Jump to content

cutie de viteza

Vizitator
 Share

Postare recomandată

13 Todesengel

A facut cineva schimbarea asta?

Ma intereseaza: exista diferente de rapoarte?(normal,cutie de pe bus de pasageri v.s cutie bus pasageri) ?

exista probleme de prindere ? La t2 a nu exista prinderea superioara(caroserie-cutie)in zona motorului ,la b exista!.

exista probleme la montajul planetarelor ?

rulmentul de presiune este acelasi model pt.ambele cutii?

priza este aceiasi?

dimensiunjle amreiajului sint aceleasi ?

multumesc anticipat pt.raspunsuri celor care cunosc datele problemei.,din pacate manualul meu Haynes de T2a,a fost imprumutat acum multi ani si trecut din mina in mina dar niciodata inapoi (inca il astept pe raftul lui din biblioteca,poate citeste pe aici si se simte cel care il are)..daca cumva se cauta vreo scuza de f.multi ani nu mi-am schimbat nr.de telefon

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...
13 Todesengel

UP ! ??????????????????

Link către comentariu

io am vazut ca rulmentul de presiune ,priza si dimensiunile carcasei ambreiajului sunt la fel.

Link către comentariu

In principiu, la acelas motor, adica de 1.6, cutiile sunt la fel, in sensul ca merge de la T2b la T2a. Difera doar sistemul de prindere suplimentar, care exista doar la T2b, adica cutia se prinde deasupra carcasei unde intra motorul, lucru care nu exista la T2a.

Link către comentariu

...acu' vazui postu'...deci: am citit in carte ca ar fi rapoarte diferite, da' nu stiu la ce- diferentzial sau pinioane viteze... :D pana in nush' ce an era de-un fel, apoi s'a schimbat..ceva dupa 74..????nu stiu, cand am timp caut.. :) de obicei am nitzel timp liber dimineatza, cand sunt pe ,,tron''. :Driver: ..

Link către comentariu

Liviu, tronul tau arata asa ? :)

post-8329-1280327176_thumb.jpg

Link către comentariu

..da! ;) Da' cand ai intrat tu la mine sa faci poza aia??? :offtopic:

Link către comentariu

Liviu, tronul tau arata asa ? :D

Nu, mă, ce naiba?

Acum are laptop, nu mai sunt la modă desktop-urile..

Link către comentariu

• 5 months later...

Am auzit varianta ca ar trebui schimbata si carcasa :la alea vechi dintre cele vechi cica e electromotorul mai scurt .Si ca rapoartele sint altfel,adica dupa un 197...,cutia e mai "lunga" . Adica,folosesti carcasa lu'cutia veche pt.a pune cutia noua cu rapoarte mai intinse . Si vechiul electromotor .

Bineinteles ,pe interiorul usii de la sala tronului exista si un LCD ,daca tot a-ti dat buzna in intimitatea omului. Eu stiu de cind am vazut prin oras cum cara toata instalatia cocotata pe camperul rosu ,nu sint indiscret ! PS :da'nu stiti ca arondata la instalatie e si o secretara,are masca de gaze de la Chanel! Era si asta pe bus,da nu o umflase inca .

Modificat de 13 Todesengel
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!