Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Revizie la 1 an, 10700 km ( SERPICO).

Inlocuit ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru benzina.

Valoare cu TVA - 637,54 RON.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Revizie masina firma, 90k, 2.0 sdi. Atasat factura. 52 mil

A atasat-o? Sa-mi spuneti daca e atasata sau nu.

AR_M351U_20070112_045822.pdf

Modificat de George Iancu
Link către comentariu

• Administrator

e atasata insa nu poate fi luata in consideratie ca edificatoare... faptul ca e la 90k e o coincidenta pentru ca ai f multe reparatii, nu intretinere

Poate doar distributia, uleiul si restul operatiilor obligatorii la o revizie de 90k

Link către comentariu

aaa, nu am vrut sa o postez drept intretinere. Doar sa va faceti o idee de preturi... cum vi se par?

A, si cum sa ceri 20 ron pt schimbatul unui bec? Super tare frate....

Link către comentariu

Revizie 85000 km la Brady

Golf V 1.9 TDI

filtru aer,

filtru ulei,

filtru polen,

filtru motorina,

placute frana fata/spate,

ulei castrol edge.

Cost total 9 mil. (cu mici interventii ca sa iasa factura mai mica)

Modificat de andy_nr10
Link către comentariu

A, si cum sa ceri 20 ron pt schimbatul unui bec? Super tare frate....

Ieftin tati, ieftin!

inainte sa spui ca sunt nebun gandeste-te ca eu am dat 4Ron + 40Ron pe schimbarea pozitiei pe fata, 40 fiind manopera. ca sa nu mai spun ca era cat pe ce sa-mi iau teapa de 80RON tot la PBN, bine ca am intrebat cat costa sa-mi schimbe becul de stop ;) cand am intrebat de ce e atat de scump mi-a fost spus ca trebuie cheie torx (cred ca asa se scrie) si ca este foarte greu de accesat becul si ca e farul complicat... intr-adevar trebuie scoasa toata chestia aceea de plastic din porbagaj care este in spatele becurilor, dar este prinsa in niste cleme si dupa iti trebuie o cheie normala(nu stiu exact de cat) si o surubelnita pentru a desface efectiv stopul si a scihmba becul.

pentru cei interesati, becurile standard de Golf 5 sunt: 45Ron becul de far de ceata, 45 faza scurta, 8ron stopul(cu 2 filamente,cel de pozitie + frana) si 4ron pozitia, din cate am aflat pana acum :P

revenind la ce ai intrebat tu... IEFTIN TATI,IEFTIN!!

Modificat de sorel
Link către comentariu

Da de ce nu ti l-ai schimbat u? Eu le-am schimbat singur pe spate si stanga si dreapta. Nu e complicat deloc. Iar pe fata, nu dureaza mai mult de 30 de secunde... De asta ma surprinde.

...

Cost total 9 mil. (cu mici interventii ca sa iasa factura mai mica)

Pai nu e mult deloc. Cat era fara interventie?

Eu mi-am luat piesele de la AutoKarma. 350 ron: 5 l ulei Mobil SyntS Special V, filtru ulei motorina si aer. Si 50 ron pt un mecanic care mi le-a schimbat. Deci, pana la 900 mai sunt 500, care ar echivala cu cate un set placute fata/spate plus montaj...

Link către comentariu

Stie cineva cu cat timp inainte trebuie facuta programare la PBN

pentru revizie.Nu de alta dar ma apropii de 15000 si sa nu am surprize...

Multumesc.

Link către comentariu

Ieftin tati, ieftin!

inainte sa spui ca sunt nebun gandeste-te ca eu am dat 4Ron + 40Ron pe schimbarea pozitiei pe fata, 40 fiind manopera. ca sa nu mai spun ca era cat pe ce sa-mi iau teapa de 80RON tot la PBN, bine ca am intrebat cat costa sa-mi schimbe becul de stop :) cand am intrebat de ce e atat de scump mi-a fost spus ca trebuie cheie torx (cred ca asa se scrie) si ca este foarte greu de accesat becul si ca e farul complicat... intr-adevar trebuie scoasa toata chestia aceea de plastic din porbagaj care este in spatele becurilor, dar este prinsa in niste cleme si dupa iti trebuie o cheie normala(nu stiu exact de cat) si o surubelnita pentru a desface efectiv stopul si a scihmba becul.

pentru cei interesati, becurile standard de Golf 5 sunt: 45Ron becul de far de ceata, 45 faza scurta, 8ron stopul(cu 2 filamente,cel de pozitie + frana) si 4ron pozitia, din cate am aflat pana acum :)

revenind la ce ai intrebat tu... IEFTIN TATI,IEFTIN!!

Salut,

La nevoie am schimbat eu un becul de stop si te poti folosi de cheie normala+surubelnita(cea care este in trusa de scule).

Toata operatia maxim 20 min si nu pot spune ca sunt un tip tehic.

Bafta

Link către comentariu

De garantie se ocupa dealerul care ti-a vandut masina.

Prima revizie (15.000km) trebuie facuta obligatoriu la cei de la care ai cumparat masina (parca de la pbn) altfel se pierde garantia . Dupa poti face reviziile la orice service.

Eu am luat masina de la PBN ,iar rev de 15000 km am facut-o la PB Vest 2, au fost de treaba , m-au lasat sa stau langa mecanic si a costat aprox 900 RON.

Link către comentariu

Velocity_Warrior

lucianvw - sa intelegem ca esti primul posesor de pe forum de TSI 122 cp care a facut revizia ?

Da-ne si tu mai multe detalii, ce anume au schimbat, preturi pe componente etc.

Poti pune si factura scanata aici sa vedem si noi care-i treaba.

Sanatate

Link către comentariu

Cam multicel 900 ron pentru prima rev, curios ce s-a facut ^^.

Modificat de mOFO
Link către comentariu

Chiar asa domnule lucianvw. Ne-ai facut curiosi!!!!!!! Ca si la noi bate de prima revizie si tare nu as lasa nici un ban in plus la service.

Link către comentariu

:( cattt? mi se pare foarte mult... doar daca au fost ceva probleme ca altfel chiar nu inteleg

Link către comentariu

Este intradevar putin "pesimist" pretul. Pe mine m-a costat 900 de ron dar a inclus si schimbarea unui stergator si am facut-o la PBN. Cred ca daca o faceam in alta parte si nu schimbam stergatorul , iesea sub 800 ron. Daca mai ai factura, posteaza aici detalierea sa vedem si noi ce a intrat in 900 de ron.

Link către comentariu

la Nurvill Rm.Valcea accepta sa va duceti cu produsele voastre(ulei + filtre) dar sa aveti factura fiscala si certificat de calitate.

ca fapt divers am cumparat ulei castrol slxIII 507.00 la 49 Ron/litru si ei il au la 68Ron/litru. la 15000km puteti cumpara filtru de aer + polen(70Ron ambele) si le schimbati voi, fara sa prierdeti ceva la garantie.

Link către comentariu

a 3a revizie 44.000km la Nurvil Valcea 546 ron

-filtre: ulei, polen si benzina

-curatat filtru aer

-5l ulei castrol 5w40

alte operatii facute in garantie:

-demontat/montat fata usa dreapta, inelul de la bas atingea difuzorul si suna a spart

-reglat haion si usi , problema de cand a venit masina.

Link către comentariu

Daca nu fac revizia la reprezentanta si o fac la un atelier auto poate sa imi treaca in carte ce au lucrat???

Link către comentariu

Urmeaza sa fac schimbul de ulei si filtre la Golful meu... voi folosi ulei Castrol Edge, dar nu stiu ce filtre (ulei, aer, motorina si polen) sa imi iau; pe net am gasit Mann, Fiaam si Uniflux; de care sa imi iau?

:P :10[1]:

Link către comentariu

Mann!?

Cel de polen ia-l cu carbune activ..mie mi l-au schimbat si mi-au pus de ala simplu si miroase in masina..mai bine il lasam pe cel vechi.

Link către comentariu

ce revizi se mai fac la golf 5 1.9 TDI la 130.000 Km la-m luat la 128.000 km ia-m schimbat distributia, uleiu, filtrele, pompa apa, filtru polen si nu stiu ce ar mai trebui ? pana acum nu bate nimic nu troncane merge perfect dar nu sti cand se strica ceva ... va rog mult sa imi raspundeti la intrebare

Link către comentariu

Pai la km tai ai putea sa ii inlocuiesti antigelul,lichidul de frana si uleiul la cutia de viteze.Insa aceastea nu sunt obligatorii.Se verifica si se inlocuiesc in caz ca e nevoie. :D

Link către comentariu

Ai putea sa arunci un ochi si la placutele de frane pe spate, ca din cate stiu nu ai senzor. Eu unul nu am.

Link către comentariu

Pai la km tai ai putea sa ii inlocuiesti antigelul,lichidul de frana si uleiul la cutia de viteze.Insa aceastea nu sunt obligatorii.Se verifica si se inlocuiesc in caz ca e nevoie. :)

antigelul la-m inlocuit cand am pus distributia lichidu de frana si uleiul la cutie nu le-am schimbat o sa trec pe la service sa le verific....multumesc pt raspunsuri daca mai stiti ceva care ar trebui sa se schimbe va rog sa imi spuneti eu am luat masina SH din germania si pe cartea service scrie in germana ce ar trebui schimbat la anumiti km si nu inteleg ce scrie :)

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!