Jump to content

Tuning Octavia II

gabriel
 Share

Postare recomandată

Super tare, prima data ma miram de ce ai pus poze cu un Audi in sectiunea Skoda.

Pe urma, am vazut mai bine si m-am mirat si mai mult cat de bine arata! :)

Very nice!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

44

• Georgik

10

• rzw75

9

• pro_niger

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am o intrebare....Daca elementele comandate (pleoape, car kit...etc...) au culoarea negru lucios - asa cum am vazut la milotec....mai necesita vopsirea lor? Ma intereseaza pentru o masina in culoarea Negru Magic cu efect perlat.

Si daca da, cum se poate face acest lucru (exista spray-uri sau trebuie mers in service)? Cam cat ar costa vopsirea lor? Multumesc!

Link către comentariu

Sorin, cind am comandat pleoapele am cerut sa fie vopsite in culoarea masinii. Poti deci comanda, in culoarea vruta de tine.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

As dori si e cateva informatii daca se poate.Tin sa precizez ca am sunat la dealer sa intreb cat costa anumite accesorii si nu mi-a putut da un raspuns exact...ca sa vin sa vorbesc cu sefu de la service, ca preturile variaza daca accesoriu este sau nu pe stoc etc...intr=un cuvant abureli. Cred ca vor sa isi traga un spert ceva.Asa ca apelez aici:

1.Cat costa un ornament evacuare cromat original pentru 1.6 MPI?

2.Cat costa un kit RS spate (spoiler,eleron,evacuare)

MULTUMESC!

Link către comentariu

As vrea sa imi pun pe masina (pe cand vine) urmatorul kit:

http://milotec.de/index.php?cat=c305_Sport...52f36742ebddf8b (de aici primul din lista).

Aveti careva asa ceva ? Merita ? Din ce sunt facute cele 35 de ornamentele care se lipesc ?

Ornamentele sunt din inox.Si pe mine ma intereseaza acel kit.Mai am o gramada de asteptat pana imi vine masina si deja ma gandesc la imbunatatiri :lol: Ma intreb daca acele ornamente "imbraca"complet fiecare element din grila fata sau doar partea din exterior,pentru ca daca e asa(doar partea din exterior)nu cred ca merita.Montajul ti-l faci singur?Daca ti-ai luat kitul,da,te rog Nikolay,un semn,eventual poze.

Link către comentariu

Treaba sta in felul urmator: saptamana asta mi se fabrica masina... probabil ca deja strang la suruburi pe ea. Kitul respectiv am tot cautat peste tot si nu am gasit nicaieri nici o poza cu o Octavia neagra care sa imi faca o idee despre cum ar arata... dar am zis ca nu ma mai gandesc si imi comand direct. Asadar, am zis dealerului ca pe cand imi vine masina sa vina si un kit dintr-asta si sa mi-l si monteze pe masina. Pret total 640 RON cu TVA si cu manopera. Sper sa imi ajunga masina anul asta... desi slabe sanse. Cand vine, fac poze si le postez.

Modificat de Nikolay
Link către comentariu

stie cineva alte firme de tuning(in afara de milotec) care fac body kit-uri sau orice fel de aftermarket pentru skoda?

Link către comentariu

@tier22: Da, sunt mai multe firme care aduc componente de tuning pentru Octavia II. Daca nu gasesti detalii in topicul asta, poti cauta si prin aria TUNING a VWFORUM.RO ! :icon_thumright:

Link către comentariu

salut am si eu o intrebare a pus cineva pana acuma pe Octavia 2 toba finala sport deci nu vb de partea aia micuta care iese din spate ci toba finala sport...?

Link către comentariu

farurile nu. stopurile imi plac, desi nu imi dau prea bine seama cum arata in ansamblu.

Link către comentariu

mie stopurile spate stock mi se par cea mai frumoasa parte a octaviei 2 (atunci cand sunt aprinse :) )

Link către comentariu

si cand mai bate si o lumina din spate este si "dunga "din mijlocul literei C :frigbaitata:

Link către comentariu

sunt de mult timp sunt facute de visteon parca dar daca eu pun pleoape pe farurile alea s-a dus

, vedeti ca sunt si proiectoarele la fel iar triplele prefer sa scoata cei de la superskoda pe clar glass si daca le fac si negre pe interior si mai faine

Link către comentariu

@Georgik

Mie-mi plac farurile alea :salut: mi-ar placea totusi sa vad si o poza cu masina intreaga. Pe ce site le-ai gasit ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa cum am promis, atasez aici cateva poze (din pacate foarte slabe calitativ din cauza luminii reduse) pentru cei curiosi cum arata kitul de 35 de piese din inox de la Milotec pentru octavia. Mai pun si o poza cu janta Lyra.

Toate cele bune.

post-12640-1198913934_thumb.jpg

post-12640-1198913940_thumb.jpg

post-12640-1198913946_thumb.jpg

post-12640-1198913956_thumb.jpg

Modificat de Nikolay
Link către comentariu

:D unde sunt cele 35 de piese? (credeam ca te referi la ornamentele de interior)

din ce vad eu in poze numai grila este cromata.

Link către comentariu

Cele 35 de piese sunt la masca fata.Se vad clar in poze.

Modificat de neo2
Link către comentariu

deci grila e formata din 35 de piese (fante)...!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!