au asemenea necazuri.Totusi sper sa nu mai pateasca nimeni asa ceva.

Link către comentariu

Macar prietena ta a incercat sa ajute..sa nu te superi pe ea :P e bine ca a iesit cu bine dar ar fi bine sa te impaci cu cine te-ai mai ciondanit de acolo..parerea mea..

Ai niste poze cu masina stropita? Numai Bine si fara intamplari nedorite!

Link către comentariu

the_punkreas2003

Pai cu prietena mea n-am avut nimic, doar nu a fost vina ei! Atata timp cat am casco nu ma prea deranjeaza nimic la o masina. Doar sa nu fie prea dese problemele ca e 150EUR fransiza/fiecare dauna.

O sa pun si poze. Arata cu totul altfel decat mi-am inchipuit. Nu a fost turnata vopsea ci stropita dar tot intentionat, nu "din greseala". Oricum a frecat vreo 6 ore la masina si a spalat-o de 3 ori. Inca mai am pe chedere, stergatoare etc etc dar foarte putin. Deja se intunecase si nu mai vedea nimic.

O sa pun si pozele diseara, sper.

Link către comentariu

prietena ta a frecat la masina 6 ore si a spalat-o de 3 ori ?

PS: tre sa o iei de nevasta inseamna :)

Felicitari !

Link către comentariu

the_punkreas2003

Saraca n-a avut ce face. Se simtea si naspa ca e masina mea si o foloseste ea temporar. Dupa ce ca n-a dormit toata noaptea la 9 dimineata era in picioare si a inceput munca la masina. Spre 4 dupa amiaza inca nu era gata. Abia pe la 5 jumate s-a dus inapoi in casa si a reusit sa manance putin. E cu capul, i-am zis s-o lase naibi de masina ca nu ma intereseaza prea mult, nu vreau s-o gasesc pe ea lesinata in strada. Dar n-ai cu cine sa te intelegi. Din cele 8 ore jumate de munca am aproximat ca 1 ora jumate a pierdut cu drumul pana la spalatorie si asteptat-ul si alta ora cu gasitul solutiei optime de curatare a vopselei.

Partea buna si proasta in acelasi timp este ca o pasioneaza masinile si cam stie ceva mecanica. Ma dispera: "nu fa aia, nu fa ailalta, inchide muzica - se aude ceva la masina" etc etc. Pana si baietii din service unde merge cu masina ei au impresia ca e cu capul. Norocul meu ca aud si eu din cand in cand problemele masinii ei, altfel as fi intrat la banuieli :angry:

Anyway, probabil maine pozele. Am facut vreo 800km in ultimele 24 de ore si am dormit vreo 4 ore, sunt frant.

Good night all!

Link către comentariu

• 2 weeks later...
the_punkreas2003

Poze cu vopseaua:

Si poze dupa operatiunea de 9 ore:

post-41053-1243094125_thumb.jpg

post-41053-1243094137_thumb.jpg

post-41053-1243094186_thumb.jpg

post-41053-1243094208_thumb.jpg

post-41053-1243094225_thumb.jpg

post-41053-1243094455_thumb.jpg

post-41053-1243094460_thumb.jpg

post-41053-1243094466_thumb.jpg

post-41053-1243094497_thumb.jpg

Link către comentariu

tind totusi sa cred ca nu a avut cineva ceva cu masina. ia vezi daca prin bloc pe sus e ceva vopsit nou. daca dorea sa faca rau, nu o stropea asa.

Link către comentariu

the_punkreas2003

m-am uitat, nu se vedea nimic. si ce naiba sa fi vopsit incat sa se faca in hglul asta masinile. ca nu era doar a mea.

anyway, aseara a scapat unu' de la etajul 4 un geam de la balcon fix peste masina prietenei mele. nu a imprejmuit, nimic. si tot el cu gura mare. am chemat politia si o tinea p-a lui ca nu a gresit cu nimic. i-am promis ca daca nu-0mi vopseste urgent haionul o sa duc masina la cel mai scump service din tara si o fac pe casco si va plati alora de o sa se lecuiasca :icon_thumright:

Noroc ca nu e nimic grav, 2 julituri. atitudinea m-a deranjat cel mai mult, ca nu a gresit cu nimic. Daca era un copil si i se infigea o bucata de geam in cap ar fi fost la fel de tupeist?

GTG 2 a wedding, raspund maine intrebarilor.

Link către comentariu

pai cum ma gandeam mai devreme. oamenii sunt toti mai nesimtiti pt ca nu ai ce sa le faci.

uite acum situatia ta, a capat ala un geam. cam cati ani crezi ca se judeca astia cu el, in cazul fericit ca ai tu casco. nu mai spun cata bataie de cap iti dai asa in general o prostie din asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!