Jump to content

Curatare contacte sonda litometrica


zaxas
 Share

Postare recomandată

salut,

as vrea sa curat contactele de la sonda litometrica, deoarece in ultimul timp imi tot face probleme (ba am , ba nu am motorina; se aprinde becul in bord, chiar daca am 3/4 motorina in rezervor)

daca stie cineva unde anume este localizat si cum se poate ajunge la sonda litometrica, eventual un howto,imagini ceva.

am gasit pe forum (http://vwforum.ro/index.php?showtopic=34093&mode=linear), dar la mine se pare ca sonda litometrica vine impreuna cu pompa de injectie si nu se afla sub roata de rezerva.

Masina este un 1.9 tdi cod motor AJM 115CP a6 break din 2001.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de reparat nu stiu daca o sa poti sa o repari [doar daca esti un tip prea meticulos sa poti reusi sa refaci circuitul sondei] dar poti cauta la demontari o sonda buna si este pozitionata in rezervor, are o fereastra de vizitare sub bancheta spate sau in portbagaj :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

udne este situat acest plutitor la modelul 1,9 ?

E posibil sa fie in pompa de injectie ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Mie de vreo 3 zile indicatorul este "pe zero" iar la pornire am mesajul "Please refuel", cu toate ca rezervorul este aproape plin. Ceva sfaturi pentru rezolvare?

Modificat de cata181
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Aceasi problema o am si eu si am inteles ca ar fi din cauza sondelor litrometrice( la quattro sunt doua datorita formei rezervorului). Am cerut un pret la un magazin si mi-au spus ca costa 1000 lei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:vaidecapulmeu: scuze nu am stiut ca modelul tau de audi are pompa de injectii la roata de rezerva !!! sincer ai scos o perla !!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca tu nu stii ce am spus eu. Daca te uiti in profilul meu,ai sa vezi ca masina mea este pe benzina. Pompa de "injectii" la roata de rezerva cred ca tu o ai, la mine este o simpla pompa de benzina, in rezervor, care prin intermediul regulatorului de presiune tine o anumita presiune in sistemul de alimentare. Datorita cardanului rezervorul este farmat sa zic asa din doua compartimente, si in fiecare compartiment ar fi cite o sonda. Topicul este despre curatarea sondei sau remedierea problemei,nu sa luam la bascalie, daca nu ai nimic de spus in ajutorul colegilor de forum, nu mai comenta.

Modificat de Barbarul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!