Jump to content

Revizie Golf V

nesanatosu
 Share

Postare recomandată

CE TI-AU SCHIMBAT LA PRIMA REVIZIE?

850 II FOARTE MULT

EU AM ACELASI MOTOR NUMAI CA AM GOLF PLUS

LA 15000 AM PLATIT APROX 250+ TVA

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Golf 1,6 revizie de 1 an ( am 10.500 km)

Facuta la Midocar, au schimbat uleiul, filtrul de ulei, au verificat placutele de frana si computerul.

Factura finala 352 RON :blink:

Link către comentariu

Ulei+filtre+test pe computer (cica) + verificare vizuala...

M-a ars la preturi pe filtre si ulei. Manopera vreo 250 ron

Daca e asa mai bine fac revizia in alt oras. :blink:))

Modificat de danoct
Link către comentariu

Zilele astea am observat ca mi-a papat nitel ulei GTI-ul si voiam sa completez dar nu stiam cu ce.

La inceput nivelul uleiului era fix intre zona A si B, iar acum a ajuns la jumatatea zonei B, deci ar trebui sa completez. Masina are 3.000 de km; oare a papat cam mult? In primii 1500-1700 km am mers linistit cu ea, nu am chinuit-o.

M-am uitat pe eticheta lipita pe stalpul masinii si scrie ca as avea Castrol cu norma 502.00, iar intervalul de service este la 15.000 km.

Am fost pe la Porsche si mi-au recomandat Castrol SLX Longlife III, dar asta parca era 504.00 cu 5w30.

Mi s-a parut ciudat sa pun longlife peste ce am eu (nu am reusit inca sa aflu ce am, dar fiind revizii la 15.000 km as zice ca nu am long life servicing; nu stiu daca asta implica si faptul ca uleiul meu nu ar fi longlife).

Am mai fost si prin Augsburg si am gasit Castrol Edge cu 5w30 si Edge Sport cu 5w40.

Momentan, dilema ar fi incotro sa imi indrept privirea...

Mi-am intrebat si dealer-ul si ma sfatuia sa merg pe mana celor de la revizii, dar as zice ca nu e un sfat demn de urmat, avand in vedere cat de pro sunt baietii pe acolo.

In concluzie, spuneti-mi si mie va rog cum pot afla ce ulei a avut masina, iar in caz ca nu se poate afla, voi cu ce ati fi completat.

Link către comentariu

am atasat o poza cu bidonul de ulei din care mi-au bagat la ambele revizii si nu mi-a consumat absolut deloc.

post-8412-1215432943_thumb.jpg

Link către comentariu

Revizie primul an, 9000km.

PBN - 755 RON

schimbat ulei, si toate filtrele

Link către comentariu

• 2 weeks later...

are cineva idee, sau a facut , sau poate sa ma ajute ,ce trebuie schimbat la o revizie de 60000 km la un golf v tdi 105cp?

Link către comentariu

• Administrator

Extras din Cartea Service a masinii... Aceasta, alaturi de Manual sunt surse inepuizabile de informatii :icon_thumright:

Bafta!

post-3944-1216736643_thumb.jpg

post-3944-1216736648_thumb.jpg

Link către comentariu

La cati km se schimba distributia la masina mea?

Link către comentariu

Cred ca are distributie pe lant.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

Salutare. Mi-am luat si eu un Golf 5 din Germania, are 1 an si ~27 000 km.

Vreau sa-mi recomandati si mie un service auto bun. as prefera sa vad masina in timp ce se lucreaza la ea. Din cate am citit pe acest topic a reiesit ca cei de la AMI AUTO sunt de treaba. sau sa merg la Midocar? Ce-mi recomandati?

Nu cred ca a avut nici o revizie facuta pana acum pt ca in cartea service nu apare nici o revizie. este posibil? Masina a rulat in Fr..

Multumesc

Link către comentariu

Afara reviziile se fac la intervale de 30.000 Km

Link către comentariu

La un an, 9000 km: ulei Mobil (e OK?), filtru ulei, filtru praf si polen - total: 380 lei.

Link către comentariu

@fuzz Eu as fi schimbat filtrul de aer. La praful din Bucuresti, e bine sa-l cureti la 3-4.000 si sa-l schimbi la fiecare revizie. (Eu la a mea asa fac)

Ma bag si eu...in Romania in general este bine sa schimbi toate filtrele la fiecare 15 000km. De ce credeti ca la noi nu se face long life service?

Link către comentariu

a facut cineva revizia in Ungaria sau Bulgaria ???

Link către comentariu

Nu stiti cat costa revizia la 45.000km??? la 30.000km la Autoworld Cluj am platit 712ron.

Link către comentariu

CE TI-AU SCHIMBAT LA PRIMA REVIZIE?

850 II FOARTE MULT

EU AM ACELASI MOTOR NUMAI CA AM GOLF PLUS

LA 15000 AM PLATIT APROX 250+ TVA

Unde ai facut revizia si ce ai schimbat de a costat numai 250???

Io am facut revizia de 1 an (11.200 km) la PBN si a costat 870 RON (cu tot cu TVA)...

Ulei (Castrol 5W40), toate filtrele si cica verificare computer de bord, suspensii, frane, ma rog...

motor 1.6mpi, k voi...

Inca ceva, daca stiti la Brasov cam cat costa o revizie?? am auzit k ar fi mai ieftin k in Buc...

Link către comentariu

@ dragoslk - poti sta linistit pe la 150000 ma uit in cartea de service si iti spun.

revizie nici la S3 nici la GTI nu a depasit 9 milioane

Modificat de dan i
Link către comentariu

Revizie 60.000 km golf V 2.0 TDI la Sandra Trading Iasi:

post-3245-1218306784_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut am si eu un golf 5 si trebuie sai fac revizia de 15000Km ce servis ami recomandati din bucuresti (pbn pbv1 midocar) si cat mar costa multumesc anticipat

Link către comentariu

Recomand Midocar. Normal ulei + filtru ulei ( scanare ...bla bla bla ) cam 350 ron cu toate filtrele in jur de 600 ron, dar suna din timp ca este mare aglomeratie.

Link către comentariu

La PBN m-au programat dupa vreo 5-6 zile, asta se intampla prin ianuarie. Am putut sa stau langa masina.

M-a costat aprox 700 RON.

Link către comentariu

Am cumparat masina SH de afara si la 85.000 Km, a fost schimbata distributia (curea plus intinzatoare), filtrele , amortizoarele si lichidul de frana si placutele fata. Cel putin asta a reiesit din istorul masinii (masina a f achizitionata de la dealer VW din Franta , am participat la licitatie si nu cred ca se pretau la magarii).

Imediat dupa ce am luat-o la 90.000Km,(ca sa fiu eu sigur, si sa dorm mai linistit noaptea , desi masina nu dadea semne ca e ceva in neregula) am cumparat filtrele (polen, aer, motorina) ulei motor 5 Litrii si placutele spate si am facut revizia la Service recomandat de cei de la Volksparts, unde stai langa masina si vezi ca sunt schimbate (iar filtrele ce au fost date de pe masina mai puteau fii folosite inca 10.000km, semn ca francezii au fost corecti).

Mi-a placut ca vezi exact cand le schimba, nu lasi masina ca la PBN si nu stii ce magarii se fac pe acolo.

Service-ul se afla la Aparatorii Patriei, f aproape de gura de metrou. Iar baietii de acolo isi fac f bine treaba cel putin cand am fost am vazut f multe masini Audi si VW si Opel ce veneau sa faca reviziile la ei.

Manopera pt filtre, ulei, placute frana a fost 150 Ron, pretul filtrelor Mann si uleiul Castrol a fost de 400 Ron, placutele spate Ferodo Racing au costat 150 Ron. Multumit 100% de ei. Recomand calduros !

Pentru cei ce doresc mai multe detalii, sa ma contacteze cu un PM.

Modificat de gtigabi
Link către comentariu

ma apropii si eu de prima revizie (de 15 000 km). Ca pret am observat da la midocar e un pic mai ieftin decat la PBN, gresesc ? Intre midocar si PBN unde-mi recomandati ? E in jur de 600-700 ron nu ?

Si cat m-ar costa un update de soft ? Merita sa-l fac ? masina e fabricata in august 2007 si vanduta prin noiembrie 2007, din .de - adusa la noi in ianuarie 2008

Verificare cu VAG cat ma mai costa ? ca banuiesc ca nu-l fac ei daca nu cer (cel putin nu la revizia asta)

(pentru GTI-ul de la semnatura)

Mersi!

Link către comentariu

• Aerofan locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!