Jump to content

Senzor temperatura/termostat?! B6 1.8T


lucianwwl
 Share

Postare recomandată

Salut,

stiu ca ar fi mai simplu sa ma duc direct in service sa inlocuiesc piesa ...

La o scanare cu Vag-Com mi-a aparut eroarea: Map Controlled Engine Cooling Thermostat (F265)!

Din cate am inteles nu este termostatul de pe pompa de apa, motorul 1.8T se pare ca ar avea inca un senzor/termostat pt temperatura motorului .. :)

Imi poate atasa cineva o poza cu pozitionarea acestui senzor pe motor?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
cosmin_4_you

Salut, eu am un Golf 1,6 FSI si am aceeasi eroare si din cate am inteles interesandu-ma pe net, cel mai bine este sa-l inlocuiesti la un dealer autorizat. Pe mine m-ar ajunge 745 lei la Scorpion in Focsani si 770 lei la Porsche Bucuresti. Localizarea lui o cunosc doar la Golf. Numai bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

O problema similara.

Am celebra problema cu instrumentele de bord(A4 2000, 1.9 TDI), adica mi-a cazut indicatorul de motorina(sta aproape tot timpul peste jumatate, iar cand ii la jumatate rezervorul este gol) si ocazional mai face figuri si indicatorul de temperatura(urca si coboara dupa bunul plac, iar daca lovesc usor bordul se stabilizeaza la 90 grade). Cu martorul de motorina nu ar fi asa mare problema intru-cat consumul meu ii destul de constant si ma orientez dupa nr de km parcursi.

Problema cea mare apare la indicatorul de temperatura. Cand trece de 110 grade mi se aprine pe bord si incepe sa piuie si martorul cu temperatura motorului.

Am fost de mi-am facut si o scanare cu VAG-COM si nu au aparut probleme. Am facut si testul acela pentru instrumentele de bord, cel la care ti se pozitioneaza toate acele de pe bord la mijloc si doar acul pt motorina sta altfel decat celelalte(undeva la 3/4).

Intrebarea mea este: ce probleme pot aparea daca acul de la temperatura sta peste 90 de grade(am deschis vasul de antigel cand indica 110 grade si apa nu dadea semne ca ar fierbe)? adica merge intr-una sistemul de racire? am inteles ca daca temperatura nu este la 90 de grade apar ceva modificari si la consumul de motorina.

Va multumesc anticipat!

Stefi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!