Jump to content

Geam electric


mihai_urotiorc
 Share

Postare recomandată

mihai_urotiorc

Salutari ... la masina din semnatura de cand am luat masina nu mergea geamul electric la usa soferului,cam ce ar trebui desfacut si verificat sa vad daca se poate rezolva...in plus nu mi se aprinde nici beculetul din butonul de actionare a geamului electric. .... Multumesc !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deschizi usa si vezi intre balamale este un furtun cret de cauciuc care protejeaza instalatia electrica din usa ,vezi sa nu fie rupte firele in el :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mihai_urotiorc

m-am uitat .... toate firele sunt ok ... as desface fata de usa ca sa vad mai bine ce e acolo.. dar nu ma pricep:( ....stie careva operatiunea ???..merci! ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca sa sti ce te astepta: la audi sistemul de actionare al geamului este pe cablu. adica nu este modelul gen cielo care are un motoras si actioneaza o roata dintata. la audi este un sistem cum ziceam pe un cablu prins in cele 4 colturi ale usii si niste rotite care se plimba pe acel cablu. pe mine m-a costat cand l-am schimbat la a mea 550 ron cu tot cu montaj avand in vedere ca piesa a fost montata la reprezentanta pt ca in craiova nu am gasit in alta parte.

Acum la partea cu demontatul fetei de usa:

1. la maner(unde apuci cu mana) cum te uiti dinspre motor spre spate are un surub. il dai jos. trebuie sa desfaci partea de jos a manerului.

2. acolo gasesti alte suruburi. le desfaci si pe alea

3. are suruburi si in partea cu stalpul de mijoc si partea cu stalpul de langa bord (pe partea de sub geam pe coltul fetei de usa).

4. are suruburi in partea de jos de sub buzunarul din usa

5. sa nu tragi de ea spre tine!!!! foarte important. nu are bradutii clasici. la audi se ridica toata fata in sus adica spre plafon pana se elibereaza si apoi tragi spre tine dar nu forta si apoi vei vedea firele si celelalte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mihai_urotiorc

in timpul in care o sa efectuez operatiunea o sa postez si poze ... ca sa fie mai clar poate imi rezolv si eu problema asta..merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!