Jump to content

VW GOLF 5 Confortline

cata5maj

Postare recomandată

Te-am vazut pe Copou zilele trecute! :blah:

Vopseste si bandourile fata si efectul va fi maxim! :screwy:

Link către comentariu
  • Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cata5maj

122

• davides

17

• lucian_90tud

12

• 4abc

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu ti-am vazut masina...era in fata stadionului trasa asa 'la sosea' sa o admire lumea ;) .Cat de curand sper sa vopsesc bara integral si sa fac bandourile si buza fata in culoarea caroseriei.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

De cateva zile masina are 'incaltaminte' noua...este vorba de 2 anvelope Michelin energy saver de care sunt incantat dupa aprox. 300 km.Alte noutati nu prea am...doar lipirea numerelor cu banda dublu adeziva,schimbarea ledurilor spate si imbracarea stalpilor centrali cu folie carbon.

post-20522-1280324105_thumb.jpg

Link către comentariu

Lucian,am folosit banda Tesa in combinatie cu Bison ca nu mi-a ajuns prima pentru ambele numere :Driver: ...vad ca stau destul de bine,cred ca daca voi fi nevoit sa le dau jos se vor lua cu tot cu vopsea.

O sa vina si poze cu masinuta din vacanta...in dimineata asta plec!

Link către comentariu

M-am uitat si eu la banda tesa si bison prin baumaxx, dar n-am idee. Ai folosit de aia subtire care e pentru mochete? Sau este altfel , mai groasa?

Oricum cred ca se vede frumos fara suporti:D

Mai pune si tu niste poze:P

Link către comentariu

Banda Tesa are aprox. 1 cm latime,este alba si folia aia aplicata pe adeziv este rosie...Bison e neagra cu folie verde inchis.Ca si grosime nu cred ca are mai mult de 2-3 mm.Desi am incercat,nu am reusit sa curat marginea aia neagra a numerelor...legende cum ca se ia cu diluant sau acetona sau alta solutie sunt povesti.Chestia aia neagra e un fel de vopsea gumata,am frecat de mi-a venit rau...in cele din urma am vopsit-o in culoarea masinii si se vede super bine,numerele par mult mai mici.O sa mai pun si poze,dar dupa ce ma intorc din plimbare...

Link către comentariu

Azi mi-am dat pus eu nr fata cu banda Bison si treaba cu acetona nu e poveste. Am folosit acetona Farmec si banda s-a luat fara nicio problema ;) :icon_thumright: .

Vancata placuta!!.

Link către comentariu

banda de la numar se duce de nu-i adevarat si cu alcool sanitar (spirt medicinal in denumirea populara)

dai mai din abundenta pe laveta, lasi sa actioneze cateva secunde si stergi

*atentie la litere/cifre ca "zboara" la fel de usor

Modificat de gaby1773
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu stiu cum s-a luat la voi,dar eu am incercat cu spirt,acetona,diluant si nu am reusit...nu mai conteaza acum,am rezolvat-o pana la urma.In alta ordine de idei,m-am intors din vacanta...pun si cateva poze cu masina de pe unde am umblat...

post-20522-1281363154_thumb.jpg

post-20522-1281363165_thumb.jpg

post-20522-1281363174_thumb.jpg

post-20522-1281363181_thumb.jpg

post-20522-1281363188_thumb.jpg

post-20522-1281363196_thumb.jpg

post-20522-1281363205_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri am facut schimbul de ulei+filtre...cost 450 ron.De asemenea masina a primit si un set de stergatoare noi...se apropie cu pasi repezi de 200k,totul ok pana acum!

Link către comentariu

Salut Catalin!n-am mai intrat pe aici,vad ca ai mai facut cateva modificari,este foarte frumosa masina in pozele de mai sus.De unde ai luat folia de carbon pentru stalpii centrali?Ne vedem prin Iasi peste 2-3 saptamani!

Link către comentariu

Ooo,salut Leo!Folia e luata din Iasi de la atelierul unde am pus si folia pe geamuri.Daca ajungi mai repede in Iasi da o fuga pana acolo,sigur gasesti la el.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Update...am vopsit bandourile,grilele,buza si bara fata.A iesit destul de bine...dar intotdeauna e loc de mai mult.Cam asa arata acum....

post-20522-1285437007_thumb.jpg

post-20522-1285437013_thumb.jpg

post-20522-1285437027_thumb.jpg

post-20522-1285437159_thumb.jpg

Modificat de cata5maj
Link către comentariu

Alta masina. Vrem si poze cu ea in toata splendoarea nu numai pe bucati :D. Te felicit ca ai facut si grilele negru lucios :rolleyes:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Nuanta este aceeasi,doar in poza pare un pic mai deschisa.Ionut,am frecat placuta aia de mi-au iesit ochii,nu am ce sa-i fac mai mult :) ...merge si asa.Va multumesc pentru aprecieri...o sa vina si alte poze!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am gasit prin arhiva personala o poza cu masina abia cumparata...nu facusem mai mult de 10 km cu ea :)

post-20522-1286396009_thumb.jpg

Link către comentariu

Rau de tot... :)) .E singura poza pe care o am cu masina abia cumparata...restul au venit mai tarziu,dupa inmatriculare.La urmatoarea masina,voi sti cum sa procedez...dar mai am de asteptat! :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!