Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Salut ! De curand am cumparat un Golf 5 2.0 TDI 140 cp , nu este nou ..are cam 110 mii .Ma intereseaza cat ma costa si pe mine revizia , mai exact piesele pentru distributie( recomandat la cat se schimba ) , filtrele si ce ulei sa folosesc...Bafta tuturor VW

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

-radu.petrica, piesele care iti trebuie pentru distributie(cel putin cele care le-am schimbat eu) sunt rolele, cureaua si pompa de apa

Link către comentariu

da, le-am pus la dealer, pentru ca altfel pot sa o scoata din garantie.

Link către comentariu

@ trosnic: pe deoparte pot sa inteleg, afara nu este asa de mult praf si mizerie ca in RO

@radu.petrica: eu folosesc ulei Ulei Castrol Edge 5W-40. Mai este un topic dedicat pentru uleiuri (da un search), corect e sa folosesti unul din norma PD 505.01

Last edit: am gasit aici mai multe informatii pentru tine: http://vwforum.ro/index.php?showto...681&hl=ulei

Vezi Post #65 al lui tazzz

Modificat de mdinisoae
Link către comentariu

Salut , poate va fi uitil cuiva...

Revizie 15000km Golf 5 GTI , Rm. Valcea dealer NURVIL

Durata ~ 2,5 ore , revizie + constatare defect senzor prezenta pasager pe scaunul dreapta fata + spalat exterior

Costuri : - service schimb ulei : 40 RON -10% +TVA

- filtru aer demontat , montat : 20 RON -10% +TVA

- filtru polen demontat , montat : 20 RON -10% +TVA

- filtru ulei : 41 RON +TVA

- fltru polen : 42 RON +TVA

- filtru aer : 59 RON +TVA

- ulei CASTROL SLX III 285 RON +TVA

TOTAL 499 RON + TVA adica 594 RON

Impresii cu + :

promptitudine aveam programare la ora 15 , am ajuns la 14:40 am luat loc in fata consultantului service si in 5 min timp in care a completat hartiile a dus masina in service.

la sfarsit mi-au adus-o in parcare spalata (asa procedau cu toate).

preturi decente , zic eu... la TESS Sibiu am sunat sa intreb si nu am mai facut programare pt. ca doar manopera era undeva la 400 RON !!! si mi-a zis ca cu totul undeva la 900 RON revizia de 15000km.

se poate intra acolo , eu nu am intrat ca se lucra la masina la postul de lucru de langa poarta de acces in hala si vedeam ce fac mecanicii , dar se intra si nimeni nu avea treaba cu tine...

daca ziceam da imi puneau in portbagaj sacul cu tot ce a ramas : filtre , cutii bidoane goale... le-am refuzat pastrand doar un sac si bidonul cu ulei pt completat...

nu au facut nimic in + fata de ce am convenit initial si nu au pus pe factutra tot felu de minuni mici cum am vazut la altii.

reducere 10% la manopera , nu stiu de ce , am vazut mai tarziu pe factura...

un suport de numar gratis , pt ca aveam unul rupt.

Impresii cu - :

mecanicii aveau 3 viteze... incet , foarte incet si deloc... cred ca nu a mai ramas nici o picatura din uleiul vechi a stat sa se scurga de m-am plictisit io de cat stateau aia de povesti.

din 20 de oameni imbracati in salopete maxim 5 lucrau simultan , treaba se facea , da sa nu te grabesti , sa ai rabdare...

din bar nu se vede in service... deci daca te preocupa ce se intampla acolo te duci si te uiti...

In general a fost ok , la inceput m-au speriat cu ritmul de melc cu care se miscau ,mai ales ca mai aveam de mers dupa aia prin tara...

dar pretul a fost bun , zic eu fata de ce am mai vazut pe forum si fata de Tess Sibiu care din start au zis sa ma astept la vreo 900 RON

in general impresia e pozitiva deci le recomand si altora , ca timp de executie cred ca si altii tot pe acolo stau...

Link către comentariu

Salut !

Luni fac si eu revizia la 45.000 km, cea de 30.000 a fost facuta in germania, nu am aavut cartea de service in masina si nu am stampila pe ea. Iar factura nu am pastrato. Sincer am si uitat de cartea service asta fiind prima mea masina noua . Cei de la Vw pbv mi-au spus ca e o problema daca o sa am vreodata nevoie de garantie. pot rezolva cumva situatia ? :D

Link către comentariu

Incearca sa vorbesti la Porsche sa te ajute, insa vei avea nevoie de factura si copie dupa contractul de service.

Daca vrei sa fii sigur 100% ca rezolvi problema, va trebuie sa faci aceeasi chestie, dar in Germania, la dealerul unde ai facut service-ul. Ei te vor rezolva mai mult ca sigur.

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

revizia de cca 60k km : 19 mil la pbv1

placutele de frana toate (la 30k km mi le-au skimbat decat p-alea pe spate.. hmm?!)

filtre + ulei

scria si ceva de o verificare generala acolo..

cam mult nu?

Link către comentariu

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 19 mil ?!?!?!?!?

Te rog mult cauta chitanta si lamureste-ne ca ne bagi in boala :D

E enorm !!!

Link către comentariu

vreo 9 mil cred ca au fost numai placutele , manopera si testul de frana.

Link către comentariu

ei daca sunteti curiosi :vaidecapulmeu: lista:

service schimb ulei : 60

verficare preventiva : 60

diag.indiv.cit.mem.def : 24

de/montat filtru motorina : 35

de/montat filtru aer : 36

de/montat filtru polen : 24

service lichid de frana : 84

de/montat roti : 24

de/montat placute fata : 60

de/montat roti : :24

de/montat placute spate : 48

eficacita franare ver : 36

materiale mici : 41

castrol SLX longlife 3 : 370

filtru ulei : 25

filtru motorina : 95

filtru aer : 54

filtru polen : 42

buson baie ulei : 3

vaselina : 3

lichid frana vrac : 24

curatator frane wurth : 8

placute frana fata : 189

placute frana spate : 174

-----------------------

total vreo 15 mil.... adaugati tva = 19 mil :D

mai aveam si aeru conditionat stricat.. dar mi-a fost frica sa le zic. consilierul mi-a confirmat ca o sa ma coste cam 40 mil sa-mi schimbe compresoru si sa curete instalatia.

uff ce lung a fost.

cre ca e ultima oara cand ma mai duc la porsche...

Modificat de ceetah
Link către comentariu

Salut all,

Imi poate spune si mie cineva cam cat ma va duce revizia de 15.000 de km ?

Eu am un filtru K&N primit din SUA . Se poate sa-i rog sa mi-l monteze in locul celui OEM fara a pierde garantia masinii ?

Multumesc,

*eu ma gandeam sa ii vizitez pe cei de la TESS Brasov , deoarece cei de la PBN/PBV & stuff m-au lamurit . Voi ce pareri aveti ?

Modificat de puff
Link către comentariu

@puff: fix 8 milioane jumate revizia "standard" (TVA inclus)

mai exact: inlocuit toate filtrele, schimbat ulei, completat lichid spalare parbriz, verificare rampa si diagnoza

am facut-o eu (la PBN) acum aproape 3 saptamani, totul a durat 2 ore jumate

Link către comentariu

la mine 700 ron a costat prima revizie, Nurvil - Rm Valcea.

Link către comentariu

Salutare. Prima revizie (15.000 km) acum o saptamana la masina din semnatura facuta la AUTOMITRIC Suceava (Reprezentanta Wolkswagen) m-a costat 650 Ron. Scchimbul de filtru motorina, aer, polen, ulei, schimb ulei , verificare placute frana, resetare BC.

Link către comentariu

Am verificat din nou planul de service.

La 15.000 km, implica: schimb ulei si flitru ulei, vf. placute, resetat BC intervale service, lipit eticheta. ATAT !

Filtrul de polen si eventual de aer, prefer sa le schimb eu.

O intrebare pentru ceetah, au pus filtru de polen cu carbune activ ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare la toata lumea !

Nu stiu daca e locul potrivit dar mentionez ca am folosit search ul si n am gasit un topic separat pt ITP la Golf V ...

Deci iata si intrebarea : Credeti ca pot lua ITP ul cu un prag infundat ( e pragul de pe partea dreapta fata adik jumatatea din fata de dedesubtul usii fata ...) ? Mentionez ca e infundat destul de rau alta problema nu are gen usa sau vreo zgarietura... si pe dedesubt iar nu cred sa fie o problema pt ca e asa de vreo 6-7 luni ...revin si cu poze daca e nevoie ...

Multumesc anticipat, orice raspuns e binevenit !

Link către comentariu

Pt a merge la ITP linistit de ce nu treci pe la rutiera sa obtii o autorizatie de reparatie ?

Completezi o declaratie pe propie raspundere si se rezolva.

Link către comentariu

Pai asta nu ar fi o problema adica m am gandit sa ma duc la politzie sa iau dovada dupa care sa ma duc la ITP ...si intrebarea e daca fac asta ....il iau sigur... adik nu poate sa comenteze ala nimic banuiesc nu (legat de prag ) ? :P

Link către comentariu

Eu am fost azi la RAR cu cineva care avea masina 'busita' putin in partea dreapta (usa spate, prag) si nici macar nu au intrebat ce s'a intamplat. Dar e mai bine sa ai o acoperire, mergi la politie si ia'ti o dovada, daca nu iti foloseste pentru RAR, macar o ai in caz ca te opreste vre'un politist pe strada seara si te ia la bani marunti aiurea.

Modificat de dudu
Nu mai da ''Quote'' la mesajul anterior.Foloseste butoanele ''Add reply sau ''Fast reply''.Multumesc !
Link către comentariu

Am inteles, asa o sa fac multumesc de sfaturi :icon_thumright: M-am mai linistit ! :(

Link către comentariu

Revizia de 1 an facuta la ElcarGid Buzau. 12700km la bord. Schimbat filtre + ulei si verificare. Factura finala 551RON. ;)

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!