Jump to content

VW GOLF 5 Confortline

cata5maj

Postare recomandată

dark_master

Imi place mult cum da folia. Asa ceva caut si eu, nici prea inchisa nici prea deschisa(similar cu privacy glass). Ce model de folie e, nu stii?

Frumoasa masina!

Link către comentariu
  • Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cata5maj

122

• davides

17

• lucian_90tud

12

• 4abc

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

@catamaj ... bandourile din fata? manerele ? de ce nu le-ai vopsit ? ... frumos pana acum dar vopseste si celelalte piese !

Link către comentariu

Am uitat...si fusta fata trebuia facuta :icon_thumleft:

Manerele din cate am inteles le va face cu folie. :icon_cool:

Link către comentariu

Multumesc baieti pentru aprecieri!

Bandourile si fusta fata o sa le vopsesc impreuna cu toata bara care are nevoie la randul ei de mici retusuri.

dark_master,folie e Global,35%,nuanta de negru.Mai este 35% cu nuanta de albastru.

Acum,referitor la manere am zis sa le imbrac cu autocolant,dar astazi am vazut si niste ornamente din inox pentru ele.Tinand cont ca am pus genul asta de ornamente la geamuri,grila fata si hayon cred ca ar veni bine si astea.Pun 2 poze sa va faceti o idee despre ele...astept sugestii de la voi,poate reusesc sa iau o hotarare!

post-20522-1273261155_thumb.jpg

post-20522-1273261161_thumb.jpg

Link către comentariu

Fara suparare, mi se par kitch si deja depasesti "cantitatea" de crom :blah:. Fa-le in culoarea masinii si pastreaza aspectul de curat, nu o incarca cu accesorii inutile :)

Link către comentariu
lucian_90tud

Nici eu nu as opta pentru acelel manere. Mai bine le vopsesti pe ale tale in culoarea masinii

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Aveti dreptate cu manerele cromate,o sa le fac cu autocolant zilele astea exact in culoarea caroseriei!

Link către comentariu
lucian_90tud

Frumoasa, frumoasa. Cred ca te-am vazut intr-o zi in trafic. Mi-a sarit in ochi fusta vopsita in culoarea caroseriei :)

Link către comentariu

Au mai ramas manerele :biggrin: Cred ca i-ar mai trebui niste "geante" :RO flag:

Link către comentariu

Mersi Lucian!

Circoloco,iata si manerele...cat despre jante nu stiu ce sa zic,deocamdata sunt multumit cu astea!Este o investitie destul de mare...pe criza asta... :blah_:

post-20522-1274201550_thumb.jpg

post-20522-1274201555_thumb.jpg

Link către comentariu

Alta viata :). Daca mai faci un mic efort si cu prelungirea fata, asa sa o lasi. Intr-adevar jante ii mai trebuie, dupa mine jantele schimba masina 80%... Cand poti, cine te grabeste :blah_:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

@cata5maj , manerele le-ai facut cu autocolant? la fel si bandourile? da-mi detalii te rog aici sau pm-me ca mi s-a aprins si mie dupa chestia cu "in culoarea caroserieriei" ...

Link către comentariu

salut ....frumoasa masina

manerele le.ai imbracat in autocolant? si cat te.a ajuns

Modificat de theonae
Link către comentariu

Foarte mare efectul vizual... felicitari! ;)

Si eu am un Golf 4 aceeasi culoare si i-am vopsit bandourile si manerele in culoarea masinii! :)

Modificat de 4abc
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri!Prelungirea fata o sa o vopsesc cu tot cu bara intr-o luna,doua.Bandourile sunt vopsite,manerele sunt facute cu autocolant si au costat 50 ron!

Link către comentariu

Cataline, dar un set de jante ,cand ii "aplici" , ar fi de mare efect :D

Link către comentariu

Jante nu stiu cand o sa vina...daca o sa vina...deocamdata am reconditionat 2 din ele:matuit,grunduit,vopsit,lacuit.Eu zic ca au iesit foarte bine,tinand cont ca materialele nu sunt aplicate cu pistolul de vopsit!

post-20522-1274472479_thumb.jpg

post-20522-1274472499_thumb.jpg

post-20522-1274472521_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cat te-a costa aceasta operatiune per bucata? Si la mine ar trebui o reconditionare.

Link către comentariu

Totul m-a costat 160 lei pentru cele 4 jante.Trebuie cate 2 spray-uri din fiecare+smilgher+chit(daca e nevoie)+ceva ore de munca :)) ,dar eu zic ca merita!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi masina a primit placute frana fata+spate(Ferodo premier FDB+Textar).I-am facut si cateva poze in curte...

post-20522-1276893388_thumb.jpg

post-20522-1276893400_thumb.jpg

post-20522-1276893406_thumb.jpg

post-20522-1276893411_thumb.jpg

post-20522-1276893463_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut, spune-mi si mie cum ai colantat manerele, a fost nevoie sa le demontezi? Si inca ceva, ai idee daca se potrivesc chederele cromate de la geamuri de la Jetta la GOLF 5? As vrea sa imi pun si eu la Golful meu dar nu stiu daca se potrivesc. Tu cat ai dat pe chederele cromate de la geamuri si de unde le-ai luat, imi poti da un PM? Arata foarte bine akum masina ta, doar ca mai ai de vopsit si bandourile de la bara fata si poate pe viitor ii faci si plafonul negru :( si o sa fie chiar de admirat.

Link către comentariu

Multumesc!Vopsirea barei fata este prioritatea nr.1...urmeaza!Referitor la plafon cred ca o sa ramana asa cum este....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!