Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Revizie de 45 000 Km facuta la masina din semnatura la Elcar Gid Buzau. 950 lei am platit in care intra filtre, ulei, verificare cu VAS-ul, placute frana fata, fixat masca fata si alte teste.

Foarte multumit de felul in care am fost tratat. Dupa revizie in portbagaj filtrele, placutele de frana vechi, bidoanele de ulei. Dupa ce am citit aici si ce mi-a spus si Alin e normal ce sa-ti puna in portbagaj piesele vechi cu toata ca la reviziile de 15 000 si 30 000 de la Serpico Craiova nu am primit niciodata piesele vechi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

depinde ..

eu le-am primit la prima revizie (de 15 000) dar asta pt ca am cerut .. altfel nu imi lasau piesele

Link către comentariu

Am facut azi revizia de 30 000km (la 27 000 de fapt), mi-au schimbat filtrele (motorina, ulei, polen si aer), cel de polen si cel de aer (alea vechi) mi le-au pus in masina pentru ca am specificat asta, schimbat uleiul, verificat trenul de rulare si placutele (care au fost ok) + 1l de ulei de avut in portbagaj :Driver: Total 10 milioane. Revizia de 15 000 (13 500de fapt :Driver: ) a fost cam 8 milioane jumate. Cea de astazi a durat 1 ora si 15 minute. Am avut programare la ora 1, la 3 fara 15 au bagat-o in service (le-am explicat ca este inadmisibil), s-au grabit sa o faca si la 4 a fost gata. Filtru de polen arata catastrofal si se simte diferenta la condus cu filtrul noi de aer (in conditiile in care eu oricum pe cel de aer il schimb la 5000km...)

Link către comentariu

Am facut a doua revizie(25500 km) la PBN.

Am schimbat filtrele(aer, polen, benzina si ulei) si uleiul. A durat o ora si jumatate si a costat 770 RON.

Mi-au recomandat sa schimb placutele de frana, fata si spate.

Curios ca nu mi-a mai aparut pe factura verificare cu VAS-ul, sa fie oare inclusa in 'inspectie service 25000km' :)

Link către comentariu

pai pe factura apare totul detaliat ... inclusiv verificare VAS .. la mine cel putin apare ..

si .. la mine a fost 860 RON (filtre, ulei, vas, rampa, lichid parbriz) - prima revizie, tot PBN

o dadeau in diverse ca se pune alt ulei pe gti .. nu prea cred dar ma rog

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Facut si eu revizia azi la Golf la 15.355 km.Schimbat filtru aer,filtru praf(polen cred),filtru ulei,ulei Castrol Magnatec 5W 40,antigel mai vad pe factura 0,5 (completare cred).Ce e ciudat e ca si eu am completat cu antigel acum cateva zile :D M-au incarcat putin baietii ? :) In fine .. pret total + manopera 530 RON (plata cu fila de CEC la 7 zile) fara filtru de benzina (cica se schimba la 30.000).Am ajuns la 7.30 la Sandra , la 8.50 masina era gata . Fara programare (comisionu aferent :) )si am scapat repede.Si sa nu uit; nu mi-au pus filtrele vechi in porbagaj asa cum mai vazusem pe aici pe forum ca se procedeaza.

Per total multumit de servicii

Numai bine :D

Link către comentariu

Te poti considera norocos. Eu am platit pt prima revizie 465ron doar pt ulei si filtrul de ulei si asta pt ca am avut inspiratia sa intreb inainte cat costa toate filtrele, adica in jur de 800ron cu tot cu manopera.

Link către comentariu

Masina din semnatura. Service la 15000 km Euro Tehno Group Pitesti

- filtru aer

- filtru polen

- filtru motorina

- filtru ulei

- Ulei Castrol Long Life 5W-30 (inca nu inteleg de ce mi-au pus astfel de ulei - mi-au lasat un bidon de completat in portbagaj)

- Manopera

Total 800 RON. Cam mult? :dry:

Link către comentariu

tiberyu, ceva nu se leaga in ce spui tu: in semnatura ai un 2.0TDI de 140 CP si spui ca nu ti-a schimbat filtrul de benzina. Care e secretul? Daca ai masina pe benzina, stiu ca 5W 40 Magnetic nu respecta standardul VW pentru motoarele pe benzina si ar trebui Sintetic sau SemiSintetic.

mohordbx, de ce ti-a pus ulei LongLife daca in Romania sunt oblicatorii reviziile la 15 mii? Uleiul Long Life este folosit pentru intervale de service de 30 mii (LongLife). Nu este afecatat motorul, ci doar buzunarul, caci uleiul Long Life e cu vreo 30-40 ron mai mult decat unul normal (inmultit cu vreo 4 litri ajunge la vreo 120-160 ron aruncati pe fereastra).

Link către comentariu

istef mai am si un G5 1.6 MPI . uleiul ala mi l-au recomandat ei . Ce sa fac ? Sa ma cert cu ei ? :lol:

LE: istef si ma vad pe site-ul asta ca e compatibil cu motoarele din gama VW.Poate ma insel eu. Cunostinte prea mari nu am in domeniu ...

Incearca si configuratorul de pe oilshop.ro :)

Dudu

Modificat de dudu
Iti poti edita timp de 2 ore dupa postare. Citeste, te rog, Regulamentul! Multumesc!
Link către comentariu

Salut !

Pentru ca am citit intreg-ul topic inainte de a merge la revizie si am aflat cam tot ce ar trebui sa stii inainte de a face o programare la un service pentru operatiunea asta de aici, ma simt dator sa imi aduc aportul la el, in ciuda faptului ca masina cu care am fost la revizie este Polo si nu Golf.

Iata link-ul catre post-ul meu din aria Polo: http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...st&p=854136

Link către comentariu

tiberyu, eu stiam ca uleiul Magnetic nu e bun pentru motoarele VW pe benzina. Parca scrie si in cartea masinii. Dar daca tu ai vazut ca e ok, asa o fi. Vezi ca este o arie dedicata uleiurilor si carburantilor. Poate gasesti mai multe informatii acolo.

Link către comentariu

OFF TOPIC :

nu vreau sa supar pe nimeni, dar cand vad 800 o revizie, in care se schimba uleiu,filtrele, mi se pare f exagerat, preturi de bucuresti?

eu aci in focsani am dat 450 max, hai sa zic 420-430 parca, in care am schimbat ulei si filtre, si parca completare antigel oricum nu se compara! preturile zise de mine nu sunt la reprezentanta, sunt la un service de calitate.

Link către comentariu

Trebuie sa fac s eu revizia de 15000 .Si as vrea sa ma duc la Valcea ca au si ABT acolo pentru ca vreau sa imi schimb Supapa de blow off.

Ce parere aveti de ei.S-au sa ma duc la Pitesti? Care sunt mai profesionisti?

La ambele te lasa lanaga masina? Si ce recomandati sa mai schimb sau la ce sa ii pun sa se uite.

Modificat de mala
Link către comentariu

la Valcea nu te lasa langa masina dar daca insisti se pot schimba. eu am fost foarte multumit de ei si din cate am inteles se cam pricep.

Modificat de ivd
Link către comentariu

Mala, din ce am citit in topic-ul asta se pare ca sunt patru orase unde service-urile sunt in regula: Buzau, Bacau, Ramnicu Valcea si Brasov. Cu semne de intrebare se poate apela si la serviciile celor din Pitesti si Ploiesti.

Sfatul meu este sa citesti cat mai mult din topicul asta, sa iti notezi ce operatiuni se fac la aceasta prima revizie, preturile si observatiile facute de cei care au postat si sa iei o decizie functie de aspectele care te intereseaza pe tine.

Apoi suna la service-ul sau service-urile care intra in vederile tale si discuta cu ei despre toate punctele care sunt de interes pentru tine(ce ulei folosesc, ce filtre, ce operatiuni executa, care este pretul la ei). Inclusiv despre posibilitatea de a sta in service, langa masina ta, in timpul reviziei.

La tine, la prima revizie trebuie sa schimbi uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer si cel de polen. Recomandabil este sa folosesti Ulei Castrol 5W40, dar sunt service-uri unde se folosesc si alte tipuri de uleiuri. Filtrele de aer si de polen ar fi bine sa fie MANN.

Daca tii la bani poti incerca sa te duci cu materialele tale. Daca optezi pentru asta intreaba la service-ul unde te-ai hotarat sa te duci daca sunt de acord si ce tipuri de produse este recomadabil sa iei.

Bafta !

Link către comentariu

am si eu o intrebare...masina mea este luata second deci nu mai are garantie sau chestii de genul asta

la 45000 km am zis sa fac revizia la un dealear autorizat.

ca si uleii mi-au pus castrol powerflow slx iii 5w30 indicativ 504.00

citind in caietul de service de cand a fost luata si pana acum numai ulei dasta a avut.

dar in caietul de date tehnice spune ca indicativul ar fi 505.01

mentionez ca masina este un golf v 1,9 tdi 77 kw motor tip bkc.

ce sa fac sa merg pe slx iii 504. sau sa iau un edge 505.01, avand in vedere ca ma apropii de revizia de 60000 km?

va multumesc anticipat pentru eventualul ajutor.

sa ma scuze moderatorii pt postarea aici dar nu am stiut unde exact trebuie.

Si eu am acelasi motor k al tau si folosesc Castrol Edge 505.01,daca asa scrie in caietul de date tehnice asa sa faci.In plus nu stiu ce proprietati are uleiul Slx,dar Edge-ul este ful sintetic si este special ptr motoare P.D.

Link către comentariu

Ce se schimba la revizia de 60.000? Ma apropii de ea si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Motor 1.4 benzina.

Link către comentariu

Am facut azi "revizia"

Filtru ulei; motorina; aer (ala vechi nu arata foarte rau); polen cu carbune activ - toate MANN - 195 lei

Ulei - Castrol Edge 5W-40 bidon de 5 litri - 250 lei; am bagat aproximativ 4L

Manopera... moca :rolleyes:

Link către comentariu

Am o intrebare. Am cumparat un Golf V second, 2.0 TDI, rulat in Romania si la revizia de 90.000 km pe langa filtre am bifat:

- inlocuirea curelei de transmisie....................NU

- curea dintata:inlocuirea rolei de intindere......DA

Ce sa inteleg: i-a fost sau nu schimbata distributia?

Link către comentariu

am si eu o nelamurire dac puteti sa ma jutati..vreau sa schimb filtrele(aer,polen,ulei) la un golf 5 si nu stiu de care sa cumpar..Mann,Mahle sau Bosch..cei care au cumparat va rog sa mi spuneti care este mai bun.merci!

Link către comentariu

Am lichidul de racire aproape de minim. Are ceva daca mai completez eu un pic? Sau ca oricum se apropie revizia sa vb cu astia la reprezentanta sa il completeze ei......

Link către comentariu

DanClaud discutiile sunt impartite.Eu am pus mereu Mann la masina si ti le recomand cu incredere chiar daca sunt mai scumpe decat concurenta existenta pe piata!

Link către comentariu

azi am facut revizia de 30 000km (28 000 mai precis)

schimbat ulei filtre polen, benzina etc + ceva update de soft

760ron

am cerut si o verificare la bucse, rulmenti ptr ca daca misc volanul cand masina stationeaza....acesta are un joc in gol parca, si se si aude omica pocnitura. au spus ca pare sa fie ceva in neregula dar ca nu au gasit ce. daca se agraveaza sa revin :)

(autoworld cluj)

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!