Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Am facut astazi revizia de 15000km la Midocar.

Schimbat:

- ulei

- filtru ulei

- filtru aer

- filtru polen

- completare antigel

- schimbare suport numar fata

Total 537RON.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut revizia de 1 an la Tess Brasov:

Schimbat ulei + filtre = 568.64 RON

Materiale mici = 12.25 RON

Resetat bord = 24.99 RON (cu toate ca nu le-am cerut; acest lucru puteam sa il fac si singur)

Verificare preventiva lumini si lichide = 24.99 RON

Total cu TVA 630.87 RON

Link către comentariu

Resetat bord = 24.99 RON

Verificare preventiva lumini si lichide = 24.99 RON

DOAMNE CE HOTI !!!!!

Link către comentariu

Astea sunt standard la orice revizie VAG din ce stiam...dar nu stiam ca se taxeaza separat. La mine cel putin n-a aparut asa ceva pe factura, operatiile au fost facute ca le-am vazut, inclusiv presiune roti, completare lichid parbriz..etc...si a fost si mult mai ieftin. :P

Link către comentariu

rex imi pare rau pentru tine.mai bn mergeai la valcea la reprezentanta, am auzit numai lucruri bune despre cei de acolo.

Link către comentariu

E chiar ok. Ca nu am mers numai pt revizie in Brasov :vwrullz:. In afara de cei 50 RON aruncati pe inspectie si resetat computerul, nu am ce sa le reprosez. S-au miscat foarte repede si au fost foarte amabili (cu mult peste dealerul din Cluj, dupa parerea mea).

Link către comentariu

Azi am facut revizia de 75k, la "dealerul din Cluj". :)

Schimbat ulei si filtre, mai putin cel de motorina. Total factura: 550 lei.

Link către comentariu

Si eu am facut revizia de 15000 la Valcea.Impecabili oameni.La 8:55 eram acolo in 5 min masina era pe elevator.Am putut sta langa.Ne-a costica mi-a aratat tot ce face.

Verificari suplimentare netaxate:

presiune roti;

verificare antigel

verificare baterie

dat cu solutie de uns pe toate balamalele

+ cele taxate

schimb ulei

filtru ulei

filtru aer

filtru polen

filtru benzina

Toata distractia 740 RON. Dar am paltit 720 pentru ca era manopera 200 si daca platesti cash se scade 10% din ea.Oricum foarte frumos si rapid si curat.

Am fost cu un prieten care are Ford si era uimitl de cum se poarta oameni de la Valcea si ce fac la masina

Modificat de mala
Link către comentariu

Azi am sesizat un piuit in spate dreapta, deasupra rotii, adica in dreptul rezervorului. Credeti ca ma lasa pompa de benzina?

Masina are 55.000 km, motor de 1.4 75CP. A mai intalnit cineva problema aceasta?

Link către comentariu

vreau sa stiu si eu cam ce s-ar face la o revizie la 140 mii+ la un golf V. revizia nu a mai fost facuta de la 117 mii, dar la 134 a fost schimbat uleiul si filtrele.

vreo recomandare ceva la un service bun in zona suceava ?

multumesc

Link către comentariu

Pai ce vrei sa ii faci.... :)

E revizie normala,adica schimbi uleiul si filtrele(eu le schimb pe toate la fiecare revizie) si poti sa mai verifici fluidele(Antigel,lichid de frana) si alte chestii minore...ex:placute de frana si discuri la km tai!

Ca recomandare inafara de Automitric(dealer vw) nu prea stiu unde sa te trimit.Am auzit lucruri bune de Adria(dealer Skoda in Suceava).! :)

Link către comentariu

Apropos de gresat toate balamalele, mie mi-au umplut toate articulatiile de la portbagaj, capota si usi (inclusiv clante) cu o nenorocire de vaselina de am frecat la surplus de am inebunit. Este o operatiune standard sau voi ati cerut acest lucru?La mine nu scirtiia nimic si nu am cerut eu gresare. Nu vreau sa-mi imaginez cum arata vaselina aia dupa 2 saptamini pe o masina alba.

Sugestie: nu mai plecati de linga masini la revizii daca aveti timp de stat. Sunt obligati sa va lase sa vedeti ce fac. Eu am vazut cum au ridicat un Passat direct cu partea metalica a elevatorului sub praguri.

Link către comentariu

Nu au nicio obligatie sa te lase in service. Mai mult, au obligatia sa nu te lase in service, datorita normelor de protectie a muncii.

Link către comentariu

in service poate ca nu. dar mi s-ar parea normal sa vezi ce ti se face la masina din moment ce platesti toate schimburile alea. zilele trecute am vazut o ancheta facuta (in state) cu camere ascunse prin masina, la service-uri cunoscute, unde nu se efectuau toate reparatiile dar se facturau....

Iar 'cunostinte' care iti pot aduce ulei si filtre ca lucreaza in service-uri autorizate cred ca multi cunoastem.

Modificat de Valentin M.
Link către comentariu

Daca ne regasim in realitate...fiecare face ce poate :P .

Insa prin legislatia in vigoare nu ai voie in service.Ai voie sa te uiti pe monitor si sa savurezi un suc/cafea! ;)

End :(

Link către comentariu

asta la reprezentante. dar la majoritatea service-urilor particulare te lasa sa stai langa masina (uneori mai ajuti si mecanicul :icon_cool: )

Link către comentariu

E normal, unde nu se face totul calumea nu te lasa. La Valcea m-a intrebat el inainte sa ii zic eu ca vreau sa stau langa masina.I-am spus ca vreau sa vad si mi-a zis ca bn dar nu mult. Mecanicul mi-a zis in schimb sa nu ii stau in cale si pot asista la toata revizia.

A da si cu unsoare acred ca e procedura standard.Bine la mine nu a dat cu vaselina,a dat cu un sprei galbui pe toate balamalele in afara de manerele de la usi.oricum la balalele de la usi e o unsoare alba din fabrica.

Link către comentariu

revizie 15000 km (facuta la 14 000 ;) )

dealer VW Autoworld Cluj

schimbat ulei+filtru ulei +filtru motorina+filtru praf si polen +filtru aer+resetat bord +inlocuire buson baie +materiale mici

total : 698 ron inclus TVA durata 2.5 ore

nu au lipit pe stalp stickerul cu urmatoarea revizie au prins numai un colier din hartie pe la motor unde era trecut nr de km cand va avea loc urmatorul schimb de ulei ( sa le fie rusine ! asa greu e sa pui un sticker :icon_thumright: )

Link către comentariu

Cat sunt niste placute frana golf 5 originale? ca au inceput sa scartaie si sa frece asa se aude :(

Link către comentariu

Da-i un telefon sau pm lui volksman. Il gasesti prin aria de anunturi. Te poate ajuta sigur.

George

Link către comentariu

Revizie la 30 000 km = 750 ron la EuroTehnoGroup

Timp aproximativ 2 ore, am stat langa masina!

Link către comentariu

Cred ca la 90.000 de km. Eu la 1.9 TDI am BKC am facut-o la 120.000. Cost total schimb role+curea+curea alternator+pompa apa+antigel =12 mil cu tot cu manopera.

Link către comentariu

Din cate stiu eu distributia la GTI e pe lant. Deci nu cred ca trebuie schimbata la 120.000.

Link către comentariu

nu cred ca e pe lant. numai la 1.6 FSI e pe lant. la 2.0 e pe curea. in autodata la passat 2.0 TFSI (golf V gti nu apare) zice ca vw recomanda la 110.000 mile (adica aprox 170.000 km)

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!