Jump to content

Raritati/lucruri mai speciale

Vizitator
 Share

Postare recomandată

scaune, bord , volan, kitul exterior......toate superbe si scumpe ( ce multe marci pe acolo )... :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

scaunele alea meritau toti bani ca au tricoloru' pe ele :)).

Link către comentariu

cata valva au facut scaunele alea pe topic :) cu acest interior cred ca Eugen ar termina ZIM`ul :))

Link către comentariu

scaunele alea meritau toti bani ca au tricoloru' pe ele :biggrin:.

sunt reglabile electric? :)

SUPERBE

Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

aveti idee ce-i cu volanu asta ? ca nu am date despre el :P

post-12834-1258909121_thumb.jpg

post-12834-1258909127_thumb.jpg

Link către comentariu

Hmm... volan dinala am si eu pe masina :D Cred ca este de Golf 3, nu stiu exact. Dar e frumos, si practic.

Link către comentariu

nu este de golf 3 sigur . am mk3 si stiu bine volanele ce s-au pus :Computer:

este de generatie mai veche: sfarsitul anilor '80, inceput de '90

Link către comentariu

este volan de Polo. am un prieten, are pe Ventu acest volan, zicea ca la luat de pe un polo

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

buton / remorca(nu stiu exact ce face dar cu siguranta se refera la priza electrica a remorcii) :)

post-1474-1261041009_thumb.jpg

post-1474-1261041018_thumb.jpg

Link către comentariu

E martorul care indica functionarea semnalizarii la remorca. Se impune ca si obligatoriu in alte tari, la masinile care au montat carlig de remorcare.

Link către comentariu

ala nu e original. pentru remorca martorul se afla langa cel de frana de mana

Link către comentariu

Nu toate elementele puse aici sunt oem(de altfel, nici nu e o conditie a topicului) sunt doar lucruri care nu le vezi pe toate mk2-le. :)

Link către comentariu

Vw mk2 City Stromer s-a fabricat in anul 1989,si din poza respectiva cred ca este vb de o varianta electrica..are o putere de 15KW si o cutie de viteze in 2rapoarte,iar viteza maxima pe care o atinge este de 100km/h.Nuprea stiu germana,dar cam asta am inteles :(

g2strom5.jpg

g2strom4.jpg

g2strom2.jpg

Modificat de Amedeo
Link către comentariu

Nu toate elementele puse aici sunt oem(de altfel, nici nu e o conditie a topicului) sunt doar lucruri care nu le vezi pe toate mk2-le. :D

atunci merge postat orice modificare facuta de oricine :P)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

..tu chiar postezi aiurea?...ai ajus la nivelul in care o faci numai sa fie in contra?

orcine = Oettinger; BBS; Kerscher; Kamei; Votex; Bubble Car; Orciari; Zender; Folger; Rieger; Treser; BB; Aero-Tec...vazute si nevazute....firme care au totusi un nume si de ce nu, care nu au dar e ceva interesant care poate sa aduca un plus forumului si cuniostintelor noastre...in niciun caz roaba lui vasilache care a pus emblema vw pe ea...eu cred lumea a inteles bine ideea acestui topic.

Totusi daca nu intelegi, ia-o de la inceput si ai sa intelegi ca nu toate lucrurile de pe aici sunt oem si ce nu-i oem este la fel de valoros(in unele cazuri).

ca tot venii vorba de orciarii...o fata care mie personal nu-mi place dar unii o pretuiesc enorm(un pret de pe ebay 1500e)

post-1474-1261988902_thumb.jpg

post-1474-1261988944_thumb.jpg

post-1474-1261989025_thumb.jpg

post-1474-1261989035_thumb.jpg

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

o fata care mie personal nu-mi place dar unii o pretuiesc enorm(un pret de pe ebay 1500e)

avand in vedere ca e mai scumpa ca masina mea... eu zic ca nu merita 1500 de euro. dar masca e GENIALA. mi`as dorii asa ceva sub brad ;)

Link către comentariu

• 2 weeks later...
si ingusta si lata :icon_thumright:

functioneaza o data cu stropirea geamurilor, atunci cand ai lumina aprinsa(asa mi-a explicat colegul nostru)

Modificat de Vissa
Link către comentariu

si ingusta si lata :icon_thumright:

functioneaza o data cu stropirea geamurilor, atunci cand ai lumina aprinsa(asa mi-a explicat colegul nostru)

frumoase astea doua, cel cu bara ingusta e al meu :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!