Jump to content

GOLF GTI 1.8T

volnick1986

Postare recomandată

...daca am ajuns pana la urma sa iau si debitmetrul OEM... :lol: Furtunul mai are de asteptat ca iara am falimentat. Adevarul e ca nu merg prea mult cu masina. Fac intre 7000 si 10000 km maxim pe an. Vorbim pe PM ;)

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Da, atunci poti sa pui OEM ca te vor tine. Oricum, nu e nimic rau in a folosi furtunele VAG (aia de pe vortex le zic "craplastic") doar ca, asa cum a spus si jmf, nu se compara cu silicoanele ca durata de viata si nici ca pret. Dar pana la urma fiecare are optiunile si gusturile sale si in asta e partea frumoasa, in diversitate, altfel am avea toti masinile la fel.

:Driver:

Link către comentariu

Vineri a venit debitmetrul, dar am fost acasa si nu am putut sa i-l iau doar azi. Reconditionat, aia inseamna X-ul din spatele codului, dar e practic nou. Din cate au zis ei doar carcasa se refoleste, senzorul e nou. Vine in cutie originala OEM cu capace. Capacele si cutia nu le-am primit ca l-au pus pe cel vechi in ea pentru a capata o noua viata la vreo masina cine stie pe unde in lume. Puterea a revenit, iar motorul merge silky smooth.

In weekend am fost nevoit sa merg acasa cu masina cu mufa scoasa. Dus cu jante de 15' de ianra consum 5.3%, intors 6.4% cu jantele de 17' de vara. Nu am depasit 100 deloc. Mers asa 80-90 constant. Plicitisitor e sa mergi asa. :banghead:

PS: Daca vreti 1.8T cu consum de TDI, jos cu mufa din debitmetru de aer. ^_^ Glumeam oricum.... Nu incercati asa ceva bineintels ca din 1.8T se tranforma in 1.2. Sunt multumit ca am luat Bosch OEM. Multumesc celor care m-au sfatuit.

post-37459-0-68304500-1301304922_thumb.j

post-37459-0-22093900-1301304928_thumb.j

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Maine urmeaza sa primesc un colet cu 2 buc Michelin Pilot Sport 225/45 ZR17. In weekend cand am trecut la rotile de vara m-am speriat cand am vazut in ce stare erau anvelopele de pe spate. :blink: Dupa ce o spal ii fac niste poze.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Asa dom' doftor, ca doar suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine! :lol: Sa-l uzezi sanatos si masinuta impreuna cu el cat mai multi km! :Driver:

Link către comentariu

Pai ieftine si sunt ca is SH. Doara de unde sa dea studentu' banii pe cauciucuri noi la peste 600 lei bucata.

Link către comentariu

Nu de cauciuciuri ziceam bre... ma refeream la debitmetru. :blah:

Cauciucurile noi nu cred ca sunt tot timpul cea mai buna afacere... mai ales la buget ca al nostru, "student version". :))

Modificat de Robotelu
Link către comentariu

Aia da! Multumesc mult! :Driver:

BTW, a fost cel mai ieftin OEM/Bosch dintre toate ofertele primite... care au fost vreo 15 la numar de ma si saturasem sa sun.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Cam superficial spalata, dar tot e bine fata de cum era. Au venit azi si cauciucurile Michelin. Satisfacatoare la banii aia. Macar nu au dopuri si cuie in ele si nu sunt coapte.

PS: In prima poza aveti in spate norul radioactiv mult prezentat la stiri.. :blah_:

post-37459-0-32583700-1301518206_thumb.j

post-37459-0-43321100-1301518212_thumb.j

post-37459-0-30861400-1301518217_thumb.j

post-37459-0-73131000-1301518221_thumb.j

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

ce se vede in poza 2 si 4 deasupra masinii?

sau ai ceva buba pe senzorul camerei foto?

Link către comentariu

Defapt in toate se vede. Camera telefonului e de vina. Daca te uiti si in pozele din posturile #253 si #218 la fel apare un punct. Cand intri in camera pe display arata un punct negru fix, care se pare ca se salveaza pe toate pozele. :( Bun spirit de observatie ai. :icon_thumright:

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Pai ieftine si sunt ca is SH. Doara de unde sa dea studentu' banii pe cauciucuri noi la peste 600 lei bucata.

Mai bine schimbi jantele si treci pe 16 OEM...cu 300-350 RON iti iei cauciucuri noi de firma buna.

Am vazut in alt post de al tau ce cauciucuri second vrei sa iti iei si sincer nu cred ca merita ,mai merg un sezon si gata.Eu am avut super oferta de jante TT pe 18 dar nu sunt dispus sa dau atatia bani pe anvelope iar second never,la mine anvelopele pe fata nu apuca 2 ani si sunt pa...imi place scartz-ul ,virajele luate mai in forta.Acum am good year pe fata si in august fac un an,deja sunt tocite spre jumate.

Link către comentariu

Sa trec la jante de 16 de la Santa Monica pe 17? Cred ca glumesti. :lol: In nici un caz. Nu umblu multi km cu masina pe an asa ca pe mine gumele astea o sa ma tina. Sa dau cel putin 2000-2500 de lei pe un set nou si sa le tin sa se coaca in timp, mergand 8000 km/an, nici aia nu e treaba. Oricum cred ca e o diferenta intre stilurile noaste de condus totusi...

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

A fost o sugestie,te-ai plans ca esti student sarac si ca 600RON/anvelopa e mult.Ma refeream eventual sa schimbi jantele.Daca vrei fudulie poti sa iei si anvelope reesapate :)

Probabil ca nici benzina prea multa nu iti permiti de mergi doar 8000km/an cu tot "consumul ala de diesel" care te incanta asa mult.

Link către comentariu

Cred ca exagerati un pic amandoi cu pretul anvelopelor de 17. Am luat acum doua saptamani un set de GoodYear Asymmetric 225/45/17/91Y noi si am dat pe ele 1900 RON livrate la usa. Despre cum se comporta nu cred ca e cazul sa mai scriu si nici nu cred ca se coc in trei ani, Michelin-urile pe care le-am dat jos erau DOT 2006 si mai mergeau un sezon. La 1700 gasisem Vredestein Ultrac Sessanta noi dar am zis ca pentru 200 de ron in plus merita sa pun asimetricele. Deci se poate si la 1500-1900 ron setul de cauciucuri de firma pe 17.

Link către comentariu

@PrasleaCV Puteam sa jur ca o sa zici de vorba "si sarcac si cu pretentii...". Sincer chiar nu am nevoie de sfaturile tale asupra anvelopelor pe care le folosesc si aspura kilometrilor pe care ii fac. Poti sa iti pastrezi parerile personale si remarcile acide pentru tine.

@cri-cri Am gasit pe tireshop.ro Michelin pe 17 de la 680 lei in sus. Tot acolo Infinity e 390, iar Fulda 510.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

MualeIn poza 2 in spate probabil ca se vede cartierul Zorilor/Feleacul. :blah:

Cand mai am drum in CJ poate facem o intalnire spontana la IM

Frumos aranjata ti-e masina

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Mersi mult Tibi, desi mai am de facut una alta pe la ea. Dupa tot ce s-a umblat la ea la motor, ieri am scanat-o si ma bucur ca am scapat de erori. Merge impecabil si sunt super multumit de ea. :) Te astepram oricand intr-o Miercuri seara de la ora 19 la Cluj...

Si cateva poze facute in seara asta.

post-37459-0-47749900-1301591485_thumb.j

post-37459-0-25702500-1301591490_thumb.j

post-37459-0-33711000-1301591495_thumb.j

post-37459-0-71516400-1301591499_thumb.j

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Arata super bine golful tau GTI acceasi culoare am si eu pe masina mea, jantele de 17 sunt senzationale dar si costisitoare sa zic asa din cauza gumelor.

Bafta in continuare si spor la mofificari:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mersi mult de aprecieri. E o culoare deosebita Jazzblue Perleffect (LW5Z) intr-adevar. Imi pare rau ca nu am apucat sa pun inca din lipsa de timp bucsele de la brate mari + mici, pivotii, captul de bara, bieleta de directie si bieletele anti ruliu. Cand am pus jantele de vara mi-am tot uitat pe la directie si am vazut ca ar fi cazul sa le schimb si apoi sa reglez directia din nou. Bine am facut atunci cand le-am luat... :) Peste ceva vreme cand voi mai strange niste bani m-ar bate gandu sa pun pe fata niste amortizoare noi Sachs sau Monroe.

Link către comentariu

Apropo de cauciucuri, eu am luat noi StarPerformer cu 3 mil bucata de pe cauciucuridirect. Daca n-ar fi venit masina cu ele din DE cand am luat-o n-as fi cumparat veci asa ceva...dar de fapt sunt destul de bune. Poate iti fac cu ochiul cand vrei sa le schimbi si celelalte doua ;)

Link către comentariu

Azi se implinesc 3 ani de cand sunt in posesia GTI-ului, timp in care am parcurs 26.000 km cu ea. :Driver: Stiu ca nu e mult. Mai am 100 de km si ceasul bate imediat 150.000 km. Am bagat bani in ea, am facut pe ea la multe, am platit ditamai taxa de mediu, dar nu imi pare rau deloc. E o masina care tot timpul ma face sa zambesc desi are 11 ani vechime.

Aseara colegul GTI_85 a facut o mini-sedinta foto. Deabia astept sa primesc pozele.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!