Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

Schimb ulei + filtru ulei 55.00

Filtru aer inlociut 33.00

Filtru praf si polen inlocuit 22.00(asta l-au trecut de doua ori, s-ar putea sa fie manopera pentru schimbatul filtrului de benzina)

Verificare generala de rampa 55.00

Test vAS 5051 22.00

Materiale mici 15.68

Ulei Castrol 5w40 172.80(4 x 43.20)

Buson baie 3.23

Filtru ulei 34.84

Filtru combustibil(benzina) 77.08

Filtru aer 56.51

Filtru polen 39.38

TOTAL 608.52RON/725RON(cu TVA)

Asa arata desfasuratorul la mine.

Testul vAS apare, dar eu nu am vazut sa il fi facut...adevarul e ca am plecat de langa masina vreo 15 minute...

Astea erau preturile in ianuarie 2008, la masina din semnatura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@caine: n-ai zis unde, PBN banuiesc nu ? cat a durat ? a fost totul ok ?

ce revizie ai avut ? (la cati km?)

eu nu schimb filtru polen/aer acum, la urmatoarea revizie (oricum fac repede inca 15k) deci ma lipsesc din start de 110 lei

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Tinand cont de praful mioritic, e mai bine sa schimbi filtrele prin care trece aer mai des, deci la 15.000 km ... :)

Link către comentariu

@dreadful: La PBN am facut revizia(15000km), a durat 2 ore fix.

Am mai scris undeva in topicul asta ca am putut sa stau langa masina, m-au intrebat daca vreau piesele vechi. In concluzie a fost ok.

Si eu zic ca ar fi mai bine sa schimbi si filtrele...

Link către comentariu

am si eu o intrebare...masina mea este luata second deci nu mai are garantie sau chestii de genul asta

la 45000 km am zis sa fac revizia la un dealear autorizat.

ca si uleii mi-au pus castrol powerflow slx iii 5w30 indicativ 504.00

citind in caietul de service de cand a fost luata si pana acum numai ulei dasta a avut.

dar in caietul de date tehnice spune ca indicativul ar fi 505.01

mentionez ca masina este un golf v 1,9 tdi 77 kw motor tip bkc.

ce sa fac sa merg pe slx iii 504. sau sa iau un edge 505.01, avand in vedere ca ma apropii de revizia de 60000 km?

va multumesc anticipat pentru eventualul ajutor.

sa ma scuze moderatorii pt postarea aici dar nu am stiut unde exact trebuie.

Modificat de 81UAC
Link către comentariu

SLX III e si 507.00 deci e bun pentru masina ta.

Link către comentariu

Iata factura pentru revizia de 15000km (prima revizie) la Midocar Vitan (20.08.2008):

1. Service schimb ulei + filtru ulei 71.40

2. Filtru combustibil inlocuit 42.84

3. Filtru praf si polen inlocuit 28.56

4. Filtru aer inlocuit 42.84

5. Materiale mici 11.14

6. Ulei Castrol 5W40 199.64

7. Filtru ulei 44.40

8. Filtru aer 64.89

9. Filtru polen 50.19

10. Filtru combustibil 98.23

11. Eticheta revizie 2.08

Total 656.21

Link către comentariu

• Administrator

Pret corect dupa parerea mea... am platit cam la fel, parca 620 lei, cu toate filtrele :huh:

Link către comentariu

La mine au mai pus si verificarea de rampa care au zis ca e obligatorie (absolut inutila pentru ca s-au uitat fix 3 min din fuga pe sub masina). In rest la mine a fost 575 lei parca , dar fara filtrul de polen pe care am insistat sa nu il schimbe.

Link către comentariu

Am facut astazi revizia la 105.000km.Am schimbat toate filtrele ca de obicei (Producator Mann) iar ulei am pus Mobil 1 Syst S special V 5w30 la recomandarea sefului de service.Am mai schimbat si placutele de frana (originale vw) pe fata.

Totul a costat 840 lei :lol:

A mai pus cineva acest tip de ulei?? ;) ..pe cutie scria in fata cu rosu norma 505.01 si din cate mi-a fost explicat acest ulei il inlocuieste pe cel 5w40 de la Mobil 1.... :lol:

PS:Motorul este 1.9 TDI!

Link către comentariu

Salut, am facut si eu revizia generala la masina (la 135.000km) dar nu in Bucuresti ca au niste preturi...(imi cereau in jur de 2500RON pentru schimbarea distributiei cu piesele lor). Am schimbat distributia, pompa de apa, uleiul(am cumparat 6 litri de Castrol EDGE) filtrul de ulei, motorina, aer si polen, am cerut si o verificare a turbinei iar costul manoperei cu tot cu materiale(cumparate de mine) a ajuns la 1600 RON la Ivas Galati (manopera a fost in jur de 520RON)

Modificat de kadettro
Link către comentariu

De curand am facut 15000 de km , m am dus la service pt revizia de 15, sa ma programez . acum surpriza mea mare a fost ca, dupa tot ce am citit eu pe aici , la mine nu se schimba nimic ,din filtre ,ulei sau alte alea. nici bordul nu mi a semnalizat nici o apropiere de revizie, La service mi au zis ca doar imi inverseaza cauciucurile intre ele si imi verifica nivelurile la apa ulei , cost 30 euro. ca supliment am cerut sa imi seteze inchiderea la plecare de pe loc si deschiderea pe o singura usa . ramane sa studiez cartea mai mult sa vad ce zice despre verificarea de 15 mii. in seara asta , pt ca marti la 9 sunt programat..

Link către comentariu

Asta se intampla in tara la noi? :icon_redface:

Ca dupa nr masinii din semnatura si ''semnatura''' se pare ca nu :beer:

Link către comentariu

Azi , am dus masina in service , si am mai discutat cu mecanicul de la reprezentanta. A ramas cum am zis prima oara , ,doar schimbat rotile intre ele , echilibrat, verificat niveluri apa,ulei,filtre aer conditionat . si am cerut eu sa mi activeze inchiderea usilor dupa plecare. Dupa 3 ore si 12km, m au chemat sa mi iau masina.Am platit 56 iepuroi, care erau de fapt distribuiti asa, 36 manopera,10.95 completat ulei castrol slx long life 0.5 l. si tva 9,33. total 56.Am multumit si am luat masina. apoi am stat de vb cu mecanicul si i am zis ca la mine in tara se face diferit revizia de 15mii. Mi a zis ca difera de conditiile de mediu , trafic si calitatea motorinei. Si are dreptate nu am avut atata praf pe masina in 8 luni cat am avut 3 saptamani in tara,acum ramane de vazut cum decurg lucrurile, masina e luata de la ei daca e ceva la ei ma duc ... toate astea se intampla in Italia

ca o completare , la servici ,am o masina fiat fiorino, cand am facut 15miute, m am dus cu ea in service , pt schimburi, fara sa imi indice bordul nimic despre revizie. la fel mi au zis ca se face schimbul la 30 mii, si doar daca vreau imi schimba uleiul acum , dar nu e nevoie, a ramas pt 30 de mii....... asa o fi la ei aici

Link către comentariu

Se numeste ''Long Life Service'' de aici venind si denumirea uleiului,asa ca poti sa stai fara nici o grija :)

La noi in Romania se incearca implementarea acestui lucru insa nu cred ca se va reusi curand :D

Link către comentariu

stiu , eram nelinistit , doar din cauza a ceeace am citit pe aici cu revizia la 15 miute, am garantie extinsa pe 4 ani stau f linistit. ms oricum

Link către comentariu

Inlocuit ulei si filtrul de ulei - 71,40

Inlocuit filtrul de aer - 42,84

Inlocuit filtrul de polen - 28,56

Inlocuit filtrul de combustibil - 42,84

Verificare de rampa - 71,40

Test VAS 5052 - 42,84

Materiale mici - 22,49

Ulei Castrol SLX 5W40 (5 L) - 257,05

Buson baie ulei M14x22 - 4,12

Spalator parbriz (1 L) - 9,12

Filtru ulei - 48,83

Filtru combustibil - 98,23

Filtru aer - 70,46

Filtru polen - 50,19

Total: 860,36

PBN, 27.08.2008, 3 ore cu tot cu acte.

Asta a fost revizia de 15.000 km.

rampa/test VAS nu cred ca erau absolut necesare ... dar ma rog, la revizia asta am avut sponsor, la urmatoarea ... :|

Eu am avut noroc ca n-a venit cineva care era programat si m-a bagat direct. Din ce am auzit (cand se programau altii) .. te programa saptamana viitoare .. deci nu e foarte aglomerat, puteti sa va duceti.

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

cam ce trebuie schimbat pe la 65.000 km ?

data trecuta mi-au spus ca la 2 ani se schimba uleiul de frana. si s-au cam implinit si cei 2 ani.

Link către comentariu

Am facut si eu revizia la 15000 Km (mai exact 15031 Km) - Porche Brno (Republica Ceha)

Au acceptat sa le duc eu uleiul (acum nu stiu daca si l-au pus pe acela ca nu am stat linga ei):

Verificarea in garantie + manopera: 106,71 RON

Filtru ulei: 38,77 RON

Surub: 6,10 RON

Materiale mici: 8,53 RON

Ulei Castrol Edge 5W-40: 274,60 RON

Total: ~ 466,00 RON

Nu mi-au schimbat filtrele de aer, polen asa cum le-am cerut cind am lasat masina in service pentru ca nu a fost nevoie( nu aveam cum sa ma mai cert cu ei, oricum erau surprinsi ca trebuie sa fac service-ul la 15000)

Modificat de mdinisoae
Link către comentariu

si placutele .. si uleiul de la cutia de viteze

De unde ai auzit asta?

PS:Vw recomanda la 2 ani schimbarea lichidului de frana si eventuala completare a uleiului la cutia de viteze.Doar la cutiile DSG este obligatorie schimbarea uleiului la 2 ani! :)

Link către comentariu

am crezut ca e la fel si la manual :vaidecapulmeu: (eu am dsg deci stiam pt mine .. ) :D

la 2 ani .. ok ... dar treb sa fie si la un nr de km ... ca poate in 2 ani faci 200 000 km ...

Link către comentariu

• Administrator

La DSG, uleiul se schimba la 60k km, iar cantitatea de ulei e undeva la 6l daca-mi aduc bine...

Link către comentariu

ETKA spune 7 litri, insa niciodata nu va curge tot uleiul din cutie. La mine stiu ca am luat 7 litri si am pus undeva la 5.8 litri.

Link către comentariu

Am facut si eu revizia la 15000 Km (mai exact 15031 Km) - Porche Brno (Republica Ceha)

Nu mi-au schimbat filtrele de aer, polen asa cum le-am cerut cind am lasat masina in service pentru ca nu a fost nevoie( nu aveam cum sa ma mai cert cu ei, oricum erau surprinsi ca trebuie sa fac service-ul la 15000)

Da, nici mie nu mi au schimbat mare lucru la rev de 15 miute , doar au completat ulei si mici verificari , se pare ca asa fac cei de afara, total diferit de mecanici nostri din tara. credeam ca sunt singurul care a patit asa la rev de 15000

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!