Jump to content

1302 - filtru de aer / ambreiaj si carb....

Don Taco
 Share

Postare recomandată

nu doar ferodoul a crapat.... uite si poza cu el / si un pic of topic - seria blocului motor ca piesa unde gasesc - la mine incepe cu 202 101 101...E, am tot cautat dar nu am gasit ceva concret.

Ferodoul trebuie schimbat deci..... :mellow: prin Bucuresti nu stiu pe cineva care sa lipeasca...

Modificat de Don Taco
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Don Taco

33

• bubu

10

• Osi

10

• UVeul

8

Top Posters In This Topic

a seria este AS41 43 211 101 101 E

Link către comentariu

bai, nea, aci langa mine pe Martisor e un atelier bunicel de ferodouri de toate felurile, dau si garantie!

Link către comentariu

Eu din poza nu vad mare lucru. Mai bine cere si altora parerea ca sa nu dai bani aiurea, poate ca e bun ferodoul. Dar eu nu m-as risca sa pun ferodoul crapat pe masina.

Cu lipirea ferodoului (a altuia, nu a celui crapat) eu te-ajut cu placere, dar nu cred ca e prea interesant pentru tine fiindca s-ar pierde vremea cu transportul.

Link către comentariu

Pe la noi este un atelier unde se pune ferodoul (atit pe disc, cit si pe sabotii de frina) fara nituri, cu un adeziv special

<{POST_SNAPBACK}>

ciorap de dama prin presare la cald :mellow:

Link către comentariu

si eu am facut ca si Osi umblu de 2 ani cu el, arcurile sa aveti grija sa fie tari ca altfel va treziti ca iarasi tre sa dai motoru jos

Link către comentariu

ce ciorap ????????? :lol: adica pui ciorap de dama intre disc si ferodo si incalzesti??? suna interesant???poate merge si cu poxipol ?

da nui bai, il schimb iar dar de data asta cumpar unul cu garantie ....simering am luat, rezolv una dau peste alta.... imi vand broasca si cumpar Matiz - verde :P scap de lovituri la maini, taieturi si altele...

Link către comentariu

asa se "fac" placutele de frana deci ar trebui sa tina si la ambreiaj

Link către comentariu

rezolv una dau peste alta.... imi vand broasca si cumpar Matiz - verde  :lol: scap de lovituri la maini, taieturi si altele...

<{POST_SNAPBACK}>

Nu te da batut!

Multi (printre care si eu) sunt in situatia ca rezolva una si dau peste doua... (deci tu stai bine)

Link către comentariu

Eu personal nu am vazut pana acum discuri de ambreiaj cu ferodou lipit- numai nituit.

Am la gogoshar un ferodou plesnit si merge asha bine-mersi de 10.000 km.

Shtie cineva unde pot gasi in Buc. ferodouri de 215? Ca Romi a zis ca el a gasit in Vitan, da' eu n-am gasit :rolleyes:

Link către comentariu

de ce nu le faci? sau pe Martisor (la Piata Sudului), sau langa Muzeul Taranului Roman (la Piata Victoriei), doua ateliere bune

Link către comentariu

Pentru ca am si acum ferodouri "facute" si arata ca decupate cu traforaju' de un copil de 10 ani care a ramas corijent la "atelier" :D . Prefer sa iau discuri la dimensiune si sa le gauresc/nituiesc eu....

Link către comentariu

Pentru ca am si acum ferodouri "facute" si arata ca decupate cu traforaju' de un copil de 10 ani care a ramas corijent la "atelier" :D . Prefer sa iau discuri la dimensiune si sa le gauresc/nituiesc eu....

<{POST_SNAPBACK}>

Nu cred ca merita chinul .... Pe langa McDonalds orashelul copiilor pe o stradutza in spate le fac ei profi, cu materialul lor la 90RON (nu prea vezi diferentza fatza de original) sau pot sa-ti iau eu disc nou la 150RON.

Link către comentariu

La Rm. sarat se incaltza discul cu 30-35 lei, cred ca pana la urma imi fac drum pe acolo cu traista de diskuri si sabotzi :D

Link către comentariu

Nu cred ca merita chinul .... Pe langa McDonalds orashelul copiilor pe o stradutza in spate le fac ei profi, cu materialul lor la 90RON (nu prea vezi diferentza fatza de original) sau pot sa-ti iau eu disc nou la 150RON.

<{POST_SNAPBACK}>

aia sunt pe MArtisor!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!