Jump to content

Tuning Octavia II

gabriel
 Share

Postare recomandată

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

44

• Georgik

10

• rzw75

9

• pro_niger

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut i`m new :lol:

Vreau si eu un tuning la motor la masina de la semnatura.

Vezi ca e plin forumul de discutii de genul asta , da si tu un "search" .

Daca faci tuning pierzi garantia la motor si vezi ca sunt unii patiti care acum le vine sa isi dea foc la masina la cate mii de euro costa reparatia. Este foarte adevarat ca la motorul tau nu prea sunt probleme , cele mai multe picate au fost la motorul meu 2.0 TDI 140 de cai , sincer ma manca si pe mine la maxim sa-i bag o remapare , plus ca are cine sa o faca aici pe forum si este foarte priceput si experimentat , din pacate sunt factori care nu depind de el si daca pica.... naspa moment. Asa ca eu zic sa te gandesti bine la ce vrei sa faci, oricum Octi2 cu 105 cai se misca destul de bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

..... oricum Octi2 cu 105 cai se misca destul de bine.

Inainte sau dupa tuning?

Link către comentariu

pai colegule , ce scrisashi acolo?....... ai dat quote la Octi2 cu 105 cai se misca bine si dupa aia ma intrebi daca inainte sau dupa remapare?... pai nu citishi?.... cand are 105 cai , ca asa scrie acolo :lol: deci masina "normala" nu aia tunata ;)

Modificat de cristirenault
Link către comentariu

Cum sa dai atatia bani pe alea de pe praguri cand eu am luat de la dealer cu 1 milion toate si fata si spate?

Link către comentariu

gabriel.....ai niste poze pe undeva , ca vreau si eu protectii de praguri la interior... ai inteles ce vreau sa zic , ca nu sunt chiar la interior ci mai pe la mijloc asa :lol:

Link către comentariu

am ars hardul si nu se mai recupereaza ce aveam dar fac maine dim cu tel si pun imediat sa vezi despre ce e vb ;)

Link către comentariu

dsc04421ew7.th.jpg dsc04422rd2.th.jpg dsc04427et3.th.jpg cum am promis sunt cate 2 pe fiecare prag inclusiv spate dar pe spate doar negre fara aluminul cu skoda :)
Link către comentariu

sunt super , dar fara sa scrie , ce scrie pe ele nu se poate ?:) si sincer ma mira ca astia cer doar 1 mil pe ele :) Tu ce ti-ai mai facut pe la masina? Acum am vazut ca ai presuri de cauciuc , trebuia sa iti iei din mocheta, rezista mai bine la mizerie si sunt si cauciucate pe dedesubt ,in plus arata mult mai bine , parerea mea :)

Modificat de cristirenault
Link către comentariu

momentan am pus decat folie cu patratele pe bord erau poze pe undeva pe forum si am scos presurile am facut etrierii rosii am pus ornament pe toba pleoape de la autostil care de la soare s-au deformat un pic si o sa le scimb cu milotec dar astept sa fac ceva cu casco sa pun bari de rs :) si cam atat a si o perdeluta de cauciuc pe spate , presurile decat astea le aveau pe stoc acum un an si ceva cand am luat-o iar din alea de mocheta nici acum nu aduc pt ca ei zic ca sunt scumpe si astea au bordura si nu curge nisipul de pe ele dar o sa imi iau o mocheta si o sa decupez dupa astea si apoi o sa o festonez pe margine cu ata rosie sper , ca sa mai fac ceva nu mai am timp ca momentan lucrez de o sapt si nu mai e timp

Link către comentariu

• 6 months later...

Sal. O curiozitate:ti-ai mai pus bare de RS? :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Eu am la a mea senzori de parcare pe spate. Daca schimb bara cu una de RS, se pot transfera si senzorii? Sau ba?

Link către comentariu

• 1 month later...

As vrea sa scap de emblema de la Skoda.. eventual grila schimbata. Se poate daca masina este inca in garantie?

Link către comentariu

normal ca se poate. Ce treaba are garantia cu grila? Comanda-ti de la milotec.

Link către comentariu

godoroja: Multumesc. Credeam ca atata timp cat masina este in garantie, nu ai voie sa ii modifici absolut nimic fara stirea lor.

Link către comentariu

cautati pe la emisiunile astea tv cu tuning o skoda neagra,supertunata!!!arata bestil!!!

am vazut emisiunea akum aprox 3 sapt,da nu mai stiu unde...mai kaut si eu si revin q ananunte

Link către comentariu

• Administrator

octavia aia de la emisiunea auto e a lui Sonyscorpion de aici de pe forum.

Link către comentariu

• 4 months later...

as cauta asa ceva din poze (cele de pe plansa de bord in jurul gurile de ventilatie la usi ) pentru interior da in Romania nu am vazut , si nici nu am gasit , mentionez ca am climatic nu climatronic ..

post-9782-1193137608_thumb.jpg

post-9782-1193137612_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Stie cineva sa fi aparut pe la vreun producator/tuner stopuri pe leduri? Eventual pe fond alb...caut de innebunesc si nu gasesc nicaieri. Si cand le vad pe alea FK pt golf V/A4 moooor!

Modificat de qdonline
Link către comentariu

Gabriel, nu vreau sa-ti tai elanul, dar mie imi place Octavia asa cum arata din fabrica. Dar voi adauga si eu cate ceva discret pe ea: o evacuare nichelata, inele pe butoanele de clima si pe gaurile de pahar.

In plus, ma gandesc si la niste praguri duble (pe ambele praguri), in fata si in spate, dar nu gasesc acum pe site-ul Milotec.

post-9463-1193826684_thumb.jpg

post-9463-1193826710_thumb.jpg

post-9463-1193826719_thumb.jpg

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Sal all, pozele le-am facut la salonul de la Frankfurt in hala de Tuning. Arata destul de bine masina.....

post-16176-1193985097_thumb.jpg

post-16176-1193985106_thumb.jpg

post-16176-1193985114_thumb.jpg

post-16176-1193985822_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!