Jump to content

Zgomot ciudat din bord...

Spu
 Share

Postare recomandată

maşina are filtrul de aer inclus în capacul motorului. La revizie, au schimbat filtrul de aer şi au dat jos capacul.

PS: nu ai reuşit sa localizezi direcţia zgomotului la tine? Asta e cel mai important în găsirea soluţiei - să îţi dai seama de unde vine -faţă, spate, stânga, dreapta, etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e undeva in fata stanga maine o sa pun si un video sa vedeti . nu inteleg ce legatura sa aiba filtrul de aer cu dezaburirea. si la mine e la fel 

Link către comentariu

Aeroterma este garantata un nr . de ore de finctionare fara vibratii si zgomote !

Ideea este ca si cu ungerea lagarelor doar i se prelungeste viata dar la un moment dat iara-si va face zgomot .

La cat costa noua mai bine le revizionam pe astea originale

Spor

Link către comentariu

sal

la mine si aude un zgomot in partea stanga, la usa soferului, zici ca intra aer, parca nu ar fi bine etansata, dar tot asa de la o anumita viteza

Link către comentariu

• 2 years later...

sal

de curand se aude un zgomot intre turatiile 1500-1900 de ture, se aude o vibratie si imi da senzatia ca ar fi veni din consola centrala, nu stiu ce sa fac

ma poate ajuta cineva cu un sfat, va rog

multumesc

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare,

Am si eu un Polo 9N ce de ceva timp a inceput sa faca un zgomot ciudat in partea dreapta, fata....din cele observate zgomotul este produs la rotirea volanului stanga-dreapta si uneori si la relanti. Pare ca ar tremura ceva pe dedesubt, cam in dreptul torpedoului...daca stie cineva de ce anume ar putea fi produs zgomotul, astept pareri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!